Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 06/06/2018 i alle kategorier

 1. 6 points
  Man kan da ikke si at pass av en annens hund tilsvarer det man gjør med egen? Det følger med et krav om ekstra oppmerksomhet med å passe andres hunder! Sin egen hund kjenner man jo, og den er jo vant til stedet den bor. En hund på besøk kan sikkert finne på ting ens egen hund aldri ville drømt om, så da må man jo ta forholdsregler. Hvis jeg hadde fått hundepass gjennom et firma, og så blitt bedt om å erstatte det hunden hadde ødelagt under oppholdet, hadde jeg blitt ganske forbanna ja - for meg betyr det at hunden ikke har vært passet godt nok på. Nå kommer jeg aldri å bruke en slik tjeneste, jeg setter heller hundene på kennel hvor det er mer nøytralt og trygge omgivelser. Har sett nok innlegg her på sonen fra folk som klager på hunder de passer, og som selv går inn og skal korrigere en stakkars bortskjemt hund siden eieren er så "håpløs". Sånt skal mine hunder aldri utsettes for. edit: Jeg kan la folk jeg kjenner og stoler på passe på mine hunder da.. men de henger ikke på trær.. og de som henger på trær har ikke mulighet til å passe kelpie-apekattene så da blir det slik.
 2. 3 points
  Denne lille frøkena er ikke så liten lengre -- Snart 5 mnd gammel , 42 cm å alle tennene har falt ut og nye er på vei .. Fortsatt full av energi å pøbelstreker , men kan ikke klage en ellers veldig grei hund å ha i hus ..
 3. 2 points
  Da var Whippet nr 2 i hus Skulle jo bare ha 1 whippet men slik ble det ikke .. Courtborne Luminara - Elara til vanlig . Er født 09.01.2018 . å er etter Dam : Multi Ch. Courtborne Hera & Sire : Multi Ch. Boxing Helenas Kon Adore
 4. 2 points
  I går var dagen for fysisk fostring. Tok han med i marka, og luffet rundt i lyng og litt myr (som var tørr og lite tung) i en times tid. Var god og sliten valpis resten av dagen I dag har vi vært på miljøtrening i byen. Gikk et lite stykke langs vei, gjennom tunellundergang og satt i en park som krydde av barn. Han var ivrig først, men etterhvert roet han seg helt ned og slappet av. Da vi skulle gå tilbake til bilen var han veldig sliten, så jeg puttet han i sekken som jeg hadde lagt pledd i bunnen på. Var litt spent på reaksjonen på det, men det tok han, som alt annet, på strak labb. Satt og hvilte hodet på skulderen min og bare slappet av 😍 Herlighet så fantastisk det er å ha en valp som bare er trygg på alt han opplever av nye ting.
 5. 2 points
  Tida går fort altså. Hilste på disse på lørdag, drøyt 4 uker gamle. Tre uker igjen! Jeg holder en knapp på den til venstre, men tror begge blir innmari bra
 6. 2 points
  Bare ikke forvent at en berner gidder å løpe etter en ball eller pinne mer enn 2-3 ganger De to eg var oppvokst med syntes ikke det var noe gøy. Derimot synes de ofte det er kjekt å få jobbe litt, vi brukte ofte kløv, og lot de dra akebrett om vinteren. Å trene triks/lydighet er morsomt med korte økter og god belønning. En annen ting som er verdt å nevne, de er ikke alltid så flinke å se seg for, og har ikke nødvendigvis så veldig god kroppskontroll (spesielt som unghund). Eg ble løpt ned flere ganger av våre. Ene gangen endte det med brukket arm.
 7. 2 points
  Advarsel; uhemmet skryt For halvannen uke siden var vi i Luster på dobbelt rallylydighetsstevne. Milli skulle gå elite, og så ble jeg overtalt til å debutere med Iba. Lørdagen endte med en 2. premiering på Iba som for første gang i sitt liv gikk en hel bane - uansett: jeg var utrolig fornøyd med innsatsen hennes. Milli var litt heit, og vi måtte ta noen repetisjoner og endte opp med en 3. premiering. Men så: søndagen knallet jentene til: Iba gikk til 199 poeng og ble vinner av klasse 1 og Milli vant eliteklassen og gikk til 200 poeng Her er filmene fra søndagens løp: Sånn! Kvalmende skryt ferdig....
 8. 2 points
  Jeg passer hund innimellom men det kunne ikke falt meg inn å be om betaling for noe hunden har ødelagt, du må passe på ekstra vis du ikke kjenner hunden. Vis jeg var eier i å fått spørsmål om å betale for noe hunden har ødelagt har jeg blitt sur, dit ansvar å passe på.
 9. 1 point
  Poe flyttet hjem til oss for 5 dager siden og er allerede en selvfølgelig del av familien. Hun ble født i Sverige hos Kennel Yildiz og heter Yildiz Ophelia One på fjongt. Poe er ei trygg lita jente som ramper seg mer og mer til, og som tar det meste på strak labb. Hun er noe av det søteste vi noen sinne har sett og vi er hodestups forelsket i henne. Litt bilder fra de siste dagene På flyplassen i Stockholm Får fått kjøttbein for første gang. Kyllinghals var nam! På oppdagelsestur i fjæra Guttungen er kjempestolt av den lille jenta vår Sjarmerer ungene Andre hunder er en salig blanding av skummelt og spennende Bitteliten sak på to kilo Sliten og søt
 10. 1 point
  Maui (Nordmytens Agnar) er en portugisisk vannhund født 21.03.18 Mor: Vildlingarnas Limited Edition Embla «Vilje» Far: Alveseters Himmelblå Ifra Bob «Iver» Han kommer fra kennel Nordmyten fra et kull på 10 valper, 7 hannhunder og 3 tisper. Han er fra A-kullet til kennelen. Oppdretter har virkelig gjort en fantastisk jobb med valpene, og gjort mye mer enn man kan forvente. Hele kullet var en jevn gjeng med trygge, sosiale og aktive valper. Maui skal brukes til rallylydighet, lydighet, spor og nosework, i tillegg er han såklart en del av familien, turkompis og lillebror. Nå har lille Maui kommet hjem 💙 Bildene i dette innlegget er tatt av oppdretter
 11. 1 point
 12. 1 point
  Jeg tenker at skader på inventar er noe man risikerer når man velger å ha hund. Alle hunder uavhengig av alder, oppdragelse og tidligere ”skussmål” kan bite, skrape, gjøre fra seg eller kaste opp inne. Det er noe jeg tar med i beregningen. Særlig holder jeg et ekstra øye med en hund jeg ikke kjenner veldig godt. Kunne aldri falt meg inn å be eier erstatte ting etter de hundene jeg har hatt hos meg. Egne hunder passes så lite av andre at jeg vet ikke helt hva jeg mener den veien. Å sette hundene på kennel eller hos noen jeg ikke kjenner godt eller stoler på, er ikke et alternativ for meg. De få gangene jeg har satt bort mine har det vært til kjente som stilte opp for å være grei, ikke fordi de i utgangspunktet ønsket å passe hund. I de tilfellene er jeg takknemlig for at de gidder å ha dem og ville selvsagt erstattet noe hundene ødela.
 13. 1 point
  Kan godt være at de var i slekt. Damene som eide dem var det/nære venner og hun ene drev oppdrett. Den virka litt skvetten på trening, men da de skrell av pelsen så jeg jo hvordan den egentlig var. Pelsen skjuler mye av språket. Den ene hadde også sep angst. Uansett mye bedre enn hva jeg har sett av lagotto... Regner med at du får en fin valp! Tror du skal få en flott hund å trene med også om du legger inn litt arbeid.
 14. 1 point
  Gratulerer!!! Det er jo fantastisk! Og så er de veldig pene og da
 15. 1 point
  Det skal jeg gjøre Haha, jeg sjekket hva vi fikk på dekk på holdt på mitt forrige lydighetsstevne, og da fikk vi 7,5, så jeg har sikkert kommandert bli og antatt at det var lov da også Ooops!
 16. 1 point
  Hehe, jeg er oppvokst med dachs, så kjenner godt til den "gidder ikke" mentaliteten! Supert om dei liker kløv, for jeg liker godt tur i skog og fjell, så turer med kløv passer supert inn med meg. Min bror's Golden Retriever var ganske lik som unghund, og godt inn i voksen alder. Han løp fort ned folk, hunder og seg selv når han blei ivrig, så det går nok fint. Jeg er forsåvid forberedt på at det kommer til å bli en sak, men får vell prøve å advare min samboer litt, hun er ikke hundevant hehe. Hvordan er Berner Sennen med tanke på spor? Jeg har smått trent vår familiehund på søk, mest godbiter og slikt. Så var jeg med min bror når han trente sin hun opp til å bli sporhund. Har ingen planer om å trene for sporhund, men å trene litt søk er ofte morsomt og stimulerende, spesiellt for "galne" valper. Takk for dine tips Ingidano! Setter stor pris på det!
 17. 1 point
  Bare pass på at holdten er tydelig og at det er tydelig at hun ligger før du går - så går det helt fint
 18. 1 point
  Som det står, så har du ikke lov å si bli nei 😅 Du gjør holdt på anvist plass, legger ned hunden og går videre - så blir det kommandert igjen når du skal gjøre helt om og holdt
 19. 1 point
  Uten å påstå noe, så finnes det jo folk som mener at hund er hund, og at den blir som eieren ønsker/gjør den til... Da er vel ikke blandinga så nøye vel?
 20. 1 point
  Gratulerer masse fine karakterer! Men sjekk om du faktisk har lov til å si "bli" på dekk fra holdt- mente det ikke var lov jeg? Håndtegn er skumle saker- vanskelig å bli kvitt om man først begynner å bruke de I går var det lydighets trening. Vi ble kommandert for første gang. Det gikk veldig bra egentlig- Zök lurte litt på hvorfor personen pratet, men hun koblet det nok ikke med kommandoene mine- ennå Men på dekk u/mars så måtte hun jo bare bort å hilse på "dommeren" som sto som en markør. Dumme sosiale bikkje også er det disse tjuvstartene da... og hun løp utenom hinderet. Men ellers så begynner ting å falle fort på plass. Så dette skal bli en morsom sommer Straks avgårde for å trene enkeltdekk i "byens" park, også blir det rundering senere i dag! YEY!!
 21. 1 point
  Ja, det er sant! Tar dem ofte på det runde fjeset. Var ikke klar over at de skal klippes sånn. Jeg har tenkt at det ser litt pussig ut, men det er vel bare vane Ja, både lagottoen og den spanske vannhunden kan fort bli nervøse. Og det et vel eneste minuset for min del. Jeg er såpass fornøyd med totalpakka at jeg er villig til å ta sjansen og jobbe mye med sosialisering og forsøke å få en tryggest mulig hund. Kjenner heldigvis den potensielle moren godt, hun er nemlig "vår"! Hun har også hatt ett kull tidligere, med stødige og friske hunder (før hun kom til oss). Var de tre valpene fra samme oppdretter?
 22. 1 point
  Av alle ting har vi kommandoen "Bein" for høyreposisjonen☺
 23. 1 point
  Det har endelig gått opp for meg at jeg har to konkurranser + bronsemerket de neste to ukene og jeg har tatt meg sammen og trent lydighet mer enn en dag i uka... Føler at lineføringen har løsnet litt, det har vi slitt mest med. På plass har han også tatt poenget med. Da må han bare lære seg stå under marsj. Tok en liten økt bak huset i går kveld og han kom på innkalling fra tre meter og satt plass med pittelitt hjelp av en finger. Gjorde øvelsen første gang mandag, så jeg er meget fornøyd. Blir fryktelig vanskelig å ta det merket uten å rose eller bruke håndtegn. Totalt avhengig...
 24. 1 point
  Jeg hadde som passer aldri kommet til å kreve at de erstatter skoene, men jeg hadde definitivt nevnt det. Som hundeeier hadde jeg kommet til å erstattet skoene, likevell om hunden var "passers ansvar". Det er min hund som ødelegger andres ting. Det skal jo være trivelige, å noe som frister med gjentagelse å passe en hund tenker jeg. Men som passer er jeg ekstra obs på passhunden kontra mine, iværtfall de første dagene. Passet en unghund en gang som begynte å marker overalt inne, etter første gangen ble han fotfulgt inne den første dagen ja. Å det var absolutt ikke slik at han brukte å gjøre noe slikt hjemme. Men nå var han ikke hjemme, han var på fremmed, ny plass med tisper. Derfor tenker jeg man bør tenke på å være litt obs på at hunden faktisk ikke er hjemme, å kan finne på noe teite eller dumme ting den ellers ikke ville gjort i hjemme - iværtfall første dagene.
 25. 1 point
  Stolt av dere Gjorde en veldig fin figur på lpbanen uavhengig av poeng! Synes du skal plotte inn et lpstevne i kalenderen! Så er det bare å trene rute og avstand, fellesdekken går fort om du møter opp på noen fellestreninger (kom å ta en fellesdekk når agilitytreningen er ferdig feks)
 26. 1 point
  Vi har gått uoffisiell lydihetskonkurranse i dag, etter at @Kristiin tvang oss Haha, neida. Jeg ble tilslutt med på ideen og tenkte det var god trening for oss når vi snart skal starte bruks. Hun kan nemlig ikke rute enda, og ikke avstand, for dette er ikke øvelser som er med i lydigheten i bruks. Så de øvelsene gikk som forventet. I tillegg er hun ikke trygg nok på fellesdekken enda. I tillegg hadde jeg helt glemt tilgjengelighetsøvelsen som si såvidt har trent litt på i vinter. La oss ta det fra begynnelsen. Tilgjengelighet fikk vi 8 på, da hun reiste seg fra plass da dommeren tok på henne. Ingen vill kelpie ihvertfall, så jeg er ganske fornøyd Fellesdekk 2 minutter fikk vi 5 på, hun reiste seg etter en liten stund. Vi har ikke trent på så stor avstand og vi har også trent lite felles, i tillegg det var jo faktisk en del forstyrrelser her. I naboringen jublet de over hvor flink hunden sin var, og det gikk folk og hunder rundt ringen. Bak banen vi var på trente de også agility, så for alt jeg vet har hun hørt en hund som har løpt i en tunnel også. Hun reiste seg, men ble sittende. Hun prøvde en gang å reise seg igjen, men satt seg. Da kommanderte jeg bli igjen for at hun ikke skulle forstyrre eventuelle andre hunder. Så da ble hun sittende. Snill karakter med å få 5 der. Lineføring fikk vi 10 på Den var skikkelig fin altså! Hun var ganske rolig, så hun gikk superfint i sakte marsj, en gangart vi har slitt litt med. Og ellers hang hun kjempe godt med Jeg tok en rally "helt om og marsj" ved å snu meg mot henne, haha Så hun fikk en litt tricky bevegelse å jobbe med der og, men det gikk fint! Dekk fra holdt fikk vi 7,5 på. Den var egentlig superfin! Det står bare på meg som må bli vandt med å bli kommandert, for jeg glemte plutselig å kommandere henne i bli! Så hun fulgte med meg da jeg gikk, og det er jo helt rett når jeg ikke sier noe annet. Så jeg kommanderte henne ned igjen, og da ble hun liggende. Innkalling fra sitt fikk vi 9,5 på. Hun var på vei til å bli med meg da jeg gikk i fra, men hun ble sittende. Fremadsending med stå fikk vi 0 på, som forventet. Vi trente litt på den før vi fikk inn i ringen, vi har ikke trent på den siden i vinter en gang. Hun løp faktisk frem da jeg sa rute, og mot ruten, men hun stoppet før hun var kommet inni ruten, og hun løp mer rundt til kjeglene på kanten. Jeg fikk henne inn i ruten, men hun gikk ut av den mens jeg kommanderte stå. Tilslutt gikk jeg litt frem med henne, kommanderte på nytt, og da løp hun inn i den og stod/gikk fremover. Så vi må trene mer tydelig stå ihvertfall, og generelt mer rute. Det er jo en gøy øvelse også. Fritt hopp over hinder fikk vi 10 på Kjempe fin, ingenting å klage på der. Kontroll over hunden på avstand fikk vi 0 på. Hun hopper frem når hun skal opp i sitt, hun smalt ned i dekk før jeg fikk kommandert henne ned i dekk, så.. Haha! Men den vet jeg jo at hun ikke kan skikkelig enda, så no suprise der. Kort oppsummert: Tilgjengelighet: 8 Fellesdekk 2 min: 5 Lineføring: 10 Dekk fra holdt: 7,5 Innkalling fra sitt: 9,5 Fremadsending med stå: 0 Fritt hopp over hinder: 10 Kontroll på avstand: 0 Totalt 111 poeng og 3 premie. Vi har jo aldri trent noe på at hun skal gå lenge uten belønning, annet enn at det skjer jo på rallykonkurranse. Så hun var litt sånn "what, hvor er belønningen min?" og så litt skuffet ut etter hver øvelse Men hun jobber likevel kjempe bra og er ikke påvirket av utelatt belønning sånn sett God trening før vår kommende konkurranse. Vi må trene fellesdekk og tilgjengelighet i sommer!
 27. 1 point
  Så gøy da Det så ut som hun var veldig sikker på den nå ihvertfall. Jeg syns det så ut som en fin bane, men vi kan jo ikke så mye høyre enda. Sitt er verst for oss. Hva er kommandoen din på høyreføring egentlig? Har ikke klart å finne ut det enda jeg
 28. 1 point
  Så gøy da! De funker jo til alt disse kelpisene, så det er jo bare å prøve alt Jeg er jo litt der jeg også. I dag var uoffisielt lydighetsstevnet og agilitytrening på en gang Jeg klarer ikke å drive med bare en ting. Det er begge dagene, ja
 29. 1 point
  Rundering med tzili sine søstre Id spor oppsøk og krysning på vapsen
 30. 1 point
  Min egen hund gjør som hun vil, hun fotfølges ikke. Men passhunder her har tilsyn 24/7 ja. Jeg er ikke interessert i at andres hunder som jeg har påtatt meg ansvaret for kanskje finner ut at det kunne være spennende å smake på en ledning, for eksempel. Helt greit, jeg overlater ikke min hund til andre uansett
 31. 1 point
  @Marie Tusen takk for svar! Min bror hadde en Golden Retriever, så jeg regner med oppførselen i valpe-alder er nokså lik. En litt 'galen' valp er godt velkommen hos oss. Jeg er også forberedt på mye røyting, det ligger i rasen. Jeg er nok ikke interessert i utstillig, men det er jo ikke umulig at det blir prøvd. Ønsker å drive med litt trening, ikke nødvendigvis algility, men heller litt mer 'fetch' og dressur. Skal prøve å tenke på litt mere konkrete spørsmål, men det er jo enda langt fram i tid. Håper på å legge tilrette ferie og slikt for når valpen kommer i hus så det blir nok av tid med å bli kjent før det blir tilvenning til å være heime alene. Min samboer kommer til å studere, så det blir ikke fulle arbeidsdager alene, så tenker det kommer til å gå veldig bra med en gradvis tilvenning der. Ellers så har eg jo oppdratt en dachs før, og bidratt med oppdraging av en annen dachs samt mine brødrer's hunder (en dachs og en golden retriever). Kommer til å bli medlem av NKK og NBSK så snart vi flytter til Bergen, så håper på å plukke opp litt tips og triks der også. Ellers setter jeg pris på alle tips.
 32. 1 point
  Har du alltid valpesikre omgivelser? selv, når hunden er voksen og grei? Det har iallefall ikke jeg, og ikke er jeg sammen med hundene 24/7 heller. Om folk spesifiserer at hunden er ukomplisert og grei så ligger den altså med tilgang til ting når den er alene og den kan bevege seg utenfor synsfeltet uten at jeg løper etter.. Vet ikke hvor stor sak jeg hadde lagd selv, men å bli sur for at din hund(som du har spesifisert er grei og ukomplisert som i dette tilfellet) det er vell litt spesielt eller? Her i huset får hunder bevege seg rundt, jeg fotfølger dem ikke, jeg ser dem ikke over alt, med mindre det er behov for det(feks valper, eller hunder som har tendenser til slikt), da får de litt andre begrensninger som feks binge om jeg ikke får til å følge med. Personlig hadde jeg nok ikke lagd oppstyr for en sko, men jeg hadde erstattet om det var min hund, med mindre det var åpenbart at det var noe man burde forvente, og dermed burde passe på/begrense/følge med.
 33. 1 point
  ENDELIG! Etter nærmere to år med kurs og praksis er Arthur godkjent terapihund! Nesten litt antiklimaks På eksamensdagen var det 31 grader i skyggen, vi var innendørs men det var ikke mye futt i gutten! Han var likevel kjempeflink og gjorde en fin eksamen. Har også endelig klart å lære ham apport selv om vi ennå må jobbe med avleveringen Veldig stolt av den fine gutten min!
 34. 1 point
  Jeg hadde nok nevnt det i forbifarten for eier, men dersom vedkommende ikke tilbød seg å betale, så ville jeg lagt det dødt. (Nevnt det som i "Hehe, ja Fido tok seg fort til rette, allerede første dagen hadde han ødelagt en sko", med glimt i øyet). Du skulle passet bedre på, og evt fjernet ting du er redd for, men hadde det vært min hund hadde jeg betalt.
 35. 1 point
  Poe er en så kul liten valp! Ja, det er skarpe tenner som hugger i alt når hun er trøtt, men så tar det bare to sekund før hun slukner. Hun er oppe og tisser en gang pr natt, ellers så sover hun gjennom. Hun er kjempeleken. Jeg trodde ikke hun skulle tenne sånn på kamplek, men hun fyrer skikkelig altså. Røsker og river og står på. Kjempegøy! Dessuten er hun tøff og nysgjerrig. Tar alt nytt med den største selvfølge, og om hun skvetter av noe så er hun rett på og undersøker med en gang. Storkoser meg med denne herlige og søte jenta, og er så glad for at jeg har fri fram til midten av august og kan ha full oppmerksomhet på henne framover. Her er hun med mannen på jobb Alle mannfolka stod bare i ring og på at hun sov.
 36. 1 point
  Som hundeeier ville jeg nok dekket det. Vi har brukt hundepassere gjennom finnenhundepasser.no, med varierende hell, men en veldig bra fast hundepasser til Kovu ble funnet der. Odin er sjelden hos "fremmede", men det har hendt. Jeg sier tydelig at hjemme pleier de ikke å ødelegge noe (utenom Odins trang til å tygge på pledd), men at de skal være litt obs. Likevel tenker jeg at om jeg fikk tilbake hunden med beskjed om at den hadde ødelagt noe ville jeg dekket, hvis det ikke var ren skjødesløshet såklart. Evt i det minste tilbudt meg å betale halvparten.
 37. 1 point
  Jeg er i grunn bittelitt mer delt enn de ovenfor. Jeg tenker at dere burde ha holdt et øye med hunden - de kan alltid gjøre litt merkelige ting på nye steder, men hvis de faktisk har gitt beskjed om at hunden ikke tygger på ting lenger så regner man jo allikevel med at det stemmer. Jeg ville kanskje nevnt det for dem, at en sko ble ødelagt, og sjekke hva de sier? Personlig ville jeg nok tilbudt å betale for skaden, ihvertfall deler av den. Edit: Bare for å tydeliggjøre: Jeg hadde nok ikke bedt om erstatning selv, jeg hadde tatt det på egen kappe, men jeg hadde nok allikevel som eier fått litt dårlig samvittighet om min hund ødela noe som tilhørte noen andre. Jeg har aldri betalt hundepasser da, hun er kun hos venner og familie. Så kanskje det er derfor?
 38. 1 point
  Vi var på besøk hos Dexter igjen for en uke siden, da han var 8uker gammel. Det var bare han og kullbroren igjen der, og broren reiste dagen etter. Dexter skal få være der en uke til, så når han er 10uker gammel henter vi han hjem, og vi kan nesten ikke vente
 39. 1 point
  På fredag var vi på ultralyd og der kunne vi jammen se mange små Nå gleder vi oss til nok en fantastisk valpesommer
 40. 1 point
  Max har kommet hjem.
 41. 1 point
  Vi skal hente denne lille skjønne jenta i midten av juni Jeg GLEDER meg, spennende med ny rase
 42. 1 point
  I dag er Maui 10 uker og han er akkurat som en valp skal være. Han har vært med på sin første rallytrening, som var så stor stas at vi bare måtte øve litt på å bare være rolig sammen med meg rundt alle folkene og hundene. Han er supersosial og vil leke med og hilse på alle. Han har vært med på piknik ved et vann, ruslet rundt på stranda rundt plenty barn, vært med i barnehagen og hentet lillemor til barnas store fornøyelse ( og hans), og han har fått leke med en nesten jevngammel spansk vannhundvalp. Han har hilst på mange mennesker og endel hunder, og tar alt på strak labb. Han har vært med på hyttetur med tre små og et mellomstort barn, og han har vært med på hundebutikken og valgt seg ut halsbånd. Han bjeffer når han er sulten og sliten, og trenger litt tvangskos innimellom, men stort sett er han flink til å roe seg selv, hvertfall på dagtid. I dag har han spist jordbær sammen med lillemor på trampolinen og løpt rundt med en spylende hageslange i munnen Vi er jo så heldig med været at vi har vært nesten bare ute siden vi fikk han, så han har knappest hatt uhell inne.
 43. 1 point
  Han er liksom så kul, og selv om han er aktiv så er han ikke helt sånn overaktiv. I dag har vi vært ute hele dagen. I mårest klipte vi plen og det brydde han seg overhodet ikke om. Har også kjørt støvsugeren litt i dag og den gikk han bort og luktet på før han bare lusket videre. Han er veldig lite lydberørt så langt. I kveld når vi var i hagen så kom nabokatten bort til oss. Hun er snill og var nysgjerrig på han. Først holdt jeg en hånd forsiktig foran han for å kunne stoppe han om han fant ut at han skulle jage henne, men han satt bare og så på henne og hun kom helt bort til oss. Han roer seg selv og legger seg til å sove uten å bli holdt. Har hatt han litt på klippebordet i kveld og kost og børstet litt, han la seg bare ned og sovnet nesten 😍 I går var det endel lyd i han, men i dag har han nesten hverken pepet eller bjeffet. Veldig fornøyd med han så langt 💙
 44. 1 point
  Kjempevakre og fascinerende skapninger Men hva slags liv har de i små plastbokser? Jeg har ikke lest hele tråden og jeg kan null og nada om slanger, men det kan da ikke være noe særlig til liv? Elller?
 45. 1 point
  Er du interessert i å bruke klikkertrening og vil lære deg grundig hvordan det brukes så vil jeg virkelig anbefale klikkertrener-kurset til Canis. Jeg gikk det i fjor, og er superfornøyd! Jeg hadde ikke trent noe særlig hund før, i alle fall ikke skikkelige øvelser osv, og vi lærte så utrolig mye! Vet det starter opp et i Nittedals-området til høsten. Bare å sende en melding om du ønsker mer informasjon
 46. 1 point
  Må si meg enig i i at hun er vakker altså 😍 lille røverdatter. Nyter vinteren og fysisk fostring (for det meste), men gleder oss til bare treningsbaner og bart i skogen igjen nå.
 47. 1 point
  Flere bilder fra de siste månedene: Vi har gått rally i Ølen i klasse 3: Disk ene dagen, og 2 sure poeng unna 1. premiering. Kom på 3. plass og fikk en sløyfe så enorm at man skulle trodd vi vant hele stevnet sammenlagt Synkrontigging på kjøkkenet hører med til oppdragelsen...
 48. 0 points
  Da er verdens beste Pølsa død 💔 27. februar var hun til rutine lymfesjekk hos veterinær og lymfekjertlene var igjen svulmet opp til ca. pingpongballer (da hun startet cellegift var de tennisballer), og da det ikke er noen garanti for at hun reagerer like bra på cellegift begynte hun på en stor dose prednisolon i stedet. Hun fikk 4 måneder til å kose seg med tur og mat, hennes to favoritting (minus løping som hun ikke gadd da alle musklene forsvant med kortisonen), og rakk å fylle 6 år i april. Så ble hun akutt dårlig natt til 29. mai, mistet gradvis kontroll over bein og blære, og måtte avlives samme morgen. Mango satt egentlig bare i bakgrunnen og ventet fram til Pølsa tok siste åndedraget, da reiste hun seg og luktet henne fra hale til hode og liksom konstaterte at ok, hun er død. Og når vi kom hjem gikk hun konsekvent og la seg på Pølsas faste plasser som hun ellers aldri har ligget på 😭 Jeg menneskeliggjør nok fryktelig men det virker liksom som om hun har overtatt stafettpinnen etter Pølsa, hun er liksom med en gang blitt ekstra veloppdragen og kosete.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×