Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 05/22/2018 i alle kategorier

 1. 3 points
  Men altså. Disse snåle, rare hundene begynner å krype seg litt inn i hjerterota mi 😍 Får vite i løpet av uka hvilken av valpene som blir vår ❤️
 2. 2 points
  Etter å ha stått på liste på 4 dachskull hvor 3 tisper gikk tom og den siste kun fikk èn tispevalp, gav jeg opp og kjøpte en annen strihårsrase i stedet Her er i alle fall krabaten som skal hentes i begynnelsen av juli:
 3. 2 points
  Vi gleder oss så ubeskrivelig mye til å endelig bli hundeeiere igjen! Det har vært noen tomme nesten 2 år uten en firbent følgesvenn. Jeg trenger å være litt hønemor og ha noen andre enn samboer å kose, dulle og vie min tid til, og heldigvis virker det som om vår kommende lille valp ikke akkurat har noe imot den type oppmerksomhet. Han virker utrolig lovende, så er veldig glad for hvilken valp som ble utdelt til oss og spent på hvordan han kommer til å utvikle seg videre. Ikke minst veldig takknemlig for at vi får valp fra dette kullet i det hele tatt, som var våres førstevalg, og det har vært gøy å ha fått følge de helt fra begynnelsen. At han skal bli en sprek turkamerat, en kløpper på diverse nesearbeid og personlig "varmeflaske" ligger i kortene, men hva hans andre talenter vil bli, får tiden vise. Om oppdretter er overbevisende nok (), og han fortsetter å utvikle seg lovende eksteriørmessig (tiltross for "grisehale"), så kanskje han blir å ses litt i utstillingsringen også. Jeg er hvertfall overbevist om at vi får oss verdens beste venn og familiemedlem, og at vi skal ha et utrolig innholdsrikt liv sammen. (Bildet er fra vårt siste besøk)
 4. 2 points
  Vi har tilbragt pinsen i skogen. Fått trent hundene og slappet av
 5. 1 point
  Fine lille Peek-A-Boo og de andre søsknene har rukket å bli 10 måneder
 6. 1 point
  Jeg fikk alltid opp døra, men jeg fikk den ikke igjen. 😂 Men ikke noe problem på bilen jeg har nå, 2010 v70. Hvor stor silvershade trenger jeg til bilen min? Ser Nkk har tilbud.
 7. 1 point
  Jeg opplevde dette med den forrige bilen min. Har dere litt eldre biler? @Midas Jeg kom frem til at problemet var at jeg låste når kroken var nede, så låste jeg opp, MEN når jeg skulle åpne bagasjen bare dro jeg den opp ved bruk av kanten, jeg brukte ikke håndtaket. Bruk håndtaket som normalt hver gang du åpner og dette vil ikke skje. På bilen jeg har nå kan jeg lukke bagasjen når bilen er låst, det gikk ikke med den forrige bilen. Tydelig at denne har en annen mekanisme.
 8. 1 point
  Stakkars lille.. Har dessverre ingen råd og komme med, men håper dette ordner seg snart. De må jo finne ut hva det er.. Vi krysser poter og tær her!
 9. 1 point
  Vær obs på at kjølematter (og evt andre liknende kjøleprodukter til hund) kan være veldig giftig om hunden får i seg innholdet. Dermed noe man skal være forsiktig med å la hunden/valpen ha tilgjengelig ubevoktet.
 10. 1 point
  Hvordan får du de grafene? Skulle gjerne hatt en slik grafe på basenjien. Noen opp og ned-turer der, men for det meste stabilt.
 11. 1 point
  Jeg lurer på hvordan Rottweileren gjør det om dagen. Virker nå populære nok.
 12. 1 point
  Fordi 89'erne ble 18 år Takk @Ederi alltid interessant med statistikk i bildeform! Mine øyne og min hjerne fryder seg!
 13. 1 point
  Det var litt gøyalt å se! Kjenner en god del seine 2008/tidlige 2009 hunder, og har selv en. Tydeligvis populært å kjøpe seg valp da, lurer på hvorfor Vært moro å sett pyreneisk gjeterhund VS pyreneisk gjeterhund med korthåret hode
 14. 1 point
  Kunne du tatt alle belgerne også?
 15. 1 point
  «Jeg er en dame på 25 år, jeg eier min egen leilighet. Jeg ønsker meg en valp eller kattunge.» trodde ikke det var i samme gate egentlig 🙄
 16. 1 point
  Han er liksom så kul, og selv om han er aktiv så er han ikke helt sånn overaktiv. I dag har vi vært ute hele dagen. I mårest klipte vi plen og det brydde han seg overhodet ikke om. Har også kjørt støvsugeren litt i dag og den gikk han bort og luktet på før han bare lusket videre. Han er veldig lite lydberørt så langt. I kveld når vi var i hagen så kom nabokatten bort til oss. Hun er snill og var nysgjerrig på han. Først holdt jeg en hånd forsiktig foran han for å kunne stoppe han om han fant ut at han skulle jage henne, men han satt bare og så på henne og hun kom helt bort til oss. Han roer seg selv og legger seg til å sove uten å bli holdt. Har hatt han litt på klippebordet i kveld og kost og børstet litt, han la seg bare ned og sovnet nesten 😍 I går var det endel lyd i han, men i dag har han nesten hverken pepet eller bjeffet. Veldig fornøyd med han så langt 💙
 17. 1 point
  Har klinikken en FB-side med review-muligheter? *hint hint*
 18. 1 point
  I går kom lille Maui hjem fra Ålesund 💙 bilturen gikk fint, han satt litt i fanget og litt i buret. Tidvis litt høylytt protest, men roet seg fort. Helt trygg når vi stoppet forskjellige steder. Når vi kom hjem ble det bare fullstendig match mellom han og lillemor. Det var jeg litt spent på. Han har lært seg mye bitehemming så han biter stort sett bare når han er litt overtrøtt. I natt sov han hele natt, våknet halv syv i mårest og ville ut. Ikke hatt uhell og spiser godt. Han er virkelig bare helt herlig!
 19. 1 point
  Si hei til Flee/Fiken/Flix/Kokos/Java/Lava/Rips/Intility
 20. 1 point
  Herlighet, der hadde jeg aldri satt mine ben igjen.. Uansett om de har rett til det eller ikke så er det ekstremt dårlig kundebehandling, og det virker nesten som om de er furt fordi du gikk til konkurrenten.. Flott at den andre klinikken svarte, til tross for at de er stengt.
 21. 1 point
 22. 1 point
  Gratulerer med dagen 🇳🇴🇳🇴
 23. 1 point
  Det er faktisk et problem. Selv i de fleste grunnleggende momenter i agility er fart et stort fokus tidlig, og man vil fremme fart. Nå vet jeg ikke hvordan platting det er. Men jeg antar at en normal platting er både for glatt, og at det er fare for hunden å sette fast negler o.l. i de små sprekkene mellom plankene. Kunstgress (med/uten demping) er det alle(?) trener på gjennom vinteren, og det man har i hallene sine. Mange stevner igjennom året går på kunstgress. Kunstgress er det nærmeste man kommer naturgress. Det er mange grunner til at man velger kunstgress, og en av dem er at hundene har godt feste. Underlag er veldig viktig i agility, for det er en risikofylt sport, og da er det best å legge opp til minst mulig skader. Jeg hadde ikke trent agilitygrunntrening på platting.
 24. 1 point
  I forrige uke hilste jeg på Theo og eieren hans igjen Jeg ser at flere av valpene helt klart har arvet neseskaftet til mammaen sin, men stort sett synes jeg å kunne se både Moltres og Rene i samtlige av valpene De utvikler seg alle i en god retning, selv om jeg skulle likt å sett mer av Renes snuteparti. De er jevne og fine, og guttene har begynt å legge seg mer ut i kroppen og også vokse litt mer inn. De er litt lange i ryggen, men det kommer jo ikke som noen bombe for meg når både Rene og Moltres har litt lengde. Alt i alt er de en fin og trivelig gjeng med godt temperament. De er trygge, nysgjerrige og glade, og er alle supersosiale, så jeg føler at denne kombinasjonen virkelig ga mye av det jeg savner i Moltres i settinger med nye folk og jeg må si at jeg oppriktig gleder meg til å følge utviklingen videre og ser fram i mot å kunne se hvordan de ligger an når helsetester og MH-er står for tur. Sunlily's Fire And Blood "Theo" 9 mnd
 25. 1 point
  Sunlily's A Taste Of Glory "Talisa" nesten 9 mnd
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×