Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 04/16/2018 i alle kategorier

 1. 12 points
  Nå er Aska også blitt en A-godkjent lavinehund!
 2. 4 points
  Krokodilla/kenguruen var på sitt første valpeshow i dag og slo ut både søster og bror og ble jammen meg BIR "6 mnd. Kraftig og maskulin. Utmerket type. Korrekt bitt. Velplasserte ører, mørke øyne. Fin hals, overlinje. Meget god skulder. Velvinklet fram og bak. For alder meget godt utviklet i kroppen med godt forbryst og fin brystkasse. Stabil overlinje. Beveger seg godt fra siden og fram. Noe hasetrang bak. God farge og lovende pels. Utmerket temperament."
 3. 3 points
  Det blir valp på meg! Etter å nesten ikke ha sovet de siste to nettene fordi jeg har tenkt på valpefødsel og om det ble nok tisper til at det ble ei til meg Nå er det bare den laaange ventetiden igjen. Men satser på at det går fort. Med salg av leilighet, flytting til nytt hus, fullføre instruktørutdannelsen min mm. så skal nok ukene fly.
 4. 3 points
  En kort oppskrift på hvordan få en lykkelig valp med lykkelig eier: 1) La valpen sove i senga di - i hvert fall de første ukene. Det gir trygghet for valpen, og den får ro og gode sovevaner. 2) Ikke stress med at valpen skal lære alt mulig fra første stund. En hund lærer til den dør. Om valpen ikke får lære noe de første ukene du har den, er det aldri for seint. 3) Ta valpen ut etter at den har sovet, spist eller lekt. Da trenger den ofte å tisse eller bæsje - eller begge deler. Om valpen tisser inne, er det ingen krise. Man kan vaske et gulv... eller et teppe. 4) Ikke gjør noe mot valpen som du ikke ville gjort mot et barn. 5) Bur trenger du ikke med mindre valpen viser seg å bli totalt rabiat og spiser opp huset. DA kan du vurdere om bur er en løsning for en periode. 6) Ikke stress. 7) Ikke stress. 8) Ikke begynn med hjemme-alene-trening før valpen er moden for det. Noen valper takler fint å være hjemme alene litt fra de er små, andre må man vente til de er både 6 og 8 mnd før det er noen vits i å begynne med slik trening. Jeg tror mange påfører valper skrekk for å være hjemme alene fordi de lar valpen være alene hjemme lenge før den er klar for det. 9) Viktige ting å lære valpen er "KOM" og å gå i bånd. ... sånn ca
 5. 2 points
  Tja...skeptisk.. Det kan selvfølglig gå helt utmerket men det er også potensiale for at det kan gå helt skeis. Hadde TS hatt en voksen rolig schæfer ( uten tvilsom adferd mot andre hunder) og så fått en IM valp, hadde jeg hatt mer tro på dette enn det scenarioet som TS skisserer her. Det er vel ikke noen statshemmelighet just, at schæfere kan være atale mot andre hunder, husets egne inkludert. Selv om schæferen skulle vise seg å være av snilleste sort, så kan det gå galt under lek,,da særdeles hvalper/unghunder sjelden har noe begrep om egen størrelse og tyngde og en IM er tross alt en lett og spinkel hund med lange og tynne bein. Jeg hadde vært tvilende til en slik sammensetning, særdeles siden det er schæferen som kommet inn som valp og man vet lite eller ingenting om hvordan denne hunden kommer til å utvikle seg . Den kan jo bli den snilleste hunden i gata mem den kan også ende opp med å være en atal hund mtp andre hunder med sterkt ressursforsvar og da blir det kanskje ikke så avslappende hundhold som ønskelig..
 6. 2 points
  Dette delt av veterinær : "Denne reklamen er et stunt fra DNB, en aktør som ikke har fagkunnskap, og som kan sende dere som kunder på ville veier hvor dere tror dere får godt og kvalitetssikret hjelp. Det er feil! Denne tjenesten er ikke kvalitetssikret av noen innenfor bransjen, noe som betyr at du som kunde kan risikere å hverken kommer til nærmeste vakt, eller komme til kyndig hjelp. Vær obs på dette, virker mer som et pr stunt enn en trygg tjeneste."
 7. 2 points
  Blondie sitt løp i klasse 2 i rally lydighet fra i går. Hun var så fin! Hadde utrolig bra fokus og var virkelig på nett i går. Det var rett og slett en herlig følelse å være i ringen med henne Hun hadde litt problemer med å få til direkte dekk både før vi gikk inn i ringen og på første forsøk i ringen, så det ble en repetisjon der. Men det var alt vi fikk i trekk Jeg var redd for at vi også hadde fått noen dobbelkommandoer eller avstand fra hverandre eller skilt, men neida! Utenom den ene repetisjonen var det perfekt! Resultatet ble med andre ord 197 poeng, 1 plass og 1 premie Det var siste nappet Blondie trengte, så kan hun så fint titulere seg som: Nuch Nv-11 Nvv-14 Nordvv-14 AGHI RLI RLII Dobs Only Blondie Kjempe stolt av gamlemor! Hvem hadde trodd at hunden som nesten har 2 dødsdommer på seg i løpet av de siste 2 årene nå klinker til å vinner rally-konkurranser? Hun er utrolig mye bedre om dagen. Så glad og virker mye mer smertefri enn på lenge! Jeg tror hun har hatt vondt lenge, det bare smalt til skikkelig den dagen for ca 2 måneder siden. Noe ved behandlingen har gjort at hun nå er enda bedre enn hun var før hun slo opp prolapsen igjen. Krysser fingrene for at det fortsetter sånn
 8. 2 points
  I dag er denne søtingen 8 år!
 9. 2 points
  Trodde det var tråden om biopsier og tenkte det var da sært. Har kjøpt fra chlas olson nå, veldig deilig med bioposer som ikke er alt for tynne og uten håndtak. Litt stiv pris da. Jeg bruker som regel plastikk når jeg går steder med mange søppelbøtter, og bruker bioposer ellers.
 10. 2 points
  Nope, hadde blitt fast sofa-inventar jeg.. dog blir jeg rastløs og får "innestengt" følelse hvis jeg ikke går en tur hver dag, men, som det sies av flere her, å gå tur uten hund er jo totalt meningsløst og dødskjedelig, uansett hvor vakker naturen rundt en er!
 11. 2 points
  Nope. Jeg hadde kanskje gått tur av og til, sammen med noen eller om vi skulle ut på noe spesielt, men ikke i samme grad som jeg gjør med hundene. I motsetning til flere andre her, så hadde jeg nok heller ikke vært å se på verken treningsstudio, joggetur eller sykkeltur Jeg hadde nok blitt lat, feit og giddalaus
 12. 2 points
  Utdanningen til den store kjekke går veldig fint! Han er så kald i hodet, tar ting så bra og er så stabil. Gøy å høre. Savner han veldig, selv om vi reiser på besøk blir det ikke helt det samme Han trives godt der han står nå, og det er gøy. Ellers så kommer det ei ny frøken nå til påsken, fra trøndelag. Lille Linnea kommer til gårds da, og ungene gleder seg veldig. En blandingsponni på ca 122cm høy Innridd og innkjørt, snill med alt og alle. Står akkurat nå på stallen til en bekjent av faren min, og blir brukt av barna der og alt som er sagt holder ord, noe som er kjempefint! Gleder meg såå til å bli kjent med henne. Og går ting som de skal ser vi etter en nordlandshest/liten dølahest til, men tar det med ro til den biten da det virkelig må være helt rette hest da det skal brukes med grønn omsorg på gården.
 13. 1 point
  Åh, dette minner meg på en av de aller første diskusjonene jeg var med på her på Sonen. Der var det bilder av bikkjer hvis eiere gikk myyyyye lenger enn denne stakkars rosa saken, men tonen var litt annerledes da enn i denne tråden. Morsomt å se forskjellen i holdningene fra fem år tilbake og nå PS: Jeg har ikke endra mening siden den gangen, det er akkurat like tåpelig å farge bikkjer nå, om ikke mer.
 14. 1 point
  You bet! Jeg er ikke fremmed for å spamme valpebilder akkurat
 15. 1 point
  Kelpisene her bruker xs i kløven fra seleverkstedet
 16. 1 point
  Det kan være utfordrende å ha så stor størrelsesforskjell. Du må nok belage deg på å skille dem mye, spesielt i valpens oppvekst. Fikk valp av litt større rase da min italiener var 2 år, han er nå 11kg, så ikke like stor forskjell, men nok til at italieneren kjenner på det til tider. Jeg kommer til å tenke meg godt om før jeg anskaffer en rase som er stort større enn det. En vilter valp som løper den voksne ned, ikke hører på advarsler fordi h*n ikke tar den voksne seriøst, osv. Våre er gode venner i dag altså Men som eier må en være påpasselig og gripe inn om nødvendig. Må ha tydelige "husregler". Jeg vet at enkelte oppdrettere ikke selger italiener til folk som har store hunder fra før, men vet også om noen som har store raser sammen med italiener, også schæfer Hvis du vil kan jeg sende deg navn på PM på noen jeg vet har disse rasene sammen, kanskje de har noen nyttige tanker og tips rundt dette? Det har også vært diskutert på FB-gruppa, kan være noe å hente der.
 17. 1 point
  Hvis de blir til mikroplast er det jo ingen vits med nedbrytbare poser i det hele tatt?
 18. 1 point
  Jeg har litt mareritt om at det er bare hanner inni der, eller at oppdretteren, oppdretterens søster og oppdretters datter bestemmer seg for å beholde en tispe hver!
 19. 1 point
  Løpetider er i gang her, så da er det bare å krysse fingre for at det blir ei nydelig lita frøken til oss
 20. 1 point
  Hvem har lyst på en hund som beit en unge i hodet så den døde? For et ansvar!
 21. 1 point
  Er folk helt tullerusk, eller? En hund kan aldri lastes for aggressiv atferd. Den skjønner ikke forskjell på rett og galt, og eventuell aggresjon er et resultat av arv, miljø eller en kombinasjon av disse. Når en hund avlives, er det ikke for å straffe den, men fordi den utgjør en fare for folk eller dyr eller ikke har det bra med seg selv. I dette tilfellet vil jeg tro begge argumenter gjelder, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor en slik hund skal holdes i live. Avliv hunden, og straff eventuelt de menneskene som har skyld i at hunden ble slik den ble. Stakkars
 22. 1 point
  Hadde bare folk engasjert seg i hunder som dømmes til døden, UTEN at de har ja, for eksempel, drept noen...
 23. 1 point
  De fleste raser som ikke bare er veldig enkle selskapshunder, og selv da kan det være fornuftig. Det er utrolig mye enklere med valp om man har en voksen, veloppdragen hund til å "hjelpe til" med oppdragelsen. Er den første hunden bare unghund eller valp selv er det større sannsynlighet for at du må jobbe mye hardere for å få begge oppdratt både sammen og hver for seg. De kan lett dra opp hverandre, og ikke minst knytte nærme bånd til hverandre og bli mindre opptatte av deg. I tillegg tenker jeg det er spesielt viktig med enkelte typer hunder som sliter med dårlig mentalitet, samkjønnsaggresjon, eller krevende hunder av ulike typer (vakt/vokterhunder, hunder med sterk jakt osv). Vi hadde fire år mellom, det synes jeg var fint.
 24. 1 point
  Jeg synes det er mere skummelt å gå tur uten hund enn med hund så ja jeg hadde gått mye mindre om jeg ikke hadde hatt hundene. Mye selvskap i dem
 25. 1 point
  Har fått ponni på.. Eh helfôr/tilridning ish. Fram til sommeren. Jeg har ikke tid da. 8 år, ble sittet inn i fjor. Kan skritte og trave under rytter. Generelt lite annet. Men er iskald i hodet og overraskende lydsikker. Eneste ekle er bommer på bakken Vi red tur i går da, sammen med en annen hest. Hun dura på i front og skvatt ikke for noe. Biler, hunder, unger som herjer i snøen. Flink ponnis! Makset toer/liten ener. Litt usikker. Litt liten for meg. Men hun er sterk og har ikke problemer med å bære meg. Storkoser meg i stallen Gleder meg til å ri på tur med Ymse!
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×