Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 04/15/2018 in Innlegg

 1. 7 points
  Det blir valp på meg! Etter å nesten ikke ha sovet de siste to nettene fordi jeg har tenkt på valpefødsel og om det ble nok tisper til at det ble ei til meg Nå er det bare den laaange ventetiden igjen. Men satser på at det går fort. Med salg av leilighet, flytting til nytt hus, fullføre instruktørutdannelsen min mm. så skal nok ukene fly.
 2. 7 points
  I dag er denne søtingen 8 år!
 3. 6 points
  Dagsfersk, laget av spanske Ruben Ruiz
 4. 5 points
  Skulle og tipse om krabbevaderen! Vurderte den selv i fjor til barnehagestart, men så løsnet gåinga rett før han begynte. Deilig med vårvær! Ja, det går an å gå i T-skjorte selv om det er snø i hagen
 5. 4 points
  Har vært på en fin tur i kveld. Digg med shorts og t-skjortetemperatur. Fetter nyter utsikten Og så stod han brått nesten litt oppstilt, så da måtte jeg ta bilde.
 6. 3 points
  Her er det dårlig med oppdatering. Valpene er nå 3 mndr. og alle har flyttet ut bortsett fra Trulte som jeg beholder. Tida har gått veldig fort og det er litt rart å ha bare en av småttisene her. Her er Trulte (Mollycoddles Nothing To Loose). Hun forblir nok mørk og ganske lik sin far. Gleder meg til å følge utviklingen til alle sammen.
 7. 3 points
  Enig! Når man blir dømt for å ha plaget barna sine, så mister man omsorgsretten til dem. Det skulle jo bare mangle at ikke det samme gjelder dyr. Jeg kan ikke se argument mot at denne paragrafen skulle fjernes, og jeg forstår ikke hva MTs egenskaper har med saken å gjøre. Denne paragrafen stred direkte mot §3 i samme lov, den som sier at dyr har egenverdi, for de hadde jo ikke det når den som hadde mishandlet dem kunne dømme dem til døden. Ingenting med det er riktig, på noen måte, uansett hva MT kan eller ikke kan, er flinke til eller ei.
 8. 3 points
  Jeg må bare få si at jeg synes det er helt tragisk! For det første fordi det neppe er helt uskyldige ingredienser i fargen, for det andre for at det er en måte å bruke hunden sin for å få oppmerksomhet og for det tredje for at det sender helt feil signaler. Det som provoserer meg er at veldig mange synes dette var helt fantastisk og hunden ble avbildet i den lokale avisen og det var liksom stor stas. Jeg synes det er helt latterlig og får assosiasjoner til Asia hvor de kler på hundene og farger pelsen og behandler hunden som en gjenstand. Det fremmer ikke akkurat puddelen som den aktive og intelligente rasen som den er, men bidrar til å tømme bensin på «dillerase» bålet.
 9. 3 points
  Nå er jeg ferdig ferdig med Mariusgenseren. Ermene er forlenget. Man ser det hvis man vet hva man skal se etter, jeg håper det blir helt borte når den brukes litt! Veldig fornøyd med den.
 10. 3 points
  Akkurat nå er jeg meggete i all offentlighet over at flere FB-sider har tatt seg friheten til å publisere mitt bilde uten å forespørre. Det er ikke et bra bilde engang, men prinsippmenneske
 11. 3 points
 12. 3 points
  Lille Navabi har rukket å fylle 1 år allerede og hun sprer så mye glede og latter hver dag Hun er slettes ikke så liten lenger og veier over 30 kg, selv om hun selv bare tror hun ligger på 10 kg der hun kommer dundrende for å sitte på fanget eller løper mellom beina på meg på tur
 13. 2 points
  Åh, dette minner meg på en av de aller første diskusjonene jeg var med på her på Sonen. Der var det bilder av bikkjer hvis eiere gikk myyyyye lenger enn denne stakkars rosa saken, men tonen var litt annerledes da enn i denne tråden. Morsomt å se forskjellen i holdningene fra fem år tilbake og nå PS: Jeg har ikke endra mening siden den gangen, det er akkurat like tåpelig å farge bikkjer nå, om ikke mer.
 14. 2 points
  Nå er Aska også blitt en A-godkjent lavinehund!
 15. 2 points
  Blondie sitt løp i klasse 2 i rally lydighet fra i går. Hun var så fin! Hadde utrolig bra fokus og var virkelig på nett i går. Det var rett og slett en herlig følelse å være i ringen med henne Hun hadde litt problemer med å få til direkte dekk både før vi gikk inn i ringen og på første forsøk i ringen, så det ble en repetisjon der. Men det var alt vi fikk i trekk Jeg var redd for at vi også hadde fått noen dobbelkommandoer eller avstand fra hverandre eller skilt, men neida! Utenom den ene repetisjonen var det perfekt! Resultatet ble med andre ord 197 poeng, 1 plass og 1 premie Det var siste nappet Blondie trengte, så kan hun så fint titulere seg som: Nuch Nv-11 Nvv-14 Nordvv-14 AGHI RLI RLII Dobs Only Blondie Kjempe stolt av gamlemor! Hvem hadde trodd at hunden som nesten har 2 dødsdommer på seg i løpet av de siste 2 årene nå klinker til å vinner rally-konkurranser? Hun er utrolig mye bedre om dagen. Så glad og virker mye mer smertefri enn på lenge! Jeg tror hun har hatt vondt lenge, det bare smalt til skikkelig den dagen for ca 2 måneder siden. Noe ved behandlingen har gjort at hun nå er enda bedre enn hun var før hun slo opp prolapsen igjen. Krysser fingrene for at det fortsetter sånn
 16. 2 points
  Jeg forstår ikke verdien av ett slikt nødnummer - annet enn å eventuelt bli henvist til nærmeste vakthavende veterinær. Det anser jeg dog som dyreeiers plikt å gjøre ved feks reise etc. Som hesteeier gjennom mange år har jeg alltid sørget for å ha nr til nærmeste vakthavende vet lagret ved feks stevner etc, i tilfelle akutt sykdom eller skade. Det tar ikke mange minuttene å finne slik informasjon før man reiser til ukjente steder, og jeg ville mye heller brukt tid på å snakke med en veterinær (vakthavende, altså) enn å snakke med DNB hvis det stod om liv/minutter/akutt skade.
 17. 2 points
  Tullete og fjollete påfunn som kun er for menneskers moro.
 18. 2 points
  Fortsatt sledeføre, det liker vi
 19. 2 points
  https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/VRBeeW/frekt-om-hunder-og-hundeeiere
 20. 2 points
  Tirith er som alltid en gledesspreder og lykkepille I disse dager går vi i påvente av løpetid før vi tar en kort visitt til Østerrike Tiriths kommende kull har egen kulltråd allerede her på sonen.
 21. 2 points
  Løpetider er i gang her, så da er det bare å krysse fingre for at det blir ei nydelig lita frøken til oss
 22. 2 points
  Hei! Mitt navn er Kaia Rugseth, jeg er en av de nye eierne i Petworld. Det stemmer at firmaet er kjøpt opp av meg, Bendic Klevstadberget (som er ny daglig leder) og Gorm Håland. Firmaet som eier Petworld.no heter fremdeles Hagen E-handel, men vi er godt i gang med prosessen med å endre navn til Petworld Norge AS. Familien Hagen har ikke lenger noe med dette firmaet å gjøre, de har vært helt ute av dette siden november 2017. Vi var ikke klar over familiens bakgrunn da vi kjøpte firma, men har blitt kontaktet av flere som har fortalt oss diverse historier. Vi har ingenting med dette å gjøre, og håper at dere er villige til å gi Petworld en ny sjanse! Vi ønsker å kunne tilby dere gode produkter til en god pris, og er alltid åpne for å høre på deres tilbakemeldinger dersom det skulle være noe. Send oss gjerne en e-post om det er noe mer dere lurer på. Ellers ønsker vi dere alle hjertelig velkommen til butikkåpningen lørdag 21. april klokken 10.00, i Refstadveien 60 på Bjerke!
 23. 2 points
  Min lille valp ble født natt til tirsdag. Gleder meg så innmari til å få hund igjen 😍
 24. 1 point
  Ja, er lenge siden nå så den er grodd og alt er bra Sov med plast første natten og hadde på plast når jeg dro på kino dagen etter (siden du da lener deg bakover og gnir genser inni). Ellers droppa jeg det, og det blei bra som vanlig. Har ikke helt trua på det plast greiene
 25. 1 point
  Gratulerer til gamlemor! Det er så herlig når gamle hunder kan hevde seg i rally.
 26. 1 point
  Jeg tror det kommer en del an på både faktisk størrelsesforskjell, type hund og individ. @MegaMaries 14 kg + 5 kg blir noe litt annet enn 40 kg + 5 kg. Jeg tenker også at det er en stor fordel at den minste hunden er eldst, slik at den største hunden vokser opp fra valpestadiet med å lære å ta hensyn. Det forutsetter nok også at den lille er tøff nok til å si fra, vel å merke. I tillegg er jo schæferen en rase med mye drift og jakt smo kan slå ut på mindre hunder. Vi har 35/40 kg + 8 kg, noe som størrelsesmessig har gått helt utmerket hele veien. Kanskje fordi den minste/eldste har gitt klar beskjed fra dag 1 når den største (han var såvidt større da vi fikk ham) trådte i nærheten av "streken", men også fordi den største er av en rolig og sindig type som ikke har behov for å utfordre. Vi var litt obs på leking og herjing i valpetiden, og etter den største ble voksen er det kun unntaksvis at de leker. Men han er da heller ikke av en spesielt leken type, og jeg tenker nok at en schæfer kan bli en større utfordring sånn sett. Jeg ville ikke vært så fryktelig bekymret, men absolutt konsekvent fra starten på hva schæferen får lov til og ikke i nærheten av den lille. Ingen tvil om hvem som er sjefen her i huset...
 27. 1 point
 28. 1 point
  Den er en vader, Jaran brukte litt tid på å klare å sykle (uten støttehjul) pga balansen da den er jo litt stiv i forhold til skalldress. MEN han bruker den, fordi han er nå om dagen i denne overgang perioden eneste tørre ungen Så frem til det tørker opp så blir vi å bruke dette, så gå over til skalldress når det blir bedre rundt om.
 29. 1 point
  Jeg har mellom (14 kg) og liten (5 kg) sammen nå. Det går veldig bra. De har veldig stor respekt for hverandre, så det har aldri gått galt. I matforsvar respekterer den store at den lille passer på sin egen mat. Det har kun oppstått en gang at de holdt på å fly i hverandre, men jeg var heldigvis tilstede. Det var ikke over mat en gang, det var over et gresstrå som hang under skoen min. Utrolig merkelig Men de begge ville ha det, så en slags matforsvar, men jeg fikk brutt de ut av det. Det kunne jo selvsagt gått veldig galt, da den store selvfølgelig hadde klart å knøvle den lille om hun gikk inn for det. Så selvsagt, det kan fort bli mye mer alvorlig når det er stor vs liten. Det skal ikke mye til før det kan gå skikkelig galt. Men jeg tror at hvis du har stabile hunder og du passer på under lek/unngår at de leker med hverandre hvis den store løper den lille ned, så skal det gå bra
 30. 1 point
  Jeg reagerte også på den armen min i første videoen. Aner ikke hvorfor jeg gjør det Men ja, hun er utrolig følsom for armer. Egentlig har jeg løpt mye uten armer og bare brukt skuldre, for det er nesten som at hun blir mer stresset desto mer armer jeg bruker. Jeg sier ikke noe på den andre videoen, men jeg tror jeg bremser og tviler fordi jeg forventer og tror at hun ikke kommer til å hoppe hinderet. God idé med å kommandere hopp der! Det har du jo alt gitt tips om at jeg burde gjøre, men det slo meg ikke å gjøre der og da
 31. 1 point
  I første filmsnutten er du ganske aktiv med venstrehånden din etter blindbyttet, er det noe hun kan reagere på? Harly var ganske følsom for dette når han var yngre og jeg måtte være veldig tydelig med den hånden jeg skiftet til. Edit: altså åpne mer opp med høyre arm/skulder og være roligere med venstre arm. I den andre filmsnutten ser det ut som du nøler selv/er veldig avventende. Tipper at hun bremser fordi du bremser. Mulig du sier noe (kan ikke ha på lyden da er det en her som blir vel mye engasjert ) men om du ikke sier noe så hadde jeg gitt kommando for frem hopp.
 32. 1 point
  Det kan være utfordrende å ha så stor størrelsesforskjell. Du må nok belage deg på å skille dem mye, spesielt i valpens oppvekst. Fikk valp av litt større rase da min italiener var 2 år, han er nå 11kg, så ikke like stor forskjell, men nok til at italieneren kjenner på det til tider. Jeg kommer til å tenke meg godt om før jeg anskaffer en rase som er stort større enn det. En vilter valp som løper den voksne ned, ikke hører på advarsler fordi h*n ikke tar den voksne seriøst, osv. Våre er gode venner i dag altså Men som eier må en være påpasselig og gripe inn om nødvendig. Må ha tydelige "husregler". Jeg vet at enkelte oppdrettere ikke selger italiener til folk som har store hunder fra før, men vet også om noen som har store raser sammen med italiener, også schæfer Hvis du vil kan jeg sende deg navn på PM på noen jeg vet har disse rasene sammen, kanskje de har noen nyttige tanker og tips rundt dette? Det har også vært diskutert på FB-gruppa, kan være noe å hente der.
 33. 1 point
  Har hatt dnb, kjempefornøyd med hundeforsikring. Aldri noe tull og utbetaler uten problemer. Byttet dessverre nå pga vi byttet alle andre forsikringer (må ha minimum 3 forsikringer for å forsikre hunden), men hadde vi hatt muligheten hadde vi beholdt dnb.
 34. 1 point
  Får ikke mer svar egentlig før onsdag tror jeg.. Visning idag og tirsdag, bud inne til onsdag kl 12.
 35. 1 point
  Ja jeg leste det etter jeg svarte. Om det er slik det er er jo det skuffende. Men på generell basis synes jeg et nødnummer hadde vært veldig bra, så fremt det er organisert slik at de som tar telefonen har full oversikt.
 36. 1 point
  Jeg finner aldri frem nummer til vakthavende før jeg reiser noe sted, måtte ha googlet det om jeg hadde hatt behov for det her jeg bor og. Kjempeflott med et slikt nummer, så kan man lagre det på mobilen eller legge det i lommeboka.
 37. 1 point
  I treningsvesten innimellom, ja, hvis der ikke er noe passende bøtter rundt. Men gav meg etter den gangen det gikk hull på posen
 38. 1 point
  Jeg leste hele denne artikkelen og ventet på en morsom punchline, eller tydelig satirisk innhold. Hun pleier jo ellers å skrive bra og på kornet. Dette her var bare et sint innlegg om hvor ille HUN syntes det er å ha hund - hvis det var et snev av humor her klarte ikke jeg å plukke det opp mellom provoserende påstander som ikke bare gikk på hennes egen manglende interesse og kunnskap.. Innimellom "jeg liker ikke dette" syntes jeg det var mange kommentarer om at "hunder er skitne", "hunder er dumme", "hundeeiere er kleine", osv. Det synes jeg er en nedsettende måte å snakke om menneskets beste venn, samt de som faktisk veldger å bruke tid, penger, ja til og med dedikere livsstilen sin til hund. Ja, det var kanskje ikke det hun mente, men det er det hun sier. Syntes det bare ble ekkel lesning uten noe reddende verdi i form av hjerte eller latter. En gang innrømmet hun motvillig at hun hadde blitt glad i hunden, og at barna likte den, men dette var ikke gjort til et stort poeng, og selv det ble behandlet som en forbannelse? Unødvendig og surrete innlegg hun ikke hadde fått publisere på en stor nyhetsplattform om hun ikke hadde et navn som var kjent fra før.
 39. 1 point
  Ikke litt morsomt engang, bare flau lesing synes jeg
 40. 1 point
  Nå er vel dette alternativet til dyr de ellers avliver, så jeg ser ikke noe stort problem med det, så lenge de skiller på hvem som BØR avlives og hvem som kan omplasseres.
 41. 1 point
  Så spennende! Her er det et par uker til fødselen til den valpen jeg drømmer om!
 42. 1 point
  Å, det finnes garantert de som har lyst på en slik hund..om de er egna eiere, se det er en helt annen sak..
 43. 1 point
  Hvorfor skal den reddes.....?
 44. 1 point
  Fine Mokka jenta. Forhåpentligvis kommer det noen nye harer ca 29 april ♡
 45. 1 point
  Håper og få en avklaring ila april om jeg kan søke på det jeg vil søke på, og går søknaden igjennom (3mnd behandlingstid - så juli/august) så kan det hende at bosituasjonen min blir endret ila siste halvdelen av året til å tillate hund igjen! Så har jeg max flax, så blir det 2018 eller 2019 valp på meg!
 46. 1 point
  Det ble sett 7 valper på røntgen, muligens 1-2 til som gjemte seg litt bak de andre! Nå er det ikke lenge til fødsel
 47. 1 point
  Nanduhria Ossë - 4,5 mnd
 48. 1 point
  Hufflepuff halsbånd, og I need space kobbel fra Pointdal.
 49. 1 point
  I dag var vi på besøk i Pepsis fremtidige hjem ...Er dere lei av meg snart?
 50. 1 point
  Hva er grunnen til at hodeskaller er "et must" når man skal tattoere seg? Jeg skjønner det er smak og behag og stil, men selv har jeg aldri forstått denne fascinasjonen med hodeskaller overalt (barneklær, vesker, tattoveringer.." Selv ønsker jeg meg en vannfargesak der jeg kan flette inn sønnene og kattene på noe hvis. Eller en slik lacesak som over her - den var veldig fin!
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×