Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 04/15/2018 i alle kategorier

 1. 8 points
  Det blir valp på meg! Etter å nesten ikke ha sovet de siste to nettene fordi jeg har tenkt på valpefødsel og om det ble nok tisper til at det ble ei til meg Nå er det bare den laaange ventetiden igjen. Men satser på at det går fort. Med salg av leilighet, flytting til nytt hus, fullføre instruktørutdannelsen min mm. så skal nok ukene fly.
 2. 8 points
  I dag er denne søtingen 8 år!
 3. 6 points
  Dagsfersk, laget av spanske Ruben Ruiz
 4. 6 points
  Har vært på en fin tur i kveld. Digg med shorts og t-skjortetemperatur. Fetter nyter utsikten Og så stod han brått nesten litt oppstilt, så da måtte jeg ta bilde.
 5. 5 points
  Skulle og tipse om krabbevaderen! Vurderte den selv i fjor til barnehagestart, men så løsnet gåinga rett før han begynte. Deilig med vårvær! Ja, det går an å gå i T-skjorte selv om det er snø i hagen
 6. 5 points
  Endelig ser det ut til at vi skal få oss (en svært etterlengtet) hund igjen. ❤️ Det har vært svært tungt for meg å ikke ha hund, så føler at livet endelig begynner ordentlig igjen og at ting generelt faller på plass nå. Dette skal bli et godt år!
 7. 4 points
  Kan oppdatere mer etter vi har vært på besøk der neste helg Men det er snakk om valp av rasen pinscher.
 8. 4 points
  Fortsatt sledeføre, det liker vi
 9. 3 points
  Her er det dårlig med oppdatering. Valpene er nå 3 mndr. og alle har flyttet ut bortsett fra Trulte som jeg beholder. Tida har gått veldig fort og det er litt rart å ha bare en av småttisene her. Her er Trulte (Mollycoddles Nothing To Loose). Hun forblir nok mørk og ganske lik sin far. Gleder meg til å følge utviklingen til alle sammen.
 10. 3 points
  Enig! Når man blir dømt for å ha plaget barna sine, så mister man omsorgsretten til dem. Det skulle jo bare mangle at ikke det samme gjelder dyr. Jeg kan ikke se argument mot at denne paragrafen skulle fjernes, og jeg forstår ikke hva MTs egenskaper har med saken å gjøre. Denne paragrafen stred direkte mot §3 i samme lov, den som sier at dyr har egenverdi, for de hadde jo ikke det når den som hadde mishandlet dem kunne dømme dem til døden. Ingenting med det er riktig, på noen måte, uansett hva MT kan eller ikke kan, er flinke til eller ei.
 11. 3 points
  Jeg må bare få si at jeg synes det er helt tragisk! For det første fordi det neppe er helt uskyldige ingredienser i fargen, for det andre for at det er en måte å bruke hunden sin for å få oppmerksomhet og for det tredje for at det sender helt feil signaler. Det som provoserer meg er at veldig mange synes dette var helt fantastisk og hunden ble avbildet i den lokale avisen og det var liksom stor stas. Jeg synes det er helt latterlig og får assosiasjoner til Asia hvor de kler på hundene og farger pelsen og behandler hunden som en gjenstand. Det fremmer ikke akkurat puddelen som den aktive og intelligente rasen som den er, men bidrar til å tømme bensin på «dillerase» bålet.
 12. 3 points
  Nå er jeg ferdig ferdig med Mariusgenseren. Ermene er forlenget. Man ser det hvis man vet hva man skal se etter, jeg håper det blir helt borte når den brukes litt! Veldig fornøyd med den.
 13. 3 points
  Akkurat nå er jeg meggete i all offentlighet over at flere FB-sider har tatt seg friheten til å publisere mitt bilde uten å forespørre. Det er ikke et bra bilde engang, men prinsippmenneske
 14. 3 points
 15. 3 points
  Lille Navabi har rukket å fylle 1 år allerede og hun sprer så mye glede og latter hver dag Hun er slettes ikke så liten lenger og veier over 30 kg, selv om hun selv bare tror hun ligger på 10 kg der hun kommer dundrende for å sitte på fanget eller løper mellom beina på meg på tur
 16. 2 points
  Åh, dette minner meg på en av de aller første diskusjonene jeg var med på her på Sonen. Der var det bilder av bikkjer hvis eiere gikk myyyyye lenger enn denne stakkars rosa saken, men tonen var litt annerledes da enn i denne tråden. Morsomt å se forskjellen i holdningene fra fem år tilbake og nå PS: Jeg har ikke endra mening siden den gangen, det er akkurat like tåpelig å farge bikkjer nå, om ikke mer.
 17. 2 points
  Nå er Aska også blitt en A-godkjent lavinehund!
 18. 2 points
  Personlig hadde jeg ikke syntes det hadde vært noe hyggelig hundehold å hele tiden måtte passe så ekstremt på, det KAN få fatale følger tross alt selv om det ikke er vondt ment med så stor str.forskjell, tenker da på når det er snakk om at den veldig mye større hunden kommer som vilter valp uten selvkontroll og kommer til å være det i lang tid fremover (mest sannsynlig). En IG er jo en veldig liten og spinkel hund. Hvilken risiko du/dere ønsker å ta og hvor komfortable dere er med å være nøye på å holde de adskilt når dere ikke passer på, er jo derimot noe dere må tenke over og bli enige om. Men alternativer er jo eventuelt at dere blir enige om en mindre rase som har en del av de samme egenskapene som schæferen har og som din samboer ser etter i en hund, og/eller venter med schæfer til mynden av naturlige årsaker ikke er i livet deres lenger, eller dere kan se etter en voksen schæfer til omplassering som går godt overens med mynden. Eller selvsagt får schæfervalp og gjør det beste ut av det, og er forberedt på å holde de en del adskilt hvertfall de første månedene.
 19. 2 points
  Blondie sitt løp i klasse 2 i rally lydighet fra i går. Hun var så fin! Hadde utrolig bra fokus og var virkelig på nett i går. Det var rett og slett en herlig følelse å være i ringen med henne Hun hadde litt problemer med å få til direkte dekk både før vi gikk inn i ringen og på første forsøk i ringen, så det ble en repetisjon der. Men det var alt vi fikk i trekk Jeg var redd for at vi også hadde fått noen dobbelkommandoer eller avstand fra hverandre eller skilt, men neida! Utenom den ene repetisjonen var det perfekt! Resultatet ble med andre ord 197 poeng, 1 plass og 1 premie Det var siste nappet Blondie trengte, så kan hun så fint titulere seg som: Nuch Nv-11 Nvv-14 Nordvv-14 AGHI RLI RLII Dobs Only Blondie Kjempe stolt av gamlemor! Hvem hadde trodd at hunden som nesten har 2 dødsdommer på seg i løpet av de siste 2 årene nå klinker til å vinner rally-konkurranser? Hun er utrolig mye bedre om dagen. Så glad og virker mye mer smertefri enn på lenge! Jeg tror hun har hatt vondt lenge, det bare smalt til skikkelig den dagen for ca 2 måneder siden. Noe ved behandlingen har gjort at hun nå er enda bedre enn hun var før hun slo opp prolapsen igjen. Krysser fingrene for at det fortsetter sånn
 20. 2 points
 21. 2 points
  Jeg forstår ikke verdien av ett slikt nødnummer - annet enn å eventuelt bli henvist til nærmeste vakthavende veterinær. Det anser jeg dog som dyreeiers plikt å gjøre ved feks reise etc. Som hesteeier gjennom mange år har jeg alltid sørget for å ha nr til nærmeste vakthavende vet lagret ved feks stevner etc, i tilfelle akutt sykdom eller skade. Det tar ikke mange minuttene å finne slik informasjon før man reiser til ukjente steder, og jeg ville mye heller brukt tid på å snakke med en veterinær (vakthavende, altså) enn å snakke med DNB hvis det stod om liv/minutter/akutt skade.
 22. 2 points
  Sukk, om alle Schäfere hadde sett sånn ut så ville jeg også hatt
 23. 2 points
  Har selv ingen tro på at det ikke er noen (evt helseskadelige) kjemikalier i slike farger (selv om det sikkert er mye mildere enn permanente hårfarger), tross alt inneholder det meste av selv shampoo bare beregnet for hund allergifremkallende stoffer. Synes også det er synd å se spesielt pudler bli fjollet opp på denne måten da det bare vil forsterke de fordommene som allerede eksisterer mot pudlene.
 24. 2 points
  Tullete og fjollete påfunn som kun er for menneskers moro.
 25. 2 points
  Har søkt på studie, dette er griseskummelt Tenk om hjernen min har gått helt i frø siden sist den ble brukt? https://www.inn.no/studier/studietilbud/oekonomi-ledelse-og-innovasjon/aarsstudium-i-krisehaandtering
 26. 2 points
  https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/VRBeeW/frekt-om-hunder-og-hundeeiere
 27. 2 points
  Tirith er som alltid en gledesspreder og lykkepille I disse dager går vi i påvente av løpetid før vi tar en kort visitt til Østerrike Tiriths kommende kull har egen kulltråd allerede her på sonen.
 28. 2 points
  Jeg synes det er bra. Jeg er ikke noe tilhenger av at eiere som har vannskjøtt dyrene sine skal få bestemme om dyret skal omplasseres eller avlives, bare fordi noen andre ikke skal få ha glede av dyret. Så lenge det er friskt og kan få det bra i et annet hjem.
 29. 2 points
  Nå er vel dette alternativet til dyr de ellers avliver, så jeg ser ikke noe stort problem med det, så lenge de skiller på hvem som BØR avlives og hvem som kan omplasseres.
 30. 2 points
  Løpetider er i gang her, så da er det bare å krysse fingre for at det blir ei nydelig lita frøken til oss
 31. 2 points
  Hei! Mitt navn er Kaia Rugseth, jeg er en av de nye eierne i Petworld. Det stemmer at firmaet er kjøpt opp av meg, Bendic Klevstadberget (som er ny daglig leder) og Gorm Håland. Firmaet som eier Petworld.no heter fremdeles Hagen E-handel, men vi er godt i gang med prosessen med å endre navn til Petworld Norge AS. Familien Hagen har ikke lenger noe med dette firmaet å gjøre, de har vært helt ute av dette siden november 2017. Vi var ikke klar over familiens bakgrunn da vi kjøpte firma, men har blitt kontaktet av flere som har fortalt oss diverse historier. Vi har ingenting med dette å gjøre, og håper at dere er villige til å gi Petworld en ny sjanse! Vi ønsker å kunne tilby dere gode produkter til en god pris, og er alltid åpne for å høre på deres tilbakemeldinger dersom det skulle være noe. Send oss gjerne en e-post om det er noe mer dere lurer på. Ellers ønsker vi dere alle hjertelig velkommen til butikkåpningen lørdag 21. april klokken 10.00, i Refstadveien 60 på Bjerke!
 32. 2 points
  Min lille valp ble født natt til tirsdag. Gleder meg så innmari til å få hund igjen 😍
 33. 1 point
 34. 1 point
 35. 1 point
  Den er en vader, Jaran brukte litt tid på å klare å sykle (uten støttehjul) pga balansen da den er jo litt stiv i forhold til skalldress. MEN han bruker den, fordi han er nå om dagen i denne overgang perioden eneste tørre ungen Så frem til det tørker opp så blir vi å bruke dette, så gå over til skalldress når det blir bedre rundt om.
 36. 1 point
  Jeg reagerte også på den armen min i første videoen. Aner ikke hvorfor jeg gjør det Men ja, hun er utrolig følsom for armer. Egentlig har jeg løpt mye uten armer og bare brukt skuldre, for det er nesten som at hun blir mer stresset desto mer armer jeg bruker. Jeg sier ikke noe på den andre videoen, men jeg tror jeg bremser og tviler fordi jeg forventer og tror at hun ikke kommer til å hoppe hinderet. God idé med å kommandere hopp der! Det har du jo alt gitt tips om at jeg burde gjøre, men det slo meg ikke å gjøre der og da
 37. 1 point
  Jeg finner aldri frem nummer til vakthavende før jeg reiser noe sted, måtte ha googlet det om jeg hadde hatt behov for det her jeg bor og. Kjempeflott med et slikt nummer, så kan man lagre det på mobilen eller legge det i lommeboka.
 38. 1 point
  Fikk meg til å tenke på denne artikkelen: https://www.nytimes.com/2018/03/27/opinion/dogs-happy-hollywood.html
 39. 1 point
  I treningsvesten innimellom, ja, hvis der ikke er noe passende bøtter rundt. Men gav meg etter den gangen det gikk hull på posen
 40. 1 point
  Ikke litt morsomt engang, bare flau lesing synes jeg
 41. 1 point
  Så utrolig meningsløs artikkel, eller hva man nå skal kalle det. Poenget var?
 42. 1 point
  Kjempesøte, gratulerer med fint kull!
 43. 1 point
  Hvorfor skal den reddes.....?
 44. 1 point
  Jeg ser på året som 9 mnd med vinter og 3 mnd med sommer der kroppen fungerer sånn noenlunde. Nå er jeg veldig klar for sommer, kjenner jeg...
 45. 1 point
  Far: Mor: Tzili blir som mor, halvparten av valpene er mer fluffy.
 46. 1 point
  Nanduhria Ossë - 4,5 mnd
 47. 1 point
  Kjøper trakk seg på grunn av helse, så Kvitebjørn er fremdeles ledig. Har virkelig ikke lyst til å gi ham fra meg, så håper jeg kan finne noen supre folk i nærheten. Kvitebjørn Oopsie, Sorry og Kvitebjørn Sorry Sofapotetene Kvitebjørn til høyre Kvitebjørn Sorry og Oopsie (og katten Troll) Oopsie og Troll Oopsie Oopsie og Troll
 48. 1 point
  Da kan jeg stikke inn en tå her, tispa er bekreftet drektig i dag, så om ca 4,5 uker finner jeg ut om det blir valp på meg. Kommer det en hann i kullet, så blir det en liten sheltie på meg i begynnelsen av juni
 49. 1 point
  For alltid fordi du har en rase som er kjent for å være sammekjønnsaggresiv og lett anntennelig. Bedre å ha noen faste, kjente lekepartnere av motsatt kjønn
 50. 1 point
  Skjønner ikke helt, var det hunden din som beit? Uansett gjør du lurt i å slutte med hundeparker nå som Staffen din begynner å bli kjønnsmoden.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×