Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 04/15/2018 i alle kategorier

 1. 4 points
  Har vært på en fin tur i kveld. Digg med shorts og t-skjortetemperatur. Fetter nyter utsikten Og så stod han brått nesten litt oppstilt, så da måtte jeg ta bilde.
 2. 3 points
  Akkurat nå er jeg meggete i all offentlighet over at flere FB-sider har tatt seg friheten til å publisere mitt bilde uten å forespørre. Det er ikke et bra bilde engang, men prinsippmenneske
 3. 3 points
 4. 3 points
  Lille Navabi har rukket å fylle 1 år allerede og hun sprer så mye glede og latter hver dag Hun er slettes ikke så liten lenger og veier over 30 kg, selv om hun selv bare tror hun ligger på 10 kg der hun kommer dundrende for å sitte på fanget eller løper mellom beina på meg på tur
 5. 2 points
  Tullete og fjollete påfunn som kun er for menneskers moro.
 6. 2 points
  Fortsatt sledeføre, det liker vi
 7. 2 points
  https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/VRBeeW/frekt-om-hunder-og-hundeeiere
 8. 2 points
  Tirith er som alltid en gledesspreder og lykkepille I disse dager går vi i påvente av løpetid før vi tar en kort visitt til Østerrike Tiriths kommende kull har egen kulltråd allerede her på sonen.
 9. 2 points
  Løpetider er i gang her, så da er det bare å krysse fingre for at det blir ei nydelig lita frøken til oss
 10. 2 points
  Hei! Mitt navn er Kaia Rugseth, jeg er en av de nye eierne i Petworld. Det stemmer at firmaet er kjøpt opp av meg, Bendic Klevstadberget (som er ny daglig leder) og Gorm Håland. Firmaet som eier Petworld.no heter fremdeles Hagen E-handel, men vi er godt i gang med prosessen med å endre navn til Petworld Norge AS. Familien Hagen har ikke lenger noe med dette firmaet å gjøre, de har vært helt ute av dette siden november 2017. Vi var ikke klar over familiens bakgrunn da vi kjøpte firma, men har blitt kontaktet av flere som har fortalt oss diverse historier. Vi har ingenting med dette å gjøre, og håper at dere er villige til å gi Petworld en ny sjanse! Vi ønsker å kunne tilby dere gode produkter til en god pris, og er alltid åpne for å høre på deres tilbakemeldinger dersom det skulle være noe. Send oss gjerne en e-post om det er noe mer dere lurer på. Ellers ønsker vi dere alle hjertelig velkommen til butikkåpningen lørdag 21. april klokken 10.00, i Refstadveien 60 på Bjerke!
 11. 2 points
  Min lille valp ble født natt til tirsdag. Gleder meg så innmari til å få hund igjen 😍
 12. 1 point
  I treningsvesten innimellom, ja, hvis der ikke er noe passende bøtter rundt. Men gav meg etter den gangen det gikk hull på posen
 13. 1 point
  Jeg leste hele denne artikkelen og ventet på en morsom punchline, eller tydelig satirisk innhold. Hun pleier jo ellers å skrive bra og på kornet. Dette her var bare et sint innlegg om hvor ille HUN syntes det er å ha hund - hvis det var et snev av humor her klarte ikke jeg å plukke det opp mellom provoserende påstander som ikke bare gikk på hennes egen manglende interesse og kunnskap.. Innimellom "jeg liker ikke dette" syntes jeg det var mange kommentarer om at "hunder er skitne", "hunder er dumme", "hundeeiere er kleine", osv. Det synes jeg er en nedsettende måte å snakke om menneskets beste venn, samt de som faktisk veldger å bruke tid, penger, ja til og med dedikere livsstilen sin til hund. Ja, det var kanskje ikke det hun mente, men det er det hun sier. Syntes det bare ble ekkel lesning uten noe reddende verdi i form av hjerte eller latter. En gang innrømmet hun motvillig at hun hadde blitt glad i hunden, og at barna likte den, men dette var ikke gjort til et stort poeng, og selv det ble behandlet som en forbannelse? Unødvendig og surrete innlegg hun ikke hadde fått publisere på en stor nyhetsplattform om hun ikke hadde et navn som var kjent fra før.
 14. 1 point
  Ikke litt morsomt engang, bare flau lesing synes jeg
 15. 1 point
  Nå er vel dette alternativet til dyr de ellers avliver, så jeg ser ikke noe stort problem med det, så lenge de skiller på hvem som BØR avlives og hvem som kan omplasseres.
 16. 1 point
  Så spennende! Her er det et par uker til fødselen til den valpen jeg drømmer om!
 17. 1 point
  Å, det finnes garantert de som har lyst på en slik hund..om de er egna eiere, se det er en helt annen sak..
 18. 1 point
  Hvorfor skal den reddes.....?
 19. 1 point
  Fine Mokka jenta. Forhåpentligvis kommer det noen nye harer ca 29 april ♡
 20. 1 point
  Håper og få en avklaring ila april om jeg kan søke på det jeg vil søke på, og går søknaden igjennom (3mnd behandlingstid - så juli/august) så kan det hende at bosituasjonen min blir endret ila siste halvdelen av året til å tillate hund igjen! Så har jeg max flax, så blir det 2018 eller 2019 valp på meg!
 21. 1 point
  Det ble sett 7 valper på røntgen, muligens 1-2 til som gjemte seg litt bak de andre! Nå er det ikke lenge til fødsel
 22. 1 point
  Nanduhria Ossë - 4,5 mnd
 23. 1 point
  Hufflepuff halsbånd, og I need space kobbel fra Pointdal.
 24. 1 point
  I dag var vi på besøk i Pepsis fremtidige hjem ...Er dere lei av meg snart?
 25. 1 point
  Hva er grunnen til at hodeskaller er "et must" når man skal tattoere seg? Jeg skjønner det er smak og behag og stil, men selv har jeg aldri forstått denne fascinasjonen med hodeskaller overalt (barneklær, vesker, tattoveringer.." Selv ønsker jeg meg en vannfargesak der jeg kan flette inn sønnene og kattene på noe hvis. Eller en slik lacesak som over her - den var veldig fin!
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×