Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 04/15/2018 i alle kategorier

 1. 7 points
  Det blir valp på meg! Etter å nesten ikke ha sovet de siste to nettene fordi jeg har tenkt på valpefødsel og om det ble nok tisper til at det ble ei til meg Nå er det bare den laaange ventetiden igjen. Men satser på at det går fort. Med salg av leilighet, flytting til nytt hus, fullføre instruktørutdannelsen min mm. så skal nok ukene fly.
 2. 7 points
  I dag er denne søtingen 8 år!
 3. 6 points
  Dagsfersk, laget av spanske Ruben Ruiz
 4. 5 points
  Skulle og tipse om krabbevaderen! Vurderte den selv i fjor til barnehagestart, men så løsnet gåinga rett før han begynte. Deilig med vårvær! Ja, det går an å gå i T-skjorte selv om det er snø i hagen
 5. 5 points
  Har vært på en fin tur i kveld. Digg med shorts og t-skjortetemperatur. Fetter nyter utsikten Og så stod han brått nesten litt oppstilt, så da måtte jeg ta bilde.
 6. 3 points
  Her er det dårlig med oppdatering. Valpene er nå 3 mndr. og alle har flyttet ut bortsett fra Trulte som jeg beholder. Tida har gått veldig fort og det er litt rart å ha bare en av småttisene her. Her er Trulte (Mollycoddles Nothing To Loose). Hun forblir nok mørk og ganske lik sin far. Gleder meg til å følge utviklingen til alle sammen.
 7. 3 points
  Enig! Når man blir dømt for å ha plaget barna sine, så mister man omsorgsretten til dem. Det skulle jo bare mangle at ikke det samme gjelder dyr. Jeg kan ikke se argument mot at denne paragrafen skulle fjernes, og jeg forstår ikke hva MTs egenskaper har med saken å gjøre. Denne paragrafen stred direkte mot §3 i samme lov, den som sier at dyr har egenverdi, for de hadde jo ikke det når den som hadde mishandlet dem kunne dømme dem til døden. Ingenting med det er riktig, på noen måte, uansett hva MT kan eller ikke kan, er flinke til eller ei.
 8. 3 points
  Jeg må bare få si at jeg synes det er helt tragisk! For det første fordi det neppe er helt uskyldige ingredienser i fargen, for det andre for at det er en måte å bruke hunden sin for å få oppmerksomhet og for det tredje for at det sender helt feil signaler. Det som provoserer meg er at veldig mange synes dette var helt fantastisk og hunden ble avbildet i den lokale avisen og det var liksom stor stas. Jeg synes det er helt latterlig og får assosiasjoner til Asia hvor de kler på hundene og farger pelsen og behandler hunden som en gjenstand. Det fremmer ikke akkurat puddelen som den aktive og intelligente rasen som den er, men bidrar til å tømme bensin på «dillerase» bålet.
 9. 3 points
  Nå er jeg ferdig ferdig med Mariusgenseren. Ermene er forlenget. Man ser det hvis man vet hva man skal se etter, jeg håper det blir helt borte når den brukes litt! Veldig fornøyd med den.
 10. 3 points
  Akkurat nå er jeg meggete i all offentlighet over at flere FB-sider har tatt seg friheten til å publisere mitt bilde uten å forespørre. Det er ikke et bra bilde engang, men prinsippmenneske
 11. 3 points
 12. 3 points
  Fortsatt sledeføre, det liker vi
 13. 3 points
  Lille Navabi har rukket å fylle 1 år allerede og hun sprer så mye glede og latter hver dag Hun er slettes ikke så liten lenger og veier over 30 kg, selv om hun selv bare tror hun ligger på 10 kg der hun kommer dundrende for å sitte på fanget eller løper mellom beina på meg på tur
 14. 2 points
  Åh, dette minner meg på en av de aller første diskusjonene jeg var med på her på Sonen. Der var det bilder av bikkjer hvis eiere gikk myyyyye lenger enn denne stakkars rosa saken, men tonen var litt annerledes da enn i denne tråden. Morsomt å se forskjellen i holdningene fra fem år tilbake og nå PS: Jeg har ikke endra mening siden den gangen, det er akkurat like tåpelig å farge bikkjer nå, om ikke mer.
 15. 2 points
  Nå er Aska også blitt en A-godkjent lavinehund!
 16. 2 points
  Blondie sitt løp i klasse 2 i rally lydighet fra i går. Hun var så fin! Hadde utrolig bra fokus og var virkelig på nett i går. Det var rett og slett en herlig følelse å være i ringen med henne Hun hadde litt problemer med å få til direkte dekk både før vi gikk inn i ringen og på første forsøk i ringen, så det ble en repetisjon der. Men det var alt vi fikk i trekk Jeg var redd for at vi også hadde fått noen dobbelkommandoer eller avstand fra hverandre eller skilt, men neida! Utenom den ene repetisjonen var det perfekt! Resultatet ble med andre ord 197 poeng, 1 plass og 1 premie Det var siste nappet Blondie trengte, så kan hun så fint titulere seg som: Nuch Nv-11 Nvv-14 Nordvv-14 AGHI RLI RLII Dobs Only Blondie Kjempe stolt av gamlemor! Hvem hadde trodd at hunden som nesten har 2 dødsdommer på seg i løpet av de siste 2 årene nå klinker til å vinner rally-konkurranser? Hun er utrolig mye bedre om dagen. Så glad og virker mye mer smertefri enn på lenge! Jeg tror hun har hatt vondt lenge, det bare smalt til skikkelig den dagen for ca 2 måneder siden. Noe ved behandlingen har gjort at hun nå er enda bedre enn hun var før hun slo opp prolapsen igjen. Krysser fingrene for at det fortsetter sånn
 17. 2 points
  Jeg forstår ikke verdien av ett slikt nødnummer - annet enn å eventuelt bli henvist til nærmeste vakthavende veterinær. Det anser jeg dog som dyreeiers plikt å gjøre ved feks reise etc. Som hesteeier gjennom mange år har jeg alltid sørget for å ha nr til nærmeste vakthavende vet lagret ved feks stevner etc, i tilfelle akutt sykdom eller skade. Det tar ikke mange minuttene å finne slik informasjon før man reiser til ukjente steder, og jeg ville mye heller brukt tid på å snakke med en veterinær (vakthavende, altså) enn å snakke med DNB hvis det stod om liv/minutter/akutt skade.
 18. 2 points
  Tullete og fjollete påfunn som kun er for menneskers moro.
 19. 2 points
  Har søkt på studie, dette er griseskummelt Tenk om hjernen min har gått helt i frø siden sist den ble brukt? https://www.inn.no/studier/studietilbud/oekonomi-ledelse-og-innovasjon/aarsstudium-i-krisehaandtering
 20. 2 points
  https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/VRBeeW/frekt-om-hunder-og-hundeeiere
 21. 2 points
  Tirith er som alltid en gledesspreder og lykkepille I disse dager går vi i påvente av løpetid før vi tar en kort visitt til Østerrike Tiriths kommende kull har egen kulltråd allerede her på sonen.
 22. 2 points
  Løpetider er i gang her, så da er det bare å krysse fingre for at det blir ei nydelig lita frøken til oss
 23. 2 points
  Hei! Mitt navn er Kaia Rugseth, jeg er en av de nye eierne i Petworld. Det stemmer at firmaet er kjøpt opp av meg, Bendic Klevstadberget (som er ny daglig leder) og Gorm Håland. Firmaet som eier Petworld.no heter fremdeles Hagen E-handel, men vi er godt i gang med prosessen med å endre navn til Petworld Norge AS. Familien Hagen har ikke lenger noe med dette firmaet å gjøre, de har vært helt ute av dette siden november 2017. Vi var ikke klar over familiens bakgrunn da vi kjøpte firma, men har blitt kontaktet av flere som har fortalt oss diverse historier. Vi har ingenting med dette å gjøre, og håper at dere er villige til å gi Petworld en ny sjanse! Vi ønsker å kunne tilby dere gode produkter til en god pris, og er alltid åpne for å høre på deres tilbakemeldinger dersom det skulle være noe. Send oss gjerne en e-post om det er noe mer dere lurer på. Ellers ønsker vi dere alle hjertelig velkommen til butikkåpningen lørdag 21. april klokken 10.00, i Refstadveien 60 på Bjerke!
 24. 2 points
  Min lille valp ble født natt til tirsdag. Gleder meg så innmari til å få hund igjen 😍
 25. 1 point
  Tja, sovemedisiner er jo så mangt. Og det er mange grunner til at unger ikke sover. Jeg fikk Vallergan en periode da jeg var liten, da jeg slet med diverse etter brannskaden jeg fikk som baby. Og jeg brukte de en periode da jeg fikk min berømte psykiske nedsmelting i 2016. Vallergan er jo egentlig et antihistamin, men blir nå mest brukt som sovemiddel. Det er ikke vanedannende, og derfor det foretrukne om man sliter med at man våkner for fort. Med barn så bør man jo først og fremst finne ut hvorfor ungen ikke sover, og så prøve å fikse problemet. Men helt ærlig ville jeg foretrukket at ungen faktisk tok en Vallergan hver kveld i en periode under utredning, fremfor å tvilholde på prinsipper om å ikke gi piller til unger, for søvn er vanvittig viktig, enda mer for barn enn for oss voksne. Jeg ville dog vært veldig skeptisk til å gi innsovningstabletter til unger, for de er vanedannende, og kan ha noen skikkelig ekle bivirkninger. Den ene jeg fikk i 2016, Stilnoct, ga meg hallusinasjoner før jeg sovna. Riktignok en veldig koselig hallusinasjon, som hjalp meg å sovne (jeg sov ikke lenge, kun en drøy time, virkninga av sånne tabletter går fort ut igjen), det er ikke det, men likevel, ikke den beste bivirkningen. Har hørt om andre som har fått mindre hyggelige hallusinasjoner av slike tabletter.
 26. 1 point
  Det er tragisk. Jeg klarer aldri å se på sånne «morsomme» dyrevideoer da det nesten alltid er dyr som blir misbrukt for å glede mennesker som ikke ser egenverdien i et dyr. Og det er så langt fra morsomt. Hvis du ikke ønsker oppmerksomhet så farger du ikke bikkja rosa. Det bør en forøvrig ikke gjøre om en ønsker oppmerksomhet heller.
 27. 1 point
  Det er akkurat sånn vi liker det @Sprettballen
 28. 1 point
  Dette delt av veterinær : "Denne reklamen er et stunt fra DNB, en aktør som ikke har fagkunnskap, og som kan sende dere som kunder på ville veier hvor dere tror dere får godt og kvalitetssikret hjelp. Det er feil! Denne tjenesten er ikke kvalitetssikret av noen innenfor bransjen, noe som betyr at du som kunde kan risikere å hverken kommer til nærmeste vakt, eller komme til kyndig hjelp. Vær obs på dette, virker mer som et pr stunt enn en trygg tjeneste."
 29. 1 point
  Virker som biblioteket har - https://www.sandefjord.folkebibl.no/tjenester/traadlost.html
 30. 1 point
  Jeg reagerte også på den armen min i første videoen. Aner ikke hvorfor jeg gjør det Men ja, hun er utrolig følsom for armer. Egentlig har jeg løpt mye uten armer og bare brukt skuldre, for det er nesten som at hun blir mer stresset desto mer armer jeg bruker. Jeg sier ikke noe på den andre videoen, men jeg tror jeg bremser og tviler fordi jeg forventer og tror at hun ikke kommer til å hoppe hinderet. God idé med å kommandere hopp der! Det har du jo alt gitt tips om at jeg burde gjøre, men det slo meg ikke å gjøre der og da
 31. 1 point
  Måling foregikk sånn her; hent hunden det gjelder, gi papir, kryss i Large og underskrift. Trengte ikke måle
 32. 1 point
 33. 1 point
  Ja, men blir ikke 100% vanntett da heller.. men de du linket til virker jo å være bedre, så bestiller nok en av dem. Billigere enn krabbevaderen, og forhåpentligvis er han sterk nok i beina snart og nok balanse til å gå selv så han kan få støvler
 34. 1 point
  Utmerket! Alt for mange ser ut til å ha et uklart skille mellom hund/barn/dukke, på en måte som går ut over hunden. Bildet av hunden med strømpebukse gjør meg direkte uvel, da det vel er rimelig klart hva det kan knyttes opp mot.. Hvis man ønsker en 'søt' påkledningsdukke, så kjøp for f.ck sake en dukke, ikke en hund! Hvorfor man syns det er morsomt degradere hunder til fjollete 'pelsmennesker' er beyond me.. Akkurat like morsomt som å se dyr på sirkus, utføre 'kunster' som er fullstendig unormale for dem. Hvis man syns det er morsomt å se andre vesener degradert til latterlige objekter, så sier det en del om en selv.. Legger til; Jeg har en slik tidligere 'dukkehund'. Da jeg overtok hunden var den litt over året gammel. Medfølgende var to svære poser med alskens latterlige kostymer. Siden det var vår og varmt, ble disse posene plassert i et skap. Et halvt år senere da temperaturen gjorde påkledning nødvendig , fant jeg frem disse posene og tømte de på gulvet, for å se om det var noe brukbart der. Det hadde den virkning at mens de andre hundene var nysgjerrige og ville se hva dette var, så krøp 'dukken' sammen som om jeg hadde grisebanket hen og gjemte seg under møblene..og det før jeg i det hele tatt hadde fått sett igjennom 'klærne'.. Man trenger ikke 6 i matematikk for å skjønne tegninga her.. Selv nå, 7 år etter, kryper hunden sammen og prøver å gjemme seg når helt nødvendige dekken må på, på vinterstid. Bare synet av dekken/dress, får hunden til å gjemme seg. For de som ikke har vokst fra 'kle på dukken' , så må jo dette være et utmerket alternativ..Her kan man bytte og kle på av hjertens lyst, uten å plage noen.. I tillegg behøver ikke dukken annet stell enn en vask innimellom, så man slipper både lufting og pass, om man vil dra på byen eller på ferie.. http://www.klikk.no/foreldre/baby/nei-dette-er-ikke-en-ekte-baby-2373161
 35. 1 point
  Fikk meg til å tenke på denne artikkelen: https://www.nytimes.com/2018/03/27/opinion/dogs-happy-hollywood.html
 36. 1 point
  Hva jeg syns om slikt idioti? Det egner seg nok ikke på trykk..
 37. 1 point
  Fornøyde hunder! Først besøk og tur hos @Mirai, så et par timers lydighetstrening
 38. 1 point
  Her var det jo en stund siden jeg hadde postet noe I løpet av fjoråret hadde Moltres som sikkert mange av dere allerede vet, sitt første kull. Det kom åtte friske og flotte valper og de kan dere lese mer om i kulltråden deres her på sonen. Siden sist har Moltres oppnådd RL1-tittelen og har debutert i klasse to, og også lydighet i Norge. I løpet av året håper jeg på å kunne starte henne i D-spor og blodspor, og også få på plass utstillingschampionatet hennes, men alt til sin tid. Hun har også gått på agilitykurs og virkelig elsker det, så det hadde vært gøy å kunne jobbet videre med dette og, men vi får se Hun gikk en god stund uten pels og hadde type 5 hårstrå igjen på halen fram til januar, men nå ser hun mer ut som seg selv igjen, heldigvis
 39. 1 point
  Har meldt Harly på til årets første stevne, gleder meg! Lykke er påmeldt også men hun har jo startet en gang tidligere i år når H var sykemeldt.
 40. 1 point
  Hun framstår jo bare som ei kjerring... Ærlig talt... Har ikke lest noe av det hun tidligere har skrevet men dette var bare dumt...
 41. 1 point
  Ikke litt morsomt engang, bare flau lesing synes jeg
 42. 1 point
  Er folk helt tullerusk, eller? En hund kan aldri lastes for aggressiv atferd. Den skjønner ikke forskjell på rett og galt, og eventuell aggresjon er et resultat av arv, miljø eller en kombinasjon av disse. Når en hund avlives, er det ikke for å straffe den, men fordi den utgjør en fare for folk eller dyr eller ikke har det bra med seg selv. I dette tilfellet vil jeg tro begge argumenter gjelder, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor en slik hund skal holdes i live. Avliv hunden, og straff eventuelt de menneskene som har skyld i at hunden ble slik den ble. Stakkars
 43. 1 point
  Jeg ser på året som 9 mnd med vinter og 3 mnd med sommer der kroppen fungerer sånn noenlunde. Nå er jeg veldig klar for sommer, kjenner jeg...
 44. 1 point
  Gratulerer! Så gøy! Men kan vi litt mer info eller? Det er en krøllete røytefri sak, men hva slags?
 45. 1 point
  Kan hende jeg får en gul en vakker dag for rett dommer i sverige tja, hun er egentlig ikke så stor eller kraftig synes jeg hun er litt lengre i ryggen. mor nå i påsken Ikke veldig, brukslinjene er generelt kortere enn utstillingslinjene da Mor er import hvor det er kryssparret groen og malle, noe som gjøre hårlaget, hun er groen. Og kullet i norge er groen/groen. I sverige er disse brukslinjene og krysningene mer normale. Jeg håper Tzili får litt mer bein da hun er per d.d like høy som vapsen/såvidt en halv cm høyere
 46. 1 point
  Termin på fredag, og 4 valper på røntgenbildet, så nå er det spennende venting.
 47. 1 point
  Håper og få en avklaring ila april om jeg kan søke på det jeg vil søke på, og går søknaden igjennom (3mnd behandlingstid - så juli/august) så kan det hende at bosituasjonen min blir endret ila siste halvdelen av året til å tillate hund igjen! Så har jeg max flax, så blir det 2018 eller 2019 valp på meg!
 48. 1 point
  Nanduhria Ossë - 4,5 mnd
 49. 1 point
  2 uker til fødsel! Håper det kommer en hel haug med valper og minst 3 tisper.
 50. 1 point
  Navabi vokser og gror til Nå har hun fylt 7 måneder allerede Bildene er tatt for noen uker tilbake riktig nok Foruten om dette som er tatt i dag Nå begynner hun som smått å bli ganske voksen
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×