Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 04/13/2018 i alle kategorier

 1. 4 points
  Denne herlige buketten er 6mnd idag
 2. 2 points
  Hun framstår jo bare som ei kjerring... Ærlig talt... Har ikke lest noe av det hun tidligere har skrevet men dette var bare dumt...
 3. 2 points
  Hvis hun prøver å være morsom, bommer hun så det synger. Jeg sitter bare igjen med irritasjon over henne, og medlidenhet med de stakkars, uønskede hundene. Det var ikke så mye her jeg kjente meg igjen i. Men så har jeg vel en mer positiv innstilling til hunderiet.
 4. 2 points
  Lillehammer vakke no' glad i hu heller. Stakkars hund. Men jeg skjønner ikke hvorfor denne eksen, som var den som ville ha hund, ikke tok med seg den de anskaffet sammen men heller skaffet seg 6 nye? Hun beholder den vel pga ungene stakkars, men de hadde jo fått sett den hos far og?
 5. 2 points
  Lang dag. Full dag på jobb, dro hjem for å spise og bytte klær og pause litt, før jeg måtte av gårde for å få henta noe på lageret jeg har tinga mine på. Det tar 90 minutter å gå dit. Fikk henta frem det jeg fikk plass til i stor ryggsekk, men på vei hjem måtte jeg kapitulere og be om å bli henta. Nå har jeg dusja og laga kakao, funnet plass i sofaen og her blir jeg til jeg legger meg. Har gått 23871 skritt i dag! Edit: Vet du @Lola Pagola hvordan man legger til skritt i myfitnesspal? Mobilen lå i ro i ei jakkelomme deler av dagen så mobilen har registrert nesten 1400 skritt mindre enn aktivitetsarmbåndet jeg har hatt på meg hele dagen.
 6. 1 point
  Selger bil samtidig jeg Hjalp å true med å gjøre bilen til spiker, for nå er jaggu hyundaien solgt! Men tusen takk alle Dere er fine! Burde tusle og legge meg... men får vel ikke sove.
 7. 1 point
  Ah, kjenner følelsen. For tre år siden satt jeg og ventet spent på nyheter om valpefødsel. Bare at jeg håpet på at det skulle bli født hannhund til meg da.
 8. 1 point
  Sitter på den samme bekymringen! For min del må det komme minst 3 tisper for at jeg skal være sikra.
 9. 1 point
 10. 1 point
  Jeg synes det er bra. Jeg er ikke noe tilhenger av at eiere som har vannskjøtt dyrene sine skal få bestemme om dyret skal omplasseres eller avlives, bare fordi noen andre ikke skal få ha glede av dyret. Så lenge det er friskt og kan få det bra i et annet hjem.
 11. 1 point
  Jeg skjønner at det er meningen at dette skal være morsomt, men jeg synes det ble totalt skivebom. Det går an å skrive om de mindre morsomme sidene ved å ha hund på en morsom måte. Det synes jeg ikke forfatteren greide her. Jeg får bare vondt av hundene. Jeg tror nok alle tenker at det skulle vært godt med litt hundefri, og noen dager er dørstokkmila lang for å gå tur, eller når hundene bare oppfører seg dust og lunta di er kort, så har jeg også stunder der jeg ønsker de dit peppern gror. Men jeg kunne aldri sagt at jeg hater hundene mine. Det er simpelten ikke sant.
 12. 1 point
  Jeg synes det er litt vanskelig at man skal dra opp 10 år med historie - det er faktisk endret eiere og det er de som bestemmer helt på toppen. På et punkt må man legge det bak seg og si ok, nå kan man slette profilen sin, praksisen er nå helt lik for alle.
 13. 1 point
  Jeg skjønner virkelig ikke greia, hvis du ikke liker din egen hund, hvorfor da: 1 - få deg ny hund 2 - lage valper/kjøpe valp etter denne 3 - beholde den i skilsmissen
 14. 1 point
  https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/e1X5By/egil-60-hoppet-i-havet-reddet-hunden-niilo-fra-drukningsdoeden
 15. 1 point
  Av samme grunn bør man ikke røpe lokalitetene til noe som helst levende på nett..Folk later til å glemme at ikke alle har bare 'snille' intensjoner med å oppsøke viltlevende arter..
 16. 1 point
  Har dere trent på å få henne til å roe seg, eller bare satt henne i bånd? For at dette skal funke gjennom et helt besøk så må dere jo starte "fra scratch" og få henne til å legge seg, og belønne det jeg jevne mellomrom. Selv om det er kjipt så krever det at en av dere i hovedsak jobber med hunden et par ganger når dere har besøk, med å legge henne ned og belønne ro. Noe godt å tygge på kan også hjelpe, men dette er som sagt noe som må læres inn og trenes på å slappe av over tid. Jeg ville gjort følgende: Gå en god tur og jobb litt med søk/triks/aktivisering, så hunden er god og sliten når besøket kommer. Ingen hilsing når de kommer. En av dere tar med hunden til plassen sin, der det ligger noe godt å tygge på, og sitter ved siden av plassen med hunden i bånd. Kommandere hunden til å legge seg (læres inn på forhånd om hun ikke kan det), og belønn at hun legger seg, og alle regn til ro og fokus bort fra de besøkende. Om hun reiser seg, så kommandere på nytt og vent til hun ligger godt før belønning. Prøv å belønn ro FØR hun reiser seg igjen. Dette bør gjøres gjennom et par besøk, bør dere kanskje kan binde hunden og belønne litt sjeldnere. Jeg ville kuttet all hilsing på besøkende uansett ganske lenge, for å kutte den skyhøye forventningen. Litt usikker på om det hjelper, siden det er en retriever vi snakker om, men verdt forsøket.
 17. 1 point
  I dag er det kursing for alle ledere i brannvesenet rundt om i fylket, hos oss. Her er'e eyecandy så langt øyet kan se Visste ikke at brannmenn har en annen uniform med skjorte, slips og dress. Puh. Now I do. Helloooooo
 18. 1 point
 19. 1 point
  Kasko er sånn. Spretter alltid opp, alltid, om jeg reiser meg. Ikke like intens på gubben. Salukiene derimot, løfter de hodet så bør man føle seg beæret Hottie hadde en tendens til å bare knipe øya godt igjen og late som hun ikke fantes om hun ikke hadde lyst til å flytte seg fra plassen sin Lupin logrer med ytterste haletipp når noen kommer inn om det ikke passer hans høyhet å løfte på hodet. Med mindre det er tid for mat eller tur, og jeg klapper igjen pcen - da spretter Lupin opp og fjaser rundt i stua og bowler basenji.
 20. 1 point
  Foruten at vi har fått en mjauende siberian: Så mener åpenbart sonenreklamen at avisbud, det er greia for meg for å tjene mine egne penger.... Tjah en stund siden jeg var på samme alder som guttungen på reklamen i alle fall
 21. 1 point
  Rakk å bli ferdig med dekkenet akkurat i tide for solskinn og vår jaja, ble fornøyd da i hvert fall
 22. 1 point
  Ingen jeg støtter fast, men jeg har gitt en gang til redd en galgo. Jeg syns de virker seriøse, og jeg fikk så vondt når jeg leste om hvordan de blir behandlet..
 23. 1 point
  Vi var der og det gikk strålende! Gullungen ble nummer fire i sin klasse ("Reserve"), handlet av min 15 år gamle sønn - han handler mye hund men synes det var superstas å gå med egen hund på "the green carpet". Vi hadde ikke ventet noe plassering så det var kjempegøy!! Håper å få muligheten til å vise egen hund der igjen
 24. 1 point
  Jeg snakker ikke om hundehviskeren fra TV, men de som kaller seg den norske hundehviskeren, og som har oppfunnet denne sonetreningen. Jeg har ikke observert det selv, men kjenner folk som har det, og det var ikke særlig positivt for hundene. Det må gå an å si litt om hvordan dere jobber med hundene, om det brukes klikker, godbiter, lek, og hvordan dere jobber. På hverdagslydighetskurset lister dere opp nettopp denne sonetreningen som en del av kurset, og av facebooksiden og kursoversikten er det tydelig at dere samarbeider med den såkalte norske hundehviskeren. Som @Ozzy også er inne på er en minst en av de involvert i eierskapet. Så da står jeg igjen med spørsmålet, bruker dere faktisk utelukkende positiv forsterkning, hvem er instruktørene og hvilken utdanning/bakgrunn har de? Erfaringsmessig sier dette mye om hvilke metoder instruktørene bruker. Særlig dette med bakgrunn og utdanning mener jeg er ekstra viktig for valpekurs, da det ofte er uerfarne eiere som faktisk trenger mer hjelp enn mer erfarne hundefolk.
 25. 1 point
  Skal si denne tråden har utviklet seg. Siden sist har det ikke skjedd flere ganger. Mulig det var hormoner etter løpetid. Til daglig har vi ikke problemer med hundene, og dette var heller ikke noe som skjedde hver natt, det er snakk om noen få episoder. Takk for innspill uansett Sent from my iPhone using Tapatalk
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×