Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 04/13/2018 i alle kategorier

 1. 10 points
  En dyrebutikk lånte bilde av Keopels jeg hadde hengt ut til småpippene, det har tatt fullstendig av! Så Keo fikk seg gavekort i butikken deres, det kommer alltids godt med
 2. 8 points
  Det eneste som var morsomt, var dette: Har hun aldri hørt om tispetruse? Kanskje hundeholdet hadde blitt litt lettere om hun nedverdiget seg til å faktisk prate med andre hundeeiere
 3. 7 points
  Uansett om posene blir brent eller ikke vil det vel gå med mindre plast i produksjon? Jeg prøver å bidra litt her og der. Putte varer i veska i stedet for å ta en pose på butikken, bruke nett hvis jeg har litt mange poser liggende hjemme, kjøpe kjøtt fra litt gladere dyr, utnytte epler i hagen etc. Du ikke gjøre alt, men alle kan gjøre litt! Og sammen vil summen gjøre en forskjell.
 4. 5 points
  Har kjøpt is og sitter i parken og mater fuglene med K. Jeg har skikkelig sommer-følelse
 5. 4 points
  Denne herlige buketten er 6mnd idag
 6. 3 points
  Alarmselskapet ringte tidligere i kveld fordi alarmen hadde blitt utløst hjemme. Jeg burde tenkt på at Fetter kan finne på å åpne dører.
 7. 3 points
  Jeg har også tenkt tispe hele veien og vi får velge selv hva vi vil ha. Jeg er brått blitt usikker jeg Hva skjer'a? Bestilte flybilletter til henting i går! Når er det virkelig virkelig altså 😬😍
 8. 2 points
  Her kan vi komme med anbefalinger og erfaringer med biologiske poser for avfall! Det går i snitt tre poser hver dag og det blir mye plast i løpet av et år! Jeg har i det siste kjøpt bioposene til Clas Ohlson. De har god kvalitet, kommer i to str og praktisk liten rull! Synes prisen er litt stiv - 35 kr for 80 medium poser og 40 for 80 store uten håndtak. De medium er på grensen for en mellomstor hund, men går greit! Jeg så at Kiwi har kommet med en type også. Noen som har prøvd den?
 9. 2 points
  Positiv overraskelse når man tror man har bare én sekk tørrfôr igjen, så viser det seg til at man har ikke mindre enn tre Jaja, kanskje det blir utstyr på Keo i stede for mer fôr for det gavekortet!
 10. 2 points
  Takk for at du deler <3 Hun har nå vært hos min onkel en uke, mens mannen har vært på jobbtur, og jeg kjenner det har vært godt. Så får jeg (eller mannen) ta en prat med veterinæren, og høre hans synspunkter.
 11. 2 points
  Tips til rubuste poser av ‘vanlig’ størrelse med håndtak som er enkle å knyte? Har prøvd endel bioposer, men syntes alle er så tynne og flimsete, ingenting som er så udelikat som at posen sprekker i lomma eller om du setter den på steinete barmark...
 12. 2 points
  Høres rart ut om de ikke dekker det. Inngrepet er jo nødvendig for å finne ut om det er ondartet. Når de først har operert og fått kostnaden av en operasjon, så høres det rart ut at de skal gå tilbake på det og ikke dekke operasjonen hvis svulsten er ondartet. Vi har Gjensidige og fikk dekket hele 3 operasjoner grunnet jursvulster + kastering. Jeg ringte inne på forhånd og hørte om de ville dekke kastreringen når veterinær anbefalte det. Det gjorde de 😊 Og godt var det, ettersom at det viste seg at hun hadde en begynnende livmorbetennelse. Kun 1 av svulstene som ble fjernet var ondartet.
 13. 2 points
  Hun framstår jo bare som ei kjerring... Ærlig talt... Har ikke lest noe av det hun tidligere har skrevet men dette var bare dumt...
 14. 2 points
  Hvis hun prøver å være morsom, bommer hun så det synger. Jeg sitter bare igjen med irritasjon over henne, og medlidenhet med de stakkars, uønskede hundene. Det var ikke så mye her jeg kjente meg igjen i. Men så har jeg vel en mer positiv innstilling til hunderiet.
 15. 2 points
  Lillehammer vakke no' glad i hu heller. Stakkars hund. Men jeg skjønner ikke hvorfor denne eksen, som var den som ville ha hund, ikke tok med seg den de anskaffet sammen men heller skaffet seg 6 nye? Hun beholder den vel pga ungene stakkars, men de hadde jo fått sett den hos far og?
 16. 2 points
  Lang dag. Full dag på jobb, dro hjem for å spise og bytte klær og pause litt, før jeg måtte av gårde for å få henta noe på lageret jeg har tinga mine på. Det tar 90 minutter å gå dit. Fikk henta frem det jeg fikk plass til i stor ryggsekk, men på vei hjem måtte jeg kapitulere og be om å bli henta. Nå har jeg dusja og laga kakao, funnet plass i sofaen og her blir jeg til jeg legger meg. Har gått 23871 skritt i dag! Edit: Vet du @Lola Pagola hvordan man legger til skritt i myfitnesspal? Mobilen lå i ro i ei jakkelomme deler av dagen så mobilen har registrert nesten 1400 skritt mindre enn aktivitetsarmbåndet jeg har hatt på meg hele dagen.
 17. 1 point
  Kan ikke huske å ha lest noe som helst bra fra den dama, og siden vi har delt lokalavis har det blitt litt og. Det er helt fjernt at noen skal få publisert, i min mening, dårlige tekster bare fordi de har greid å fyre til krangel og blest et par ganger tidligere, mens gode skribenter må slite i ene og andre enden for å bli publisert i noe like stort medie. Hun skriver syteblogg, men trøkker den opp i motvillige ansikter i stedet for å lage en faktisk blogg og la den som vil lese oppsøke det selv.
 18. 1 point
 19. 1 point
  Oj, vi fikk dekket pga cyster. Vurderer å bytte forsikringsselskap nå. Det er jo utrolig dårlig å ikke dekke det. Vi fikk beskjed om at de fleste med slike cyster vår hund hadde fikk livmorsbetennelse til slutt. Vår hadde noe tegn på begynnende betennelse, men cystene var grunnen til at det ble dekket. Har også fått dekket jursvulst (ikke ondarter) hos hund en gang før også. Agria begge deler. Post-op og rekonvalesens for min whippet (kastrering, tispe) gikk veldig fint (for henne, vanskeligere for meg som måtte holde henne i ro ). Håper alt går bra for Mynte. Edit: Her er operasjonstråden til Penny, har skrevet om rekonvalesens. Ser hun fikk metacam.
 20. 1 point
  jeg legger også ut pels til fuglene. En gang var det en veldig ivrig kjøttmeis som nappet pels fra halen til ene hunden, jeg så det hele fra vinduet. Festlig.
 21. 1 point
  En nydelig liten kornsnok i morphen (fargen) tessera ankom i går. Kun 5 gram, så en lite babysnok Som dere ser av første bilde, så hadde den prøvd å skifte ham under transporten, noe som ikke gikk så bra da det var for lav fuktighet. Etter 20 minutter i en fuktboks, gikk det greit å assistere den i å få av resten av hammet, og krisen var avverget. Så tok den sitt første måltid, og fikk komme i sitt nye hjem. Navnet ble Kee-va og kjønn er ukjent (enn så lenge)
 22. 1 point
  Jeg har brukt denne typen i flere år. https://www.ebay.com/itm/new-eco-friendly-biodegradable-dog-poop-bags-300-large-dogs-waste-bags-poo-bag/360874964792 Jeg liker også de fra Clas og det hender jeg kjøper bæsjeposene fra Rusta https://www.rusta.com/no/hundeposer-p75601386.aspx https://www.rusta.com/no/hundeposer-p756015300101.aspx Disse to typene skal være "biodegradable", men de virker veldig solide og ikke fullt så nedbrytbare som andre typer bæsjeposer.. så jeg vet ikke.. Det vanskelig å orientere seg i denne jungelen synes jeg, jeg vil jo helst unngå å bruke plast til å pakke inn bæsj, men det er vanskelig å komme utenom virker det som. Jeg har også kjøpt denne typen og de er et herk. https://www.ebay.com/itm/200-400x-Biodegradable-Dog-Poo-Bag-Pet-Cat-Waste-Poop-Clean-Pick-Up-Garbage-Bags/322322454383?epid=2008491375&hash=item4b0bea576f:m:mQE2aTXUSUz2thMKwTSrT8Q Spesielt på vinteren nå er kaldt ute og du må sette av 10 minutter til å åpne posene hjemme før du går ut på tur eller så kan du risikere å miste fingrene mens du fomler med å finne åpningen. Anbefales ikke!
 23. 1 point
  Nå har jeg bare lest ett innlegg av henne for å se hva i all verden hun var for slags. Og det var et rent syteinnlegg om skillsmisse. Hvor man sitter igjen etter å ha lest begge og tenker "stakkars mann" og ikke "stakkars henne". Jeg syns ikke hun skriver bra. Tvert i mot.
 24. 1 point
  Gratulerer så mye, han er kjempeskjønn!! Kommer han fra Cefeus? Mittelspitzen er virkelig en hund med mange muligheter, de har såååå mye personlighet og kapasitet! Jeg bruker min til agility, og han er en propell, for å si det sånn. Har veldig egne meninger om hva han vil, men også utrolig dyktg - så morsom å jobbe med! Vet om folk som bruker dem til lydighet og rally også, i tillegg til utstilling selvfølgelig. Men det ser jo ut som at han allerede har en flott start i den ringen Du har virkelig en hund å kose deg med i mange år fremover!
 25. 1 point
  Det er bare innpakningen. Selve posene er laget av PBAT
 26. 1 point
  Hvis målet er et optimalt kosthold ville jeg heller valgt råforing. Personlig er jeg veldig fornøyd med Mush.
 27. 1 point
  Sett opp en liste for/mot. Tenk litt på hvilke hunder du liker og om kjønn en en del av grunnen
 28. 1 point
  Dersom barn har en tilknytning til den som skal begraves synes jeg de skal være med. Det går vel som regel greit? I begravelsen til farfar for 6 år siden var niesen min nyfødt (typ 1 måned eller noe). Hun begynte å bli urolig så lillesøsters samboer tok henne med og trillet utenfor kapellet. Da det var på det aller tristeste begynte hun å hyle så høyt som bare små barn kan, og søsteren min ble kjempestresset. Men det gjorde ingen verdens ting. Det gikk liksom et sånn lettelses sukk gjennom forsamlingen, og alle smilte. Det var liksom litt symbol på livet, ett langt og gammelt avsluttes mens et nytt blir til. Folk snakket om at det var så fint i minnestunden etterpå. I farmors begravelse nå i vinter var den samme niesen med, hun har hatt et godt og nært forhold til sin oldemor, og satt faktisk helt stille under hele begravelsen. Hun var veldig lei seg og gråt mesteparten av begravelsen. Men hun satt mellom meg og lillesøster, og vi trøstet hverandre alle sammen. Det var veldig fint. Og i minnestunden var det en befrielse å ha med en liten spretten jente som var i godt humør og snakket med alle
 29. 1 point
  Beklager sent svar! Tusen takk, det var virkelig supergøy. Anbefales for alle som har mulighet! Vi kjørte nedover med egen bil, ønsker ikke å ha hund på fly. Kjørte Sverige-Danmark-Tyskland-Belgia-Frankrike-England. Det gikk kjempebra!
 30. 1 point
  Jeg hadde med barn i begravelse til svigermor i fjor, da på 2 år og 6 år. Det gikk veldig bra, de fleste synes det er godt å både se og høre barn i en så sorgtung stund.
 31. 1 point
  Selger bil samtidig jeg Hjalp å true med å gjøre bilen til spiker, for nå er jaggu hyundaien solgt! Men tusen takk alle Dere er fine! Burde tusle og legge meg... men får vel ikke sove.
 32. 1 point
  Ah, kjenner følelsen. For tre år siden satt jeg og ventet spent på nyheter om valpefødsel. Bare at jeg håpet på at det skulle bli født hannhund til meg da.
 33. 1 point
  Sitter på den samme bekymringen! For min del må det komme minst 3 tisper for at jeg skal være sikra.
 34. 1 point
  veldig forståelig!
 35. 1 point
  Jeg synes det er bra. Jeg er ikke noe tilhenger av at eiere som har vannskjøtt dyrene sine skal få bestemme om dyret skal omplasseres eller avlives, bare fordi noen andre ikke skal få ha glede av dyret. Så lenge det er friskt og kan få det bra i et annet hjem.
 36. 1 point
  Jeg skjønner at det er meningen at dette skal være morsomt, men jeg synes det ble totalt skivebom. Det går an å skrive om de mindre morsomme sidene ved å ha hund på en morsom måte. Det synes jeg ikke forfatteren greide her. Jeg får bare vondt av hundene. Jeg tror nok alle tenker at det skulle vært godt med litt hundefri, og noen dager er dørstokkmila lang for å gå tur, eller når hundene bare oppfører seg dust og lunta di er kort, så har jeg også stunder der jeg ønsker de dit peppern gror. Men jeg kunne aldri sagt at jeg hater hundene mine. Det er simpelten ikke sant.
 37. 1 point
  Jeg synes det er litt vanskelig at man skal dra opp 10 år med historie - det er faktisk endret eiere og det er de som bestemmer helt på toppen. På et punkt må man legge det bak seg og si ok, nå kan man slette profilen sin, praksisen er nå helt lik for alle.
 38. 1 point
  Jeg skjønner virkelig ikke greia, hvis du ikke liker din egen hund, hvorfor da: 1 - få deg ny hund 2 - lage valper/kjøpe valp etter denne 3 - beholde den i skilsmissen
 39. 1 point
  https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/e1X5By/egil-60-hoppet-i-havet-reddet-hunden-niilo-fra-drukningsdoeden
 40. 1 point
  Av samme grunn bør man ikke røpe lokalitetene til noe som helst levende på nett..Folk later til å glemme at ikke alle har bare 'snille' intensjoner med å oppsøke viltlevende arter..
 41. 1 point
  Har dere trent på å få henne til å roe seg, eller bare satt henne i bånd? For at dette skal funke gjennom et helt besøk så må dere jo starte "fra scratch" og få henne til å legge seg, og belønne det jeg jevne mellomrom. Selv om det er kjipt så krever det at en av dere i hovedsak jobber med hunden et par ganger når dere har besøk, med å legge henne ned og belønne ro. Noe godt å tygge på kan også hjelpe, men dette er som sagt noe som må læres inn og trenes på å slappe av over tid. Jeg ville gjort følgende: Gå en god tur og jobb litt med søk/triks/aktivisering, så hunden er god og sliten når besøket kommer. Ingen hilsing når de kommer. En av dere tar med hunden til plassen sin, der det ligger noe godt å tygge på, og sitter ved siden av plassen med hunden i bånd. Kommandere hunden til å legge seg (læres inn på forhånd om hun ikke kan det), og belønn at hun legger seg, og alle regn til ro og fokus bort fra de besøkende. Om hun reiser seg, så kommandere på nytt og vent til hun ligger godt før belønning. Prøv å belønn ro FØR hun reiser seg igjen. Dette bør gjøres gjennom et par besøk, bør dere kanskje kan binde hunden og belønne litt sjeldnere. Jeg ville kuttet all hilsing på besøkende uansett ganske lenge, for å kutte den skyhøye forventningen. Litt usikker på om det hjelper, siden det er en retriever vi snakker om, men verdt forsøket.
 42. 1 point
  I dag er det kursing for alle ledere i brannvesenet rundt om i fylket, hos oss. Her er'e eyecandy så langt øyet kan se Visste ikke at brannmenn har en annen uniform med skjorte, slips og dress. Puh. Now I do. Helloooooo
 43. 1 point
 44. 1 point
  Kasko er sånn. Spretter alltid opp, alltid, om jeg reiser meg. Ikke like intens på gubben. Salukiene derimot, løfter de hodet så bør man føle seg beæret Hottie hadde en tendens til å bare knipe øya godt igjen og late som hun ikke fantes om hun ikke hadde lyst til å flytte seg fra plassen sin Lupin logrer med ytterste haletipp når noen kommer inn om det ikke passer hans høyhet å løfte på hodet. Med mindre det er tid for mat eller tur, og jeg klapper igjen pcen - da spretter Lupin opp og fjaser rundt i stua og bowler basenji.
 45. 1 point
  Foruten at vi har fått en mjauende siberian: Så mener åpenbart sonenreklamen at avisbud, det er greia for meg for å tjene mine egne penger.... Tjah en stund siden jeg var på samme alder som guttungen på reklamen i alle fall
 46. 1 point
  Rakk å bli ferdig med dekkenet akkurat i tide for solskinn og vår jaja, ble fornøyd da i hvert fall
 47. 1 point
  Ingen jeg støtter fast, men jeg har gitt en gang til redd en galgo. Jeg syns de virker seriøse, og jeg fikk så vondt når jeg leste om hvordan de blir behandlet..
 48. 1 point
  Vi var der og det gikk strålende! Gullungen ble nummer fire i sin klasse ("Reserve"), handlet av min 15 år gamle sønn - han handler mye hund men synes det var superstas å gå med egen hund på "the green carpet". Vi hadde ikke ventet noe plassering så det var kjempegøy!! Håper å få muligheten til å vise egen hund der igjen
 49. 1 point
  Jeg snakker ikke om hundehviskeren fra TV, men de som kaller seg den norske hundehviskeren, og som har oppfunnet denne sonetreningen. Jeg har ikke observert det selv, men kjenner folk som har det, og det var ikke særlig positivt for hundene. Det må gå an å si litt om hvordan dere jobber med hundene, om det brukes klikker, godbiter, lek, og hvordan dere jobber. På hverdagslydighetskurset lister dere opp nettopp denne sonetreningen som en del av kurset, og av facebooksiden og kursoversikten er det tydelig at dere samarbeider med den såkalte norske hundehviskeren. Som @Ozzy også er inne på er en minst en av de involvert i eierskapet. Så da står jeg igjen med spørsmålet, bruker dere faktisk utelukkende positiv forsterkning, hvem er instruktørene og hvilken utdanning/bakgrunn har de? Erfaringsmessig sier dette mye om hvilke metoder instruktørene bruker. Særlig dette med bakgrunn og utdanning mener jeg er ekstra viktig for valpekurs, da det ofte er uerfarne eiere som faktisk trenger mer hjelp enn mer erfarne hundefolk.
 50. 1 point
  Skal si denne tråden har utviklet seg. Siden sist har det ikke skjedd flere ganger. Mulig det var hormoner etter løpetid. Til daglig har vi ikke problemer med hundene, og dette var heller ikke noe som skjedde hver natt, det er snakk om noen få episoder. Takk for innspill uansett Sent from my iPhone using Tapatalk
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×