Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 03/06/2018 i alle kategorier

 1. 15 points
  I dag blir denne fine tervtuppa 10 år For et år siden, trodde jeg ikke hun skulle overleve påsken engang, men jaggu meg har hun kommet seg. Noen helseutfordringer er det, men hun virker glad og fornøyd så da håper vi det fortsetter sånn
 2. 7 points
  Liste sin første dag på skolen ♡ Hun sover seg igjennom smelling av dører,hyling og høy lytt snakking. Venter på godksjenig fra rektor om og ha henne med fast på skolen da jeg sliter psykisk. Så derlig og ha en valp som oppfører seg som en valp ♡ Utrolig herlig frøken som begynner og bli veldig varm i trøya ♡
 3. 7 points
  Fineste snilleste Casper er 10 år i dag! 💙 😀😀
 4. 5 points
  Biter meg merke i at de sier noe om dette med å vake på grensa av det akseptable... Det gjør nok jobben deres forferdelig vanskelig. Finner det ganske interessant at det f.eks. på facebook (oh joy, for alle hundegruppene der) hyles ganske mye om hvor udugelige MT er. De gjør ikke nok, de gjør det ikke fort nok, og generelt er de bare udugelige. Jeg er en av dem som mener dyrepoliti burde vært unødvendig, om MT hadde fått mer midler og makt. All den tid det ikke skjer, så håper jeg jo at dyrepoliti vil være en bra ting, og at det fungerer som tiltenkt.
 5. 5 points
  Ok, men det er likevel å bruke levende dyr som treningsobjekter, og jeg synes det også er over streken hva etikk angår. Jeg lurer forøvrig på om de som støtter all denne skytingen av ulv, bl.a. med å bruke argumentet "ulven hører ikke hjemme her, den er finsk/russisk, samtidig fordømmer utsetting av fasaner og rapphøns. I følge linken i startinnlegget (jeg har lite greie på fugl) har fasaner aldri hørt til her og rapphøns er utdødd. Jeg mistenker kynisk at regelen for den arten som er plagsom for jegerne, ikke gjelder de artene som kan brukes som levende jaktleker for hundene deres, men jeg kan selvfølgelig ta feil. Dere som bruker argumentet om ikke-norsk ulv for å støtte ulvejakta, dere er selvfølgelig ikke dobbeltmoralister som samtidig synes denne utsettingen av fremmedfugl er helt innafor?
 6. 5 points
  Reklamen på sonen altså "Pssst, lyst på de beste løstispene?" Stusset litt og leste en gang til "Pssst, lyst på de beste møtetipsene" var det visst. Bare et bevis på at hjernen ikke staver seg gjennom hver enkelt bokstav men heller kjenner igjen hele ord - litt som kelpier og kommandoer altså. De vet hva du mener før du har sagt noe liksom.. (men, i likhet med hjernen, tar også små kelpier feil innimellom!) Nå er jeg på min siste uke på jobben før 3 ukers ferie og oppstart i ny jobb. Og all luften har gått ut av ballongen nå. Ikke har jeg jobbet i helgen, ikke har jeg jobbet ikveld heller - helt rart det der. Derimot har jeg kost meg med bisker. Idag tok vi litt apport-trening ute, og godt de ikke er lavinehunder altså. For apport som kastes utenfor opptråkket sti og som havner lang nede i dyp snø blir simpelthen ikke funnet.. Derimot får man masse løping på den opptråkkede stien, masse spørrende blikk og mye logring - og så ble det fulgt med stor interesse og, innbiller jeg meg, mentale heiarop, da jeg måtte trosse løssnø opp til rompa og vade uti den hvite elendigheten og grave ut apporten. Nå har jeg begynt på serien "altered carbon" på Netflix.. har i grunnen lyst å se hele greia ferdig nå, men jeg har jo ikke ferie enda, og serien blir jo ikke borte.. men jeg har lyst å se mer NÅ!
 7. 4 points
  Jeg har sett hele serien og oppfatter ikke jentene som ts gjør. Jeg synes de virker jordnære og som skikkelige jenter. De er i full jobb begge to, trener og er med venner. Altså det jeg betegner som et normalt liv. At de har tatt et par operasjoner her og der, gjør ikke at jeg ser ned på dem for det. Hvis folk har behov for å ta plastiske operasjoner, så må de vel få lov til det. Dessuten finnes det folk som er 10 ganger verre enn de to jentene der... Anbefaler at man ser HELE serien, før man uttaler seg...
 8. 3 points
 9. 3 points
  For det første; dere har en hund som er blanding mellom to 'løsmunnede ' raser. Det betyr at dere må nok retne med noe mer lyd enn i mange andre raser/blandinger. Det betyr dog ikke at det er umulig å dempe noe på bjeffinga menndere må være konsekvente når dere er hjemme og han starter opp. Det betyr ikke at man skal filleriste hunden eller ta til fysiske grep som i avstraffelse men tydelig NEI, stopp, ikke eller hva dere nå måtte foretrekke å bruke. Men det må gjøres HVER gang hunden setter igang, ikke sånn nå og da. Det hjelper ikke. Hunden er liten og søt, absolutt men hvor mye turer og mosjon får han? Selv de aller minste hundene trenger å få løpt av seg og oppleve ting for å slappe av inne. jeg har selv chi og når det ikke er for kaldt ute, så er de med på turer sammen med de andre hundene i skogen. Jeg merker stor forskjell på om de har vært med ut på tur,eller bare har luftet seg i hagen. De blir adskillig roligere og mindre bjeffete når de er 'slitne' etter tur. Tur er her ikke ment som rusleturer rundt kvartalet i bånd men skogsturer der de får løpe løse. Jeg ville kanskje ikke tatt denne 'hundetrenerens ' ord for god fisk angående seperasjonsangsten eller mangel på det.. Nå vet jeg jo selvsagt ikke hvem denne hundetreneren er men hvem som helst kan kalle seg hundetrener, du også.. Det er STOR variasjon mellom de virkelig dyktige som kan lese hund og de som tror de kan det.. Slik du beskriver det her, syns jeg det tyder på separasjonsangst muligens kombinert med for lite aktivitet i hverdagen. Jeg ville ikke latt hunden 'hilse' på andre hunder i bånd, det tilfører som regel mer stress enn noe annet og med en liten hund kan det fort bli skjebnesvangert om den andre hunden ikke setter pris på 'bråkebøtta'.. Angående bur; plasser det i garasjen eller bilen. Hunder er ikke burhøns og skal ikke 'oppbevares' i bur. Eventuellt kan du fjerne døra og la han ha det som hule. Enkelte småhunder, etter min erfaring, liker 'huler'
 10. 3 points
  Noen bruker penger på utseende, noen på tobakk, noen på god mat og vin, andre reiser masse. Hver sin smak
 11. 3 points
  Fuglehundfolk setter ikke ut fugl for å skyte på dem, men for å trene hund. Så enkelt. Søk, stand, rios. Og selvsagt til lavlandsprøver. Eneste skytinga er med startpistol.
 12. 2 points
  Etter å ha ønsket meg australsk kelpie i mange år ble Skoj endelig en del av flokken vår. Jeg har fulgt kullet fra planleggingsstadiet så ventetiden har vært lang, men iom at jeg ikke var garantert noen valp før antall hannhunder var sikkert så gikk jeg liksom ikke inn i "valpebobla" før de ble født. Planen for han er å prøve litt av hvert og fortsette med det vi trives best med. Jeg har et håp om at han vil trives med bruks, men vi får se, kanskje ender han opp som agility-hund i stedet Han er etter N A(H) CH Promotion Aprilia Tuono "Bæra" og INT NORD UCH NV-09-10 AD BH N RL CH NVV-17 Chocolate-wrestler "Vegas".
 13. 2 points
  "Lille søte snuskebusken Lille Pernille ønsker besøk av en hyggelig og snill herremann. Lille Pernille ønsker å bli mamma og kommer til å være en fantastisk som mor, så hjelper det nok på DEN ***** GNELDRINGA HELE VEIEN å få noen søte nurk" Sånn ca.
 14. 2 points
  Nei, jeg synes, som tidligere nevnt, at det er en rar ting å sette dem ut der de ikke klarer seg. Nedover i Østfold finnes det vel levedyktige stammer av fasan, men ellers vil de stryke med. Nå kan jeg ikke skrekkelig mye om arten. Men den er vel innført fra østen, og ikke hjemmehørende i Europa i det hele tatt. Den lever dog fint i landbruks og kulturlandskap i mildere land, og plager vel egentlig ingen. Til trening av fuglehunder kan man godt bruke duer, som flyr hjem til dueslaget sitt. Men det er klart, til lavlandsprøver er de jo avhengig av utsatt fugl.
 15. 2 points
  Sånn går det når man tenker mer enn man skriver haha (jeg mener at MT bør få mer ressurser og mer makt, enkelt sagt)
 16. 2 points
  Jeg kan virkelig ikke si meg mer enig! Det må mer ressurser, stillinger, klarere lover til for at mattilsynet skal kunne gjøre en større forandring, ikke bare delegere videre med nytt navn til noe som høres så fint og flott ut som dyrepoliti. Det gir jo ikke mer makt selv om folk tror at ordet "politiet" er magisk i denne sammenhengen.
 17. 2 points
  Fasaner spiser ikke sau og jaktbikkjer. Det er forskjellen.
 18. 2 points
  Personlig driter jeg en lang marsj i "han sa", "hun gjorde" osv. Det jeg vil vite er følgende: Blir det, av noen her i landet, satt ut fugler av noen som helst art, med det formål at de skal skytes på? Mulig jeg ikke er fantasifull nok, men jeg klarer liksom ikke å se noen annen grunn til at en fuglehundklubb, eller noen som helst med våpenlisens og jakthund, skal sette ut fugler verken på lukka område eller i naturen, lovlig eller ulovlig. Opplys meg gjerne dersom det finnes andre årsaker enn til blinkbruk. Men om skyting av disse fuglene er poenget, så har det, etter min mening, gått over i sportsdreping, og ikke jakt for mat. Hvis mat var målet, så kunne disse fuglene som oppdrettes slaktes før de settes ut. Jakt for mat kan jeg se et poeng med, skyting av dyr for skytingens del er forkastelig og patetisk.
 19. 2 points
  De sitter ganske rolig.
 20. 2 points
  100,000 er da ikke mer enn hva enkelte bruker på hundeutstilling i året (alle utgifter inkludert)... Just saying.
 21. 2 points
  Nå er det ikke helt så enkelt da, flere av de store, feks collie, beardedcollie og helt sikkert flere er fine førstegangshunder og er vell først og fremst "familiehunder" i dag. Av de små så har vi jo også noen som nok egnes best for litt erfarne eller ihvertfall folk som vil bruke dem litt, feks mudi. Det har nok både med opprinnelig bruksområde, gemytt og type hund på hvorfor de har blitt som de har blitt. Vi trenger jo både familiehunder og brukshunder og når tidene har forandret seg og opprinnelig bruksområde har blitt mindre nødvendig så har man funnet andre ting og bruke dem til. De som har vært godt egnet til sport har nok blitt tilpasset og annet praktisk arbeid har blitt brukshunder, mens de som har vært litt mildere og/eller mindre intense eller kanskje rett og slett bare mindre i str har funnet andre områder hvor de har tilpasset seg bedre. Av rent praktiske årsaker så er det ikke så rart at det er litt skille på størrelse her, mindre hunder er mer praktisk å ha med rundt kanskje, tar mindre plass inne, enklere å ha i hverdagen også for mindre erfarne folk. Mens de som driver med bruks nok helst vil ha en viss str rett og slett fordi det ikke er en fordel å være for liten heller. Selv om det går med små hunder og. Oprinnelig sett så har jo også noen vært mer kvasse i gemyttet, hatt mer vokt/vakt osv enn andre og det er jo mange av de som i dag fortsatt anbefales til de litt mer spesielt interesserte og helst erfarne, mens de med litt mildere gemytt nok har vært mye enklere å tilpasse "hvermansen". Også har man jo de midt i mellom, som feks bordercollie, som ofte er flotte familiehunder og i mange tilfeler fine førstegangshunder, men som likevell krever en aktiv eier som helst ønsker å bruke de litt målrettet.
 22. 2 points
  Sjeldent jeg blir imponert over utskjæringer og liknende, men wow!
 23. 2 points
  Her er Krutt! Miljøtrening i byn
 24. 2 points
  I dag var vi på besøk i Pepsis fremtidige hjem ...Er dere lei av meg snart?
 25. 1 point
  Nei, det synes ikke jeg, heller. Jeg trodde først det var ei hunnløve, jeg
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×