Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 02/12/2018 i alle kategorier

 1. 11 points
  Historisk øyeblikk! Casper la seg på memory foam madrassen for første gang 😂 Lå der lenge nok til at jeg fikk tatt bilde, altså 15 sekunder ca... (men han er litt opptatt med å slenge kongen sin veggimellom da, så hadde ikke tid til å ligge stille).
 2. 11 points
 3. 8 points
  Jeg trodde helt alvor at når jeg flyttet ut hit i Sørkedalen så var jeg kvitt det problemet, fordi alle suppehuene her i Oslo bare surra rundt på Løkka med hver sin latte, men jeg innser jo at å bo her gir meg jo MER folk rundt meg enn om jeg hadde bodd på Løkka, for HELE j*vla Oslo drar jo på seg kondomdrakt og emigrerer ut hit for å gnu seg bortover snøen hver forbaska bidige kveld. Jeg blir jo intet mindre enn KVALM over hvor mye folk det er uti her til tider.. Det var ikke sånn jeg så det for meg å bo midt ute i ingenting.
 4. 7 points
  @Anette! ; @Shokata og @Raksha mobber meg!! Jeg vil ha de utestengt nå!! Dumme damer altså, her skal dere få se..; Det er altså ikke MEG det er noe galt med, forøvrig en helt uhørt tanke..
 5. 6 points
  Hm..etter å ha lest svarene her ( meg selv innbefattet) så tror jeg vi skal være glade for at vi er født som mennesker.. I motsatt fall er det vel en viss fare for at vi hadde havna bak låven ..
 6. 6 points
  Da håper jeg at du kanskje ikke hadde skrevet om det her
 7. 6 points
  Er ikke noe jeg ville hatt i hus i hvertfall. Svært varierende arbeidslyst, ustabilt gemytt, elendig helse. Tja...
 8. 6 points
 9. 5 points
  nei, ikke flere møter - fylkesmannen neste om ikke morgendagens møte er produktivt og positivt.
 10. 5 points
  Det er mulig at dette har blitt diskutert et annet sted, fant ikke noe gjennom rask skumlesing. Hvis alle "liker" blir summert sammen så blir vi liksom rangert på en slags popularitetsskala. Jeg ser ingen praktisk nytte av det, tvert imot kan jeg tenke meg en og annen negativ konsekvens. Trenger vi dette? Er det eventuelt mulig å fjerne fra den nye versjonen av forumet?
 11. 4 points
  Helt ærlig! Når jeg snørekjører med hund og ser folk frem i løypa så forventer jeg IKKE å møte på et hjelpesløst rådyr midt i løypa... Jeg ser på meg selv som rimelig grei kontroll men å stoppe en hund i trekk på mikrosekunder? Nei, overmenneskelig er jeg ikke! Der handler ikke nødvendigvis om å ikke ha kontroll eller å ha for stor hund! Men at man ikke er en robot... Man kan ikke forutse alt og ha 100% kontroll hele tiden! Ingen forventer et rådyr i løypa når man ser folk... Det er selvsagt kritikkverdig at hundeeier stakk av! Men med slik lynsjestemning det er rundt om så kan jeg jammen forstå det dersom eier ble stessa og redd for å miste hunden sin!
 12. 4 points
  Minste valpene Nå ble det ganske rolig der da de nettopp har fått mat kontra istad http://www.ustream.tv/channel/VQtFRM5JcNr
 13. 4 points
  Stakkar lille Melvin da. Men da jeg leste det du skrev så tenkte jeg at det hadde vært ganske komisk hvis vi ikke hadde visst at Melvin var en hund og ikke en mann.
 14. 4 points
  Har akuratt meldt Jenny på to utstillinger i mars, gleder meg! Denne gangen skal også barna få prøve seg på barn & hund!
 15. 4 points
  Nå sier han endelig mamma Han har jo sagt lydordet en stund, men nå har han skjønt at jeg er mamma. Han vet også hva flaske betyr, kan skille på navna til ungene og to av hundene (samt pappa) og kan ordet på endel andre ting også. Dette her er så morsom alder altså! Igår hadde vi enhjørning bursdag for eldste. Vi kjørte hele temaet ut, enhjørning kopper, glass, servietter, heliumsballonger, pynt, og ikke minst kaker glemte å ta bilde av bordet selvsagt. Men vellykket bursdag, pølsebod der ungene fikk uttdelt sjokolademynter å betale med, så kaker etterpå. En runde stiv heks inne, så var det kle på seg og ake til bursdagen var ferdig Nå til helgen er det voksenbursdag, så blir det 1 mnd pause før det er på'n igjen. Tror at jeg skal slå sammen Birk og Jaran sin bursdag
 16. 4 points
  Disse vilkårene er nå gjeldende og alle må aktivt akseptere disse. Hundesonens registreringsvilkår og ordensregler er alltid tilgjengelig via linken "Ordensregler" nederst på siden.
 17. 4 points
  Altså, jeg MÅ jo være en Cavalier jeg da, vi har jo samme sykdommene
 18. 4 points
  Symra blir forvirra og går til skinnangrep. "Hvorfor ligger du der på ryggen i snøen ditt drog?!"
 19. 4 points
  Jaa! Vi blir gjerne med glade skrangleverk på tur! Jeg var ung og dum i august, ok...?
 20. 4 points
  Altså, jeg kan stå på ski - litt. Jeg bare synes det er mongokjedelig. Skal jeg stå på ski må jeg ha ordentlig trekkhund og så hater jeg folk, så jeg vil gå i folketomme områder..
 21. 4 points
  Men Quest da, har du ikke skjønt at det bare handler om tillit og respekt? og litt dressur?? (ironialarm). Hører stadig om ganske ferske siberianeiere som hardnakket mener at de har så god kontroll på deres hund så de kan ha den løs. Jeg håper jo bare at det går bra. (det finnes individuelle forskjeller ja, meen).
 22. 4 points
  Ikke orka lese denne tråden etter at Salo og Stina ble borte før nå. Savnet er like stort, men takknemligheten for å ha hatt de i livet større. Siden sist, har både Danara og Dita blitt sjampinjonger, Juba mangler et lite cert. Både Dita og Danara synes lc er gøy, men mest hundene og folka, ikke nødvendigvis løpinga Juba har tatt et cert i Norge og Danmark, men fikk hele sesongen i fjor satt på vent, da han fant ut at supraspinatus tendiopati var fint å skaffe seg i begge skuldere. Etter hvile fra starten av juni, ble han omsider friskmeldt i starten av januar, så nå satser vi frisk mot EM i lc på "hjemmebane" i Danmark til sommeren. Danara skal modne litt mer, men det blir nok en del utstillinger i utlendigheten fremover. Dita har vi helt andre planer for N uch Valeska Ambigous Smile, aka Danara under
 23. 3 points
  I morgen skal vi på møte med skolen til lillesøs. Prøver å forberede meg godt, men vet hvordan foreldrene mine vil reagere. Dvs; være enig med skolen - for de kan jo ikke styre masse pga henne, de har jo bedre ting å gjøre Lovverk printet ut og understreket - og jeg gidder ikke gi meg. Lærer hadde allerede pr telefon oppgitt at møtet ville bli kort, for hun hadde et møte rett etterpå! Jeg har ikke ord. Da får hun bare finne plass i timeplanen sin til et nytt møte senere. Går helt fint, det.
 24. 3 points
  Leste denne tidligere i dag. Tåpelig! En ting er å avlive de fuglene som evt setter seg fast i nettet til mærene, men å avlive en haug med skarv fordi de tar noen laks. Neh, ikke enig.
 25. 3 points
  Det var @Jankaa og jeg som tullet med hodet ditt @QUEST
 26. 3 points
  Jeg hadde også pinnekjøtt i går. Med kålrotstappe
 27. 3 points
  Hvis dere ønsker å være alene så har dere visst bosatt dere på feil sted. Jeg treffer nesten aldri folk på tur.
 28. 3 points
  Øh..ja..det kan man si, for nå har jeg mistet Liker knappen også.. Dvs , den har tydeligvis endret utseende..? ...og nå har margrete og Jankaa fått tilbake sine profilbilder igjen istedet.. Jaja..
 29. 3 points
  Jeg tenker at de må ha kosta en god del, som denne dyrevernsorganisasjonen kunne brukt på å redde flere hunder med alle beina intakt.
 30. 3 points
  Yey! Pål vant Farmen!
 31. 2 points
  Jeg hadde nok havnet bak låven både på grunn av dårlig helse og ustabilt gemytt Så jeg burde jo absolutt ikke avles på. Men så var det den selvinnsikten da. Jeg vet ærlig talt ikke om det finnes hunder som er så til tider grumpy som meg, det er derfor jeg liker hunder så godt
 32. 2 points
  Jasså ja..så det er gaslighting dere driver på med... Her skal dere få..
 33. 2 points
  Skotsk engelsk! Ble helt forelsket i den dialekten da jeg var i Edinburgh for noen år siden, og har ikke akkurat blitt mindre begeistret etter at jeg begynte å se på Outlander. Blir i så godt humør av den Liker også overklasseengelsk. Og sindarin
 34. 2 points
  Håper bare ikke du har like mye hår på labbene som en cavalier... *grøsser over cavaliertøfler*
 35. 2 points
  Veldig enig med dere, når jeg går på tur så vil jeg være i fred med hundene mine kan strekke meg til å gå tur med noen, men å treffe på folk, nei takk Velger stort sett alltid å gå tur på litt odde tidspunkt, og aldri på lørdager/søndager som har fint vær. Da får mine hunder korte turer.
 36. 2 points
  Du tror ikke de tenker det samme om deg da?
 37. 2 points
  Her og Og de vi treffer er alltid hyggelige. Selv når bikkjene mine prøver å ete deres.
 38. 2 points
  Og så sies det at hundefolk er mer sosiale og utadvendte enn kattefolk Kommer vel kanskje også an på type hundefolk det er snakk om.
 39. 2 points
  Jeg blir så tiltaksløs i sånt vær, men jeg overvant dørstokkmila, så da ble det halvannen time tur i snø og vind. For en uke siden gikk vi tur i joggesko Da får trøsten være at vi hadde hele skogen for oss selv og at Supra er ekstatisk lykkelig over all snøen - og det morsomste av alt var når jeg datt Er det flere som har hunder som syns det er superstas når matmor ligger langflat over kaver i snøen?
 40. 2 points
  Bare å si fra det, vi er her stort sett alltid vi, og ute hver dag Blir nok by-tur på oss i dag da, de eldste vil aldri tilgi meg om jeg drar dem ut på meterhøy tur i dette været selv om Laffen og apekengu Mys syntes det er toppers av toppers Og siden dags-formen min sier at to turer er litt i overkant får de yngste akkurat i dag tilpasse seg oss eldste, stort sett er det jo omvendt. Mys har dog en viktig jobb å gjøre her hjemme da, nemlig å passe på at alt går rett for seg ute på gaten vår
 41. 2 points
  Nei, hund er ikke hund! Hadde det vært så 'enkelt' så hadde jeg skaffet meg SH for mange år siden! Det er STORE forskjeller både på rase og individnivå. Derimot er de levende vesener og man kan aldri garantere oppførselen 100 % hos noe levende vesen. Det gjelder i aller høyeste grad for mennesker også. Vi vet at menn kan voldta og vi vet også at menn med bakgrunn fra visse kulturer kan ha et uggent syn på kvinner. Vi vet også at kvinner kan få fødselsdepresjon etter fødsel og i noen tilfeller kan det få fatale følger for barnet.Bilførere dreper også hvert år. Sånn for sikkerhets skyld, for å være på den sikre siden, bør ikke de nevnte grupper +++++ følges ekstra nøye med og overrvåkes? Det er jo liten tvil om at mange overgrep/drap kunne vært unngått på den måten. Likevel gjøres ikke det, selvfølgelig av flere grunner men også av den grunn at man kan ikke leve i ett samfunn med 100% garanti for at noe ikke skal skje.. Jeg kan med sånn rimelig sikkerhet si hvordan mine hunder reagerer på andre dyr, herunder også andre hunder. Derimot kan jeg ikke gi noen 100% garanti. Det er ikke fordi jeg er naiv eller innbiller meg at jeg er verdensmester men jeg kjenner hundene mine og har opplevd mange situasjoner som kunne ha gått galt men ikke har gjort det. Jeg kan altså ikke garantere at uhell aldri kommer til å skje på akkurat samme måte som ingen bilfører kan garantere at vedkommende aldri kommer til å kjøre ned noen, uansett hvor forsiktig vedkommende måtte være. Hvis man skal ha et samfunn /natur med 100% garanti mot uhell/'onde' handlinger, så må man totalforby hund og for ikke snakke om katter.. Mennesker må underlegges streng kontroll . Høres forlokkende ut, ikke sant? @Lene_S nevner noe i sitt innlegg som jeg etter mange år i skauen har lagt merke til; nemlig at svært mange fugler / dyr reagerer meget mer på menneskelig tilstedeværelse enn på hunder. Sånn erfaringsmessig, så er det jo absolutt gode grunner til det.. Det netyr at skal man ta slike 'ekstreme' hensyn som mange ser ut til å forvente, så bør menneskelig aktivitet i de samme områder sterkt begrenses. Jogging, turgåing , orienteringsløp ( her husker jeg avisreportasje om funn av stressede og halvt ihjelskremte rådyr btw etter orienteringsløp. I hekketiden er det faktisk stor fare for at man tråkker i reir laget av bakkerugende fugler. Det har jeg selv holdt på å gjort faktisk, det var hundene som gjorde meg oppmerksom på reiret og en rask titt avslørte at det var nyklekte unger der.. For å si det slik, så,var jeg veldig glad for at hundene oppdaget det først, jeg hadde ikke likt å høre pip for så å oppdage at jeg hadde tråkket ihjel fugleunger.. Disse ungene kom fra det uten skader, i alle fall fra oss. Båndtvang misbrukes mye faktisk, som tidligere nevnt, båndtvang var opprinnelig for å beskytte husdyr og vilt i yngletiden, ikke til bruk for hundehatere og regelryttere av ymse slag..
 42. 2 points
  Nå så jeg nå Farmen etter ordinær sendetid da..Hvor lenge 'må' man liksom vente før man nevner resultatene? En uke? Forøvrig visste jeg at Pål vant før jeg så siste episode, jeg syns nå likevel det var spennende..
 43. 2 points
  Nei, hehe, du nevnte forsåvidt ikke snø, men siden det nå engang var det hele diskusjonen handlet om, så tolket jeg det slik Selvfølgelig skal man passe ekstra på i yngletiden. Og hadde Ayla vært typen som gikk lenger enn en meter fra veien eller stien, oppdaget fugleunger hun nesten tråkker på i bånd, brydd seg filla om ting som ikke løper, eller vi hadde gått på steder der råddyrkje vanligvis befinner seg, så hadde jeg helt klart vært mye strengere på båndbruk. Nei, jeg mener ikke nødvendigvis pga størrelsen, selv om det jo sier seg selv at en yorkie, pomme eller en chi vil slite litt med å i det hele tatt skade et rådyr. Og strengt tatt gjelder jo båndtvangen for alle. Men jeg tenker at det er lov å bruke huet, med tanke på hva båndtvangen faktisk er for. Mange bruker langliner som alibi for å la bikkja vimse veggimellom i skauen, "den er jo i bånd", mens de selv klamper rundt i blåbærbusker og andre buskevekster. De er nok en langt større fare enn en liten chihuahua som ikke går ut i buskene med mindre jeg gjør det, og det gidder ikke jeg. Jeg kjenner hunden min, og vet av erfaring hva hun reagerer på og ikke, og fremfor alt hvordan hun oppfører seg på tur. Hun vil ikke miste meg av syne, så hun går aldri mange meter fra meg, og holder seg på grusveien gjennom skogen, som er den vi bruker desidert mest i båndtvangtiden. Det eneste som kan få henne til å hoppe en meter ut i grøfta er et ekorn i et tre, alt annet bryr hun seg lite om. Hun løp etter rådyr to ganger på tur mens hun var ung, uten om båndtvangtida, og skjønte tydeligvis at det ikke var noe poeng i, for hun har ikke prøvd siden, selv om hun har hatt mange anledninger, se under her angående egen hage. Enda viktigere er det at jeg kjenner området rundt her, og vet hvor vi ikke skal gå. Og der går vi ikke verken i yngletid eller i snø. Jeg vet også hvilke tider på døgnet f.eks. elgen går der eller der, og unngår de plassene da. At rådyr ikke vil løpe en eneste meter pga hunder, er naivt å tro, samme hvor mye bånd de hundene har på seg. Rådyr vi møter løper lenge før bikkja vurderer det engang, pga meg. Vi har rådyrtråkk rett foran kjøkkenvinduet, som ligger rett ved døra vår, og de løper når vi går ut, med eller uten voffe, bånd eller ei. Da kan voffa løpe etter, til skogkanten, for hun mener de ikke får lov å være på hennes tomt, og da er rådyra uansett long gone. Dette skjer uansett tid på året. Jeg bryter loven når jeg lar henne gå løs på en grusvei som går gjennom skogen. Men jeg vil likevel si det er verre med folk som klipper på ei langline, og dermed tror de kan gjøre hva fankern de vil med både bikkje og seg selv, for de blåser egentlig i hvorfor det er båndtvang. Det gjør ikke jeg. Jeg tar hensyn, og har tenkt gjennom om de ulike problemstillingene. Så, så lenge jeg har en hund som ikke er noen fare for ville dyr (bortsett fra en og annen mus kattene drar hjem, som hun tror er leker) ut fra de forutsetningene jeg har beskrevet over, så er jeg så frekk. Med min nesten hund, så vil jeg nok høyst sannsynlig måtte ha den i bånd under båndtvangen, for jeg kan ikke ha så flaks to ganger på rad. Og det er helt greit, det var det jeg i grunn forventa med denne her også. Angående hvor langt et rådyr skal tåle å løpe, så ble det altså i den refererte tråden hevdet av flere at voffa mi, med sine 20 meters spurter til skogkanten her, ville sprenge rådyra. Og jeg mener at om de ikke tåler å løpe litt, uansett grunn, før de går i lufta, så er det noe alvorlig galt med rådyra her i landet, for det finnes flere rovdyr enn loppa mi
 44. 2 points
  Jeg har ikke fått med meg tidligere diskusjon her, skjønner jeg, men jeg er usikker på hva du egentlig sier: Mener du at man ikke trenger å følge båndtvangen når man har mindre hunder? Det er vel ikke opp til oss hundeeiere å vurdere hvor langt vi syns et (rå) dyr må orke å løpe? De burde jo slippe å løpe en eneste meter for å komme unna hunder i mitt hode. Jeg for min del syns det er mitt ansvar å sørge for at min hund ikke løper etter vilt, og da er det greiest at han er i bånd. Jeg syns det ville være egoistisk av meg å la ham løpe løs på bekostning av andre dyr, uansett hvor stas det er for ham å løpe løs.
 45. 2 points
  Bra. Og ja, jeg er så populær at jeg blir starstruck av å se meg i speilet! (Eller kan det skyldes at jeg har hengt på dette forumet siden rett etter 2 verdenskrig?)
 46. 2 points
  Frøken valp vokser seg til: Blåste såpass at ørene blafra alle veier, og leverpostei var tydeligvis så godt at det var så vidt at bakparten klarte å holde seg oppe. Gleder meg til snøen er borte og vi får litt flere plasser det er mulig å ta oppstillingsbilder. Fotografen var litt utålmodig også, han er litt mer tålmodig når det ikke er isende vind.
 47. 2 points
  En venn nevnte Krüger på FB, og i samme innlegg Klæbo, og jeg ransaket hjernen min, men kunne absolutt ikke komme på noen Klæbo i "A Nightmare On Elm Street"..........
 48. 2 points
  Nå er det forskjell på å være utmattet etter å ha gått gjennom is, og å være utmattet av forholdene på fastland. Greit nok at rådyret har trukket mot skiløypa grunnet store snømengder, det er likevel noe veldig galt med et dyr som bare legger seg ned og i tilegg lar seg håndtere av mennesker. Det kan være gammelt, sykt, skadet uten ytre tegn eller bare være et individ som er dårligere rustet og sånn blir valgt bort ved naturlig seleksjon. Om det nå var snømengden som var problemet, ville jo snøen bli et problem straks rådyret kom ut av skiløypa igjen. Om man hadde tatt det med hjem og pleiet det, ville det antagelig slitt i samme snømengde når man slapp det ut igjen. Oddsene var mot dette rådyret. Når det gjelder hundene, er denne hendelsen veldig uheldig og sånt som ikke skal skje. Dessverre er selv ikke ansvarlige hundeeiere overmennesker, uhell skjer uansett hvor god kontroll man har på hunden. Om man skal forvente å finne skadd eller sykt vilt ved hver bevegelse man gjør, kan man ikke ha hund løs i marka eller gå med store hunder på uoversiktlige steder. Jeg anser det som ganske naturlig at en hund med normale drifter vil gå på vilt om den får mulighet. På ski, i trekksele og åpent landskap uten noe å klamre seg fast i, har man dårligere odds for å få stoppet enn under andre omstendigheter.
 49. 2 points
  5 uker. Oppdretter kaller henne for Dvalin. Tenker den kan beholde det navnet, faktisk.
 50. 2 points
  Da var dagen over! Det var så gøy Hun ble BIR (i sterk konkuransse med/mot seg selv), med en flott kritikk: 6 mnd, utmerket type og balanse, utmerket hode, velformet, feminint uttrykk, meget god hals, overlinje, godt bryst, samlet kropp, noe glad hale, velvinklet, meget god pels og farge for alder, meget gode bevegelser Gleder meg allerede til neste gang
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×