Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 08/17/2017 i alle kategorier

 1. 30 points
  jeg fikk melding fra nav nå nettopp om at jeg får innvilget ungufør Endelig godtok de at jeg (som nå er 25år, vært syk i 9 år) oppfyller kravet om å ha blitt alvorlig syk før fylte 26 år! Fy flate det har vært noen tøffe år, men nå er jeg ferdig med alt tull som NAV kan finne på! Nå kan jeg endelig få fredjeg slapp unna kostnadene med advokat, takket være hjelp til å formulere brev fra min advokat-stefar og en fantastisk lege! Akkurat nå er jeg så glad og lettet at jeg sitter å hulkegriner og det er ingen som tar telefonen for alle er på jobb så får ikke snakket med noen før senerei
 2. 9 points
  Jeg har personlig troen på at jo mer man går inn og styrer med "2 ukers frist" og "i dag er det kun snakk om xxx yyy zzz" så blir det mindre generell interesse for snappen. Må ærlig si jeg ofte synes det blir kjedelig med lange utredninger om ting jeg ikke bryr meg om, og heller skipper til koselige ting som er hverdags og bare tilfeldigheter. Når folk selv får ansvar for kreativitet og dermed skaper noe de vil, er det mye mer spennende. Men det er nå bare meg og mine meninger! Det mest interessante er kanskje å se på hvor mange views pr snap det er nå vs tidligere...
 3. 6 points
 4. 6 points
  Det enkle er ofte det beste men jeg ser altså ikke problemet med å ha tema som forslag Edit - bare for å ha lagt det til. Om tema står der som forslag, men det er valgfritt å følge det eller ikke, så kan ikke jeg se noe annet enn win-win? De som vil ha tema eller trenger inspirasjon får det. De som ikke vil ha tema slipper. Uten at det egentlig er noe mer å tenke på. Om det er mye jobb å finne på nytt tema hver uke, så er det nok ikke noe problem å få forslag fra flere her inne på forumet, og på den måten lage seg en liste for ganske lang tid framover
 5. 5 points
  Jeg har skjult noen poster. Hold dere til å diskutere det som har blitt sendt på TV for å ikke ødelegge for andre. Moderator mushi
 6. 4 points
  Greia med å drive oppdrett på sjelden hunderase er vel også ofte et forsøk på å bevare rasen. Takk Gud for at noen har tatt seg bryet med å importere og avle på diverse sjeldne raser, hvis ikke hadde halvparten av sonen måttet ta til takke med andre raser enn de har. Jeg har selv en sjelden rase , som har - i likhet med mange andre og mer vanlige raser - vært utryddningstruet. Hadde hun ikke hatt tannmangel hadde jeg følt meg nærmest forpliktet til å avle på henne for rasens skyld. Hun er både pen, frisk og trivelig. Å ha valpekull er sånn ca det som frister meg minst av alle hunderier man kan syssle med , heldigvis slapp jeg unna Nå aner ikke jeg motivet til disse menneskene , men jeg kan ikke for mitt bare liv se at det er verre å avle på sjeldne raser enn å avle på raser som finnes i hver gate. Oppdretter er i det minste ærlig på at dette ikke er en rase for hvem som helst..
 7. 4 points
  Jeg syns påmelding med litt mere tid, og valgfritt tema. Det er ikke værre enn å lage EN TRÅD, uten noen diskusjon i. Med liste. Så kopierer man lista å melder seg på. Denne lista kan godt gå en mnd frem i tid, og når en uke er ferdig, fjernes denne uka og ny uke settes på nederst. værre er det faktisk ikke.
 8. 4 points
  Eller så gjør det kanskje heller ikke noe om tema er frivillig? Altså at tema er mer som et forslag
 9. 4 points
  Alternativ 2. Jeg liker tema. Det er jo mange som går igjen på snappen og da kan deg jo være hyggelig å få litt inspirasjon via et tema. Man trenger jo ikke å følge det slavisk, men tema kan jo være med på å gjøre snappen mer interessant for alle. Men jeg tenker, kanskje påmelding to uker frem? Eller at det er mulig å booke dager HVIS det er noe helt spesielt som skjer og som kan være av alles interesse? At man utviser litt skjønn? Bare tenker høyt. Jeg vet at det ikke er så enkelt å organisere alt dette alene. Du gjør en super jobb, @Kristin_nord!
 10. 4 points
  Viktig å bytte på den beste plassen i sola
 11. 3 points
  Puh bra du har skjult poster jeg vil ikke spoiles for mandagens enda Jeg synes denne sesongen er skikkelig bra jeg, og hadde det ikke vært for at jeg leser her inne og andre steder, og hører på GoT-poden til filmpolitiet hadde jeg ikke enset at dialogene var dårligere eller at serien har tapt seg eller whatever. Jeg synes ikke den har gjort det, jeg synes det er deilig å slippe de endeløse dialogene/monologene og all transporten og ventingen. Det er en tid for alt, og nå føler jeg at vi får igjen for alt vi har ventet på, lurt på og ønsket oss (eller meg da, for å snakke for meg selv her). Jeg synes alltid serien har vært bra altså, og snakkingen og reisingen har vært fint det og, og det er jo nettopp disse tingene som gjør at det nå kan nøstes opp i løse tråder, teorier kan bekreftes og ting begynner virkelig å skje her. Jeg savner og litt mer info når det gjelder white walkers. Det var vel ganske så klart fra første episode at det var denne trusselen som kom til å dominere etterhvert, men føler liksom ikke jeg vet nok om dem til å være 100% investert i det som sikkert kommer. Mulig det er noe som har gått meg forbi altså, men hva er målet deres, hva vil de? Drepe alle og gjøre alle til wights? Hva har de holdt på med alle disse årene, har de en egen landsby? Hva gjør WW når de skal ha det gøy? Jeg vil vite mer om dem og se mer av dem, men det siste ønsket blir vel oppfylt før eller siden. Også hva med Cersei da dere! Profetien sier at hun skal få tre barn. Det har hun fått. Så det betyr enten at profetien er feil (den har vært riktig til nå), eller at hun mister barnet, eller at hun ikke er gravid i det hele tatt men bruker det som et triks for å holde Jamie på sin side. Leste et sted at kanskje dør hun i barsel, og da vil en annen del av profetien på en måte også oppfylles, iom hun blir "drept" av en lillebror (hvis det er en gutt såklart).
 12. 3 points
  Min første tanke når jeg leste innlegget ditt var at dette er en hund som får alt for lite utløp for energien sin. Hvor mye og ofte får han mosjon? Og da tenker jeg ikke på lufteturer i bånd. Du skriver at du var på en fjelltur i sommer, ble det med den turen? Jeg skjønner at en stor hund med mye jaktinstinkt ikke er 'bare' å slippe løs men da blir du nødt til å la han få skikkelig utløp for energien på andre måter. Med mindre du er et overmenneske av dimensjoner, så skal det noe til å 'gå av' en stor hund 'overskuddet' . Du skriver ikke hvilken rase dette er? Jeg tror kanskje at det ikke er noe galt med hunden men at du muligens endte opp med feil type/rase hund? At hunden ble mer enn du så for deg og har kapasitet til?
 13. 3 points
  Det er jo ikke irrelevant, dette med mye hud. Men samtidig er disse revene alvorlig overvektige og de lever under svært kummerlige forhold. Forhold som forverres direkte i sammenheng med overvekt. Det er en liten kropp som bærer på alt for mye vekt i tillegg til at den bæres på netting.
 14. 3 points
  På den valpen jeg har nå, har jeg selv følt jeg har vært nødt til å bruke tvangsroing. Når jeg visste hun burde være sliten, men bare beit og fant på faenskap, så tok jeg henne på fanget, strøk på henne og holdt henne fast til hun begynt å roe seg nok til å gå og legge seg. Jeg synes det er et bedre alternativ enn å la valpen løpe overtrøttraptus-villmann på gulvet til den segner om av utmattelse. DET tror ikke jeg er sunt. Valper som finner roen på egenhånd etter passelig aktivisering, trenger ikke tvangsroing. Ved å være streng på aktivitet/hvile(og da også "krevd" hvile) så har hvert fall mine voksne vært flinke til å slappe av når vi er hjemme og ikke gjør noe spesielt. Etter hvert som valpen blir eldre vil jo ikke tvangsroing eller å "bestemme" når de skal sove være nødvendig lenger, da finner de roen selv og tar selv initiativ til de vanene du har lært de som valp. Jeg synes ikke det er slemt å holde en overtrøtt valp på fanget til den sovner, når den faktisk er trøtt. Å stappe valpen i bur, binde den fast eller sette den i et annet rom når den er slitsomt derimot, synes jeg ikke er spesielt snilt. Ikke når de er bittesmå valper. Da trenger de nærhet for å være trygge. Valp er valp liksom. Dette med tur og valp synes jeg er sterkt overdrevet. Jeg har truffet folk som bærer sin 5 mnd. gamle valp halve turen, når turen i seg selv ikke er på mer enn en time/halvannen, samme turen som min valp gikk fra hun var 3,5 mnd. gammel(jevngamle valper) uten å bli bært, bare lot henne ta det i eget tempo. Det blir jeg litt matt av. Valpen jeg har nå har jeg vel båret èn gang på tur. Da var vi ute lenge og hun løp og herja og ble skikkelig sliten. For det meste tilpasser jeg turene med lengde og tempo til dem, de har de voksne tålt helt fint den perioden det er aktuelt. Nå er minsten 7,5 mnd. og jeg setter ingen begrensninger på hverdagsturer for henne. Hun er i bedre form enn min voksne, fordi hun løper ca. hele tiden.
 15. 3 points
  Jeg forstår ikke hvordan disse revefarm-eierne kan sove godt om natten
 16. 3 points
  Dette med å ignorere alt mulig er vel det jeg reagerer mest på (ja, utenom det med at hunder ikke tåler mosjon, der skal jeg kanskje ikke starte en gang ) Orket ikke mase om det i den andre tråden, generelt grunnlag er mindre irriterende. Valper er valper, liksom. De må nødt til å få noe oppmerksomhet selv om de er slitsomme. Man kan ikke bare late som om de ikke finnes. Hva skjedde med å leke sammen med valpeknotten, og faktisk aktivisere den på en konstruktiv måte, i steden for å bare overse alt som faktisk er helt naturlig for en valp.
 17. 2 points
  Tusen takk folkens Mamma kom innom med blomster, bløtekake og sprudlevann (mozell og villa brus) Tenker det blir litt feiring når gubben også kommer hjem Glemte å skrive at selvom dette er noe man ikke ønsker, så ønsker man det likevel nå ting først er blitt som de er blitt Nettopp kommet hjem fra tur i skogen med Casper og Ailo veldig deilig å lufte hodet! Nå er oksehaler lagt i kjele, og de er ferdig 6-7 i kveld, og da blir det taco
 18. 2 points
  Løses relativt enkelt med 2 tråder, overskrift: "Hundesonens Snapchat: påmelding" "Hundesonens Snapchat: diskusjon & chit-chat"
 19. 2 points
  Det var jo det jeg drev med i utgangspunktet, men så ble det en diskusjonstråd [emoji849] Sent from my iPhone using Tapatalk
 20. 2 points
  Jeg tenker også at tema bør være valgfritt, ser det blir mer uoversiktlig med påmeldinger osv nå. Kaia har et godt poeng, lag en tråd med KUN påmeldinger, ellers så forsvinner alt i masse snikksnakk og ingen får oversikt. La folk melde seg på mer fritt og heller styr antall ganger noen kan ha snapen i løpet av ei uke for eksempel.
 21. 2 points
  Jeg var inne på tanken selv og synes ikke det er noe bedre å avle hunder som lider pga utseendet sitt. Om folk som driver med slike raser klarer å se sammenhengen er jeg dog usikker på. Jeg håper jo det treffer en nerve hos noen.
 22. 2 points
  Enig i denne. 2 uker frem i tid gir gjerne folk litt lengre tid før uka er full, slik at flere kanskje klarer/har mulighet til å ta en dag Og angående helt spesielt og utvise litt kjønn tenker jeg, som jeg har nevnt tidligere, på evt noen nye som vil reservere seg en dag litt frem i tid. Det synes ihvertfall jeg er fair. Men det har jeg allerede sagt før, så det gidder jeg ikke å begynne å mase om igjen
 23. 2 points
  Viktig å lukke dørene til soverom, har jeg funnet ut. Senger er et utmerket sted å tørke seg. Og når jeg har fått lukket soveromsdørene løper jeg og de våte hundene om kapp til sofaen. Jeg prøver å få lagt et pledd der før de åler seg rundt der for å gni av seg vann.
 24. 2 points
  Jeg ville hatt den fremme på stua en stund først slik at han blir vant til den, deretter begynne å slå den på så han venner seg til lyden, belønne masse med godbit og spesielt når han går i nærheten av den når den er avslått. Det vil ikke hjelpe så mye å tvinge han til noe han er redd for, det må skje gradvis.
 25. 2 points
  Håndtering, kaller jeg det. Og det bør være en helt naturlig del av hundeholdet. Når folk prater om tvangsroing, tenker jeg på å binde/sette i bur/grind valper som er aktive og ikke er klar for å legge seg på eget initiativ. Som nevnt i den andre tråden, synes jeg det holder lenge å ta valpen på fanget for å gi den ro til å sove, når den selv er klar for det, vel å merke.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×