Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 11/28/2015 i alle kategorier

 1. 17 points
  Sjekk ut min kule pappa med sin nye jakke!
 2. 7 points
  Ferdig med både cupcakes og kaken til dåpen til Liam imorgen Nå skal jeg få disse terrorungene mine til å sove engang for alle, når mamma er veldig opptatt kan man ikke bare legge seg nemlig, da må man holde det gående i tre timer...
 3. 7 points
  En unge har lært å klatre ut av sprinkelsenga. Nå blir det nok mye moro framover.
 4. 6 points
  Deli er funnet! Var i bymarka i Trondheim
 5. 5 points
  Poenget er vel at dagens kapitalistiske økonomiske system bidrar til å forsterke en systematisk skjevfordeling av ressurser. Fattige folk og land har ikke råd til å være miljøbevisste, men de er fattige fordi vi er rike. Kapitalismen baserer seg på stadig mer konsum for å unngå kriser (og om krisene oppstår rammer de ofte de som "fortjener" det minst). Dagens økonomiske system gjør det ugunstig for f.eks offentlige myndigheter å binde seg til miljømål fordi det kan svekke deres konkurranseevne på det frie markedet. Om folk (og mange nok av oss) begynte å forbruke mindre ville det gått utover verdensøkonomien. Men da ville kapitalistene være nødt til å finne andre måter å omplassere kapital på for å unngå kriser. Eller så ville man kanskje sett konturene av et annet økonomisk system som i større grad reduserte sosiale forskjeller og åpnet opp for miljøhensyn. Det kan høres litt utopisk ut og det er det kanskje også. I dagens globaliserte økonomi er det krevende å være en nasjon som ønsker å skille seg ut. Det går kanskje ikke. Jeg vet ikke. Men selv om nyliberalismen er rådende hegemoni i dag betyr ikke det at det trenger å være det i all framtid. Akkurat nå sitter jeg på skolen og leser artikler. Fikk utlevert hjemmeeksamen i går og har en følelse av at den kommer til å gå ganske bra. Også gleder jeg meg til julegrantenning senere i dag!
 6. 5 points
  Tusen takk dere Jeg syns hun er overraskende pigg allerede faktisk, hun spiste middagen sin klokken 9 og virker generelt kvikk. Hun er preget av det selvsagt, men mye mindre enn jeg hadde forventet. Om dette er smertenivået hun kommer til å ha i noen dager nå så tror jeg det kommer til å bli vanskelig å holde henne i ro. Blir nok bånd hele tiden, for nå spratt hun opp og prøvde å løpe til kjøkkenet fordi hun enset en mulighet til å få seg litt snacks...
 7. 4 points
  Nemlig. Selv når man prøver å velge et tidspunkt man tror det er tomt i matbutikken, klarer det å være en eller annen som er i veien eller irriterende sneglende. Edit: Og når man først kommer til kassa, liksom: https://www.facebook.com/lajkat/videos/518717268297032/
 8. 4 points
  Sophia sier ofte "kjære" til meg haha, men bare navnet mitt om hun er sint
 9. 3 points
  Vet jeg har fortalt det før en gang, men søsteren min satt altså en gang og forklarte hva døden var til sine to små sønner. "Når man er død så kjenner man ingen ting", sa hun. Yngste sønn hadde nettopp fått en sånn lekedrill, og spurte: "Mamma, når du dør, kan vi få lov til å bore i deg da?". Ellers har jeg laget en heldagsprøve i løpet av kvelden og er ganske fornøyd med egen innsats.
 10. 3 points
  Ja I dag har klubben hatt uoff agilitykonkurranse og samlet inn 10145 kr til Flyktningehjelpen, det må være bra!
 11. 3 points
  Guttene har begynt å kalle meg Linn Mamma. What the? Åssen vet de i det hele tatt hva jeg heter? De vet knapt hva de selv heter jo.
 12. 3 points
  Gjett hvem som skal se Giselle på den Norske opera i morgen! Jeg gleder meg sånn! Og mens jeg venter har jeg denne videoen på repeat. Jeg tror ikke det er gravitasjon der den videoen ble spilt inn jeg - for noen hopp! Og snakk om å være ekspressiv og grasiøs og i det hele tatt en fantastisk danser. https://www.youtube.com/watch?v=c-tW0CkvdDI
 13. 3 points
  Hvis det er black friday ut søndag, er det lørdag på mandag da?
 14. 3 points
  Og prøve å slite ut en så liten valp gjør nok problemet bare værre fordi den blir overstimulert og trøtt noe som bare fører til en hyper valp. Hvis han starter å bite så er mitt beste tips å gå vekk og ignorere han. Da finner han til slutt ut at om han biter så blir ting kjedlig
 15. 3 points
  Utrolig hva en null har å si gitt
 16. 3 points
  Man må ha ganske dårlig selvtillit for å frykte at en cavalier tar over styringen i heimen. :D
 17. 3 points
  Har ikke våkna helt men må bare... @Julie9696 først må jeg si at du MÅ slutte å gå i kamp med hunden, det er svært lite fruktbart. Og slutt å hør på sånne som har hatt hund i alle de år, kom deg på et kurs som jobber etter oppdaterte metoder. Jeg leser ditt første innlegg som at du har en tenåring i hus, da gjelder det å jobbe med hunden med en dose glimt i øyet og is i magen. Senk krava men ikke slutt å jobbe med hunden. Han kjefter på deg men det er fordi det koker hormonsuppe i hjernen hans. Min nåværende bulle (eller skal jeg kalle han bølle?) er 2,5 år nå og er på vei til å slutte med kjeftinga si, det jeg har lagt merke til er at når han bøller og jeg blir sur tar det lengre tid for gemyttene roer seg. Ikke kjefte men vent til bygen roer seg så forsetter du med det dere holdt på med Hvor i landet holder du til? Om du trenger litt moralsk støtte fra noen som har hatt denne rasen i noen år (jada jada nå er jeg en av de som har hatt hund i alle de år) så bare kontakt meg jeg er mobil til en viss grense
 18. 2 points
  Jeg kom over dette bildet. Fikk lyst til å legge det her også jeg, mens jeg venter på at det blir lagt inn av en admin på en nyopprettet FB-gruppe om Moholt studentby. Sara ligger i vogna og blir trillet av stolt storebror, som heter Markus.
 19. 2 points
  Jepp. Spesielt vanlige folk. Det ække første gangen, nei. Fikk i meg litt smågodt da, så da forsvant den verste lysta. Ooooo ja. Men så er jeg ikke akkurat så mye den veien nå og framover, da. Kanskje en kveld til uka, må rydde i utstyret før hesten flytter.
 20. 2 points
  Bestilt time til julekortfotografering. Står en kan ta med familiehunden. Spørs om vi får to hunder og en 3 åring til å posere fint :p
 21. 2 points
  Etter hva jeg fant av bilder av ham stående, synes ikke jeg han har spesielt svake mellomhender. BC og mange andre gjeterhundraser skal ha svikt i mellomhånden, da en virker som en støtdemper f.eks. ved bråstopp, for å skåne bl.a. skuldrene. Bare se på bilder av f.eks. spranghester, og se hvordan de bruker koder og kodeledd i landingen for å dempe støtet.
 22. 2 points
  Og jeg leste *gumle* istedet for *grumle*, og da ble setningen veldig forstyrrende Lørdagssnacks på Tolga, liksom
 23. 2 points
 24. 2 points
  Det ser ut som om nissen har spydd i stua mi Røde duker og gardiner i hele huset, med lilla lys rundt omkring Jeg kjører rødt fra begynnelsen av, siden jeg ikke har nok lilla gardiner og duker. Men nissene får vente til litt nærmere jul :)
 25. 2 points
  Eldste vår er allergisk mot det meste og får immucept hver måned. Hun har gått på det i en del år og vi er veldig fornøyde. Hunden har faktisk ikke vært hos veterinæren for annet enn ordinær vaksine de to siste årene. Før det var hun fast inventar på klinikken med kløe og ørebetennelse hver måned. Vi setter alt av sprøyter i forbindelse med behandlingen selv og betaler vel 2000-3000 for ett års forbruk tror jeg. Sent fra min Nexus 5X via Tapatalk
 26. 2 points
  Jeg er veldig klar over at du tenker miljø i hverdagen og har en sunn livsstil, mine innlegg var heller ikke ment som et angrep på deg. Systemomleggingen (som MÅ komme, FORT) må selvsagt skje på politisk nivå, nettopp ved slike grep som du nevner, at det som er miljøskadelig blir dyrt, mens kortreist og etisk framstilte varer blir billige. Det er fullt mulig å regulere slike ting. Min oppgitthet, for å underdrive litt, over Black Friday og lignende amerikanismer er at folk fortsetter å bli oppfordret til å velte seg i forbruk når vi vet at det tar knekken på kloden vår. Folk kjøper mye mer enn de trenger uten sånne kampanjer! Og hvis noen typer detaljhandel ikke kan overleve uten overforbruk så får heller den typen detaljhandel dø da. Verdensøkonomien må tilpasses etisk og bærekraftig forbruk, og det haster noe så grønnjævlig. Men jeg avslutter denne diskusjonen med dette innlegget, selv om jeg har himla lyst til å fortsette. Akkurat-nå-tråden er laget for småskravling om ditt og datt. Jeg diskuterer etisk økonomi andre steder. Og @2ne: men det er ikke jul på nesten en måned ennå.
 27. 2 points
 28. 2 points
  Gleder meg til morgendagens utgave av "Der ingen skulle tru" på NRK. Venninne av meg med mann, barn og hund som er filma.
 29. 2 points
 30. 2 points
 31. 2 points
  Og brått kunne man jo ikke motstå et godt tilbud Så da har jeg bestilt en minijaktleke med regnbuefarget bånd (er man homo, så er man homo ), som skal bli Aylas julepresang.
 32. 2 points
  He He, det gav litt mer mening Skjønte liksom ikke helt om du mente 2-300 var mye eller lite. For det er jo normalt ikke mye.. Kan dere ikke bare utvide "grensa" til 1-3000? Det viktigste er jo å finne en bra gave den andre blir glad for, ikke nøyaktig hva den koster.
 33. 2 points
  Jippi!! Matte III eksamen overstått !!! Det gikk ganske bra, så satser på en grei karakter. Neste på tirsdag så det blir full lesing i helgen.
 34. 2 points
  @Eplefe Det må være tøft faktisk Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om Toddy jeg. Han er jo noe kreativ må man kunne si, så jeg kjøpte et stort bur søster kunne ha han i hvis han må være alene noen timer. Det burde gå bra da, sant? Han har vært alene 2 ganger denne uken. 1 gang kom de hjem til dette... Her har han altså tredd skittentøyskurvens innhold inn i buret på et vis. I dag flyttet de kurven til andre siden av rommet og kom hjem til dette... Og en husky som sov fornøyd i senga Bur fungerer åpenbart ikke helt etter planen, og han har åpenbart sterke meninger om hva den skal brukes til. Han tok ut vannskåla si da. Fornuftig nok.
 35. 2 points
  Jeg har så mange vinduer å sette adventslys i
 36. 2 points
  Foenix og jeg dro ned på juletretenninga, og det var en veldig koselig time. Arrangør, småbarn, deres foreldre, og oss to Men vi fikk hilst på litt folk som jeg ikke lenger husker hva heter, fikk skravlet litt og føler at dette er et innmari koselig sted å bo. Etter litt nøling forsøkte vi oss også på å gå rundt treet og synge alle de fine sangene - det vil si, Foenix gikk en slags lineføring med fokus på frolicen i hånda, og gikk veldig pent inntil alle var fra hoppeland, da måtte hun også være med Det var utdeling av godtepose fra nissen - som også ble med å gå rundt treet, og det var ikke aldersgrense på godteri her Deretter pepperkake og gløgg, og mer skravling. Jeg liker å bo her <3 Nå heller jeg mot ikke å bade han som skal på valpeshow i morgen, og bare kose meg med å pynte til advent. Jeg burde kanskje ta tempen?
 37. 2 points
 38. 2 points
  Det var vell ganske åpenlyst at det ikke ble sagt at man ikke skal høre på noen folk med erfaring eller lang fartstid innen hund, men at man ikke skal høre på folk "som har hatt hund i alle år", de som bruker dette som et argument alene og derfor mener de kan alt som er å kunne. Vi har vell alle truffet på disse. Jeg traff ei seinest for noen uker siden som hadde hatt hund i 30 år og derfor kunne fortelle meg at båndtvangen gjaldt året rundt for alle hunder, for man kunne bare slippe hunden om man hadde kontroll, og det kunne man aldri garantere på noen. Det viste hun nemlig, for hun hadde hatt hund i over 30 år.. Det gjelder jo forøvrig også ellers i verden. Man sjekker referanser, stiller spm osv, man velger ikke automatisk etter hvem som har holdt på lengst/lenge bare fordi de sikkert har erfaring.
 39. 1 point
  Nei, han fikk Profender for et par uker siden. Vi er storforbrukere av ormetabletter her i huset ;)
 40. 1 point
 41. 1 point
  Ikke helt detektiv kanskje, men "I morgen, da krigen kom" av John Marsden. Er en kjempespennende bok! Er en serie på endel bøker, handlingen skjer vel i australia om jeg husker rett. En gjeng ungdommer som er ute i ødemarka og overnatter mens byen/landsbygda de bor i (og forsåvidt resten av landet, men det hører man ikke særlig om) blir invadert. Så driver de å saboterer disse som har invadert, sprenger bruer og sånt med en tankbil de har stjålet, osv. EDIT: Andre spennende bøker er f.eks Sølvhesten av Lene Kaaberbøl. Også en serie på noen bøker (3-4), omhandler ei sterk ungjente som ikke helt passer inn og som etterhvert ender opp som en såkalt "sølvrytter" selv etter mye om og men. (Fikk denne selv et år, en av de beste bøkene jeg har fått i oppveksten) Skammarens Dotter, også av Lene Kaaberbøl. Er også noen vanvittig gode bøker! Denne er vel faktisk blitt filmatisert tror jeg. Også en av mine favoritter fra barndommen.
 42. 1 point
  @Pippin&Symra jeg tror vi er enig i mye, men jeg mener altså at økonomien må være på plass og at man ikke må se seg blind på bare co2 utslipp..Det har etter min mening vært den aller største glippen hitill fra de som er opptatt av klima. Ser man på metan etc i tilegg så er det plutselig fattige land som kommer fryktelig dårlig ut. Desverre har man overfokusert på co2. Men det ser ut til å bli mer bevissthet rundt dette også, Selv Erna har jo fått med seg hvor mye kjøttproduksjon faktisk ødelegger klimaet. Å oppfordre folk til å forbruke mindre tviler jeg sterkt på at har noen effekt. Å ta fra de muligheten til å b.la spise kjøtt 7 dager i uka, kjøre fly flere ganger i året og innføre flere bilfrie soner ( med dertil tilpasset kollektivtrafikk, for det mangler vi faktisk ) ville hatt en mye mer umiddelbar virkning på klimaet, uten at økonomien var dømt til å rakne. Men enig , vi gir oss nå Jeg tror jeg dropper julebord gitt. Det er ikke sååååååå gøy å se fulle kollegaer at det er verdt det Jeg tilbringer heller kvelden med min nye venn : dampvaskeren. Orker ikke dra på butikken , så det blir stekte grønnsaker til middag. Igjen. Det er jo plutselig bare meg her i hus.
 43. 1 point
  Pakke i posten! Var puddelen som ble mest begeistret. Helt vill
 44. 1 point
  Bortsett fra den A fikk :ja. Eller til kollegaer som har barn som samler de inn . Det er alltid noen.
 45. 1 point
  Jeg tenkte akkurat det samme som deg. Greit originalt navn liksom. Etter jeg kalte dyret for Nemi så har det dukket opp Nemi'er over alt!
 46. 1 point
  Apropos black friday.. (David Attenborough "dokumenterer" black friday)
 47. 1 point
  . Jeg har ikke hatt noen andre ciklider enn sajica, sommerfugl, juvel, sjakkbrett, scalarer og en eller to typer til i løpet av de 14 årene jeg har hatt akvarie. Jeg har skjønt det nå at det ikke er en sommerfugl, trenger ikke gni det mer inn. Neste gang skal jeg holde kjeft.
 48. 1 point
  Litt sånn: "Strippeoppskift på votter: Strikk en vott, gjenta en gang til" :p
 49. 1 point
  http://i1207.photobucket.com/albums/bb470/linnlundereng/Rutta/1AEDAC60-60FA-44F0-ACD0-06F3A5714B92_zpsg5ma5x6i.jpg]
 50. 1 point
  Endelig en skikkelig skallbukse. Gikk inniom sportoutleten for å sjekke noe for mamma og endte opp med å kjøpe bukse til 2000 kr Men den var satt ned fra 4000 og jeg har tenkt på å kjøpe en lenge så må si meg fornøyd med det kjøpet Haglöfs roc q pant. Og en ny parkas til hverdagsbruk.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×