Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 11/28/2015 i alle kategorier

 1. 5 points
  Poenget er vel at dagens kapitalistiske økonomiske system bidrar til å forsterke en systematisk skjevfordeling av ressurser. Fattige folk og land har ikke råd til å være miljøbevisste, men de er fattige fordi vi er rike. Kapitalismen baserer seg på stadig mer konsum for å unngå kriser (og om krisene oppstår rammer de ofte de som "fortjener" det minst). Dagens økonomiske system gjør det ugunstig for f.eks offentlige myndigheter å binde seg til miljømål fordi det kan svekke deres konkurranseevne på det frie markedet. Om folk (og mange nok av oss) begynte å forbruke mindre ville det gått utover verdensøkonomien. Men da ville kapitalistene være nødt til å finne andre måter å omplassere kapital på for å unngå kriser. Eller så ville man kanskje sett konturene av et annet økonomisk system som i større grad reduserte sosiale forskjeller og åpnet opp for miljøhensyn. Det kan høres litt utopisk ut og det er det kanskje også. I dagens globaliserte økonomi er det krevende å være en nasjon som ønsker å skille seg ut. Det går kanskje ikke. Jeg vet ikke. Men selv om nyliberalismen er rådende hegemoni i dag betyr ikke det at det trenger å være det i all framtid. Akkurat nå sitter jeg på skolen og leser artikler. Fikk utlevert hjemmeeksamen i går og har en følelse av at den kommer til å gå ganske bra. Også gleder jeg meg til julegrantenning senere i dag!
 2. 5 points
  Tusen takk dere Jeg syns hun er overraskende pigg allerede faktisk, hun spiste middagen sin klokken 9 og virker generelt kvikk. Hun er preget av det selvsagt, men mye mindre enn jeg hadde forventet. Om dette er smertenivået hun kommer til å ha i noen dager nå så tror jeg det kommer til å bli vanskelig å holde henne i ro. Blir nok bånd hele tiden, for nå spratt hun opp og prøvde å løpe til kjøkkenet fordi hun enset en mulighet til å få seg litt snacks...
 3. 3 points
  Hvis det er black friday ut søndag, er det lørdag på mandag da?
 4. 3 points
  Og prøve å slite ut en så liten valp gjør nok problemet bare værre fordi den blir overstimulert og trøtt noe som bare fører til en hyper valp. Hvis han starter å bite så er mitt beste tips å gå vekk og ignorere han. Da finner han til slutt ut at om han biter så blir ting kjedlig
 5. 3 points
  Utrolig hva en null har å si gitt
 6. 3 points
  Man må ha ganske dårlig selvtillit for å frykte at en cavalier tar over styringen i heimen. :D
 7. 3 points
  Har ikke våkna helt men må bare... @Julie9696 først må jeg si at du MÅ slutte å gå i kamp med hunden, det er svært lite fruktbart. Og slutt å hør på sånne som har hatt hund i alle de år, kom deg på et kurs som jobber etter oppdaterte metoder. Jeg leser ditt første innlegg som at du har en tenåring i hus, da gjelder det å jobbe med hunden med en dose glimt i øyet og is i magen. Senk krava men ikke slutt å jobbe med hunden. Han kjefter på deg men det er fordi det koker hormonsuppe i hjernen hans. Min nåværende bulle (eller skal jeg kalle han bølle?) er 2,5 år nå og er på vei til å slutte med kjeftinga si, det jeg har lagt merke til er at når han bøller og jeg blir sur tar det lengre tid for gemyttene roer seg. Ikke kjefte men vent til bygen roer seg så forsetter du med det dere holdt på med Hvor i landet holder du til? Om du trenger litt moralsk støtte fra noen som har hatt denne rasen i noen år (jada jada nå er jeg en av de som har hatt hund i alle de år) så bare kontakt meg jeg er mobil til en viss grense
 8. 2 points
 9. 2 points
  Og brått kunne man jo ikke motstå et godt tilbud Så da har jeg bestilt en minijaktleke med regnbuefarget bånd (er man homo, så er man homo ), som skal bli Aylas julepresang.
 10. 2 points
  He He, det gav litt mer mening Skjønte liksom ikke helt om du mente 2-300 var mye eller lite. For det er jo normalt ikke mye.. Kan dere ikke bare utvide "grensa" til 1-3000? Det viktigste er jo å finne en bra gave den andre blir glad for, ikke nøyaktig hva den koster.
 11. 2 points
  Jippi!! Matte III eksamen overstått !!! Det gikk ganske bra, så satser på en grei karakter. Neste på tirsdag så det blir full lesing i helgen.
 12. 2 points
  @Eplefe Det må være tøft faktisk Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om Toddy jeg. Han er jo noe kreativ må man kunne si, så jeg kjøpte et stort bur søster kunne ha han i hvis han må være alene noen timer. Det burde gå bra da, sant? Han har vært alene 2 ganger denne uken. 1 gang kom de hjem til dette... Her har han altså tredd skittentøyskurvens innhold inn i buret på et vis. I dag flyttet de kurven til andre siden av rommet og kom hjem til dette... Og en husky som sov fornøyd i senga Bur fungerer åpenbart ikke helt etter planen, og han har åpenbart sterke meninger om hva den skal brukes til. Han tok ut vannskåla si da. Fornuftig nok.
 13. 2 points
  Jeg har så mange vinduer å sette adventslys i
 14. 2 points
  Foenix og jeg dro ned på juletretenninga, og det var en veldig koselig time. Arrangør, småbarn, deres foreldre, og oss to Men vi fikk hilst på litt folk som jeg ikke lenger husker hva heter, fikk skravlet litt og føler at dette er et innmari koselig sted å bo. Etter litt nøling forsøkte vi oss også på å gå rundt treet og synge alle de fine sangene - det vil si, Foenix gikk en slags lineføring med fokus på frolicen i hånda, og gikk veldig pent inntil alle var fra hoppeland, da måtte hun også være med Det var utdeling av godtepose fra nissen - som også ble med å gå rundt treet, og det var ikke aldersgrense på godteri her Deretter pepperkake og gløgg, og mer skravling. Jeg liker å bo her <3 Nå heller jeg mot ikke å bade han som skal på valpeshow i morgen, og bare kose meg med å pynte til advent. Jeg burde kanskje ta tempen?
 15. 2 points
 16. 2 points
  Det var vell ganske åpenlyst at det ikke ble sagt at man ikke skal høre på noen folk med erfaring eller lang fartstid innen hund, men at man ikke skal høre på folk "som har hatt hund i alle år", de som bruker dette som et argument alene og derfor mener de kan alt som er å kunne. Vi har vell alle truffet på disse. Jeg traff ei seinest for noen uker siden som hadde hatt hund i 30 år og derfor kunne fortelle meg at båndtvangen gjaldt året rundt for alle hunder, for man kunne bare slippe hunden om man hadde kontroll, og det kunne man aldri garantere på noen. Det viste hun nemlig, for hun hadde hatt hund i over 30 år.. Det gjelder jo forøvrig også ellers i verden. Man sjekker referanser, stiller spm osv, man velger ikke automatisk etter hvem som har holdt på lengst/lenge bare fordi de sikkert har erfaring.
 17. 1 point
  Bestemte meg under frokost å lage bildetråd jeg, så kommer det sikkert masse bilder her etterhvert! Labrador Rutta f: '15 og dvergpinscher Aro (rotta) f: '11 Det er ikke alltid like greit å være lille storebror til den sorte altså. Den er bare i vegen
 18. 1 point
  Bortsett fra den A fikk :ja. Eller til kollegaer som har barn som samler de inn . Det er alltid noen.
 19. 1 point
  Jeg tenkte akkurat det samme som deg. Greit originalt navn liksom. Etter jeg kalte dyret for Nemi så har det dukket opp Nemi'er over alt!
 20. 1 point
  Apropos black friday.. (David Attenborough "dokumenterer" black friday)
 21. 1 point
  . Jeg har ikke hatt noen andre ciklider enn sajica, sommerfugl, juvel, sjakkbrett, scalarer og en eller to typer til i løpet av de 14 årene jeg har hatt akvarie. Jeg har skjønt det nå at det ikke er en sommerfugl, trenger ikke gni det mer inn. Neste gang skal jeg holde kjeft.
 22. 1 point
  De fleste som føler at de må bruke det som et argument har sjeldent spesielt mye smart å komme med. Det er utrolig hvor mye erfaring man kan ha uten at det betyr noen ting i praksis.
 23. 1 point
  Litt sånn: "Strippeoppskift på votter: Strikk en vott, gjenta en gang til" :p
 24. 1 point
  http://i1207.photobucket.com/albums/bb470/linnlundereng/Rutta/1AEDAC60-60FA-44F0-ACD0-06F3A5714B92_zpsg5ma5x6i.jpg]
 25. 1 point
  Endelig en skikkelig skallbukse. Gikk inniom sportoutleten for å sjekke noe for mamma og endte opp med å kjøpe bukse til 2000 kr Men den var satt ned fra 4000 og jeg har tenkt på å kjøpe en lenge så må si meg fornøyd med det kjøpet Haglöfs roc q pant. Og en ny parkas til hverdagsbruk.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×