Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 05/12/2015 i alle kategorier

 1. 14 points
  Hei Vi er fortsatt i live og storkoser oss sammen alle 3. Plutselig er knerten snart 2mnd gammel, mye mer våken, har utrolig masse å fortelle til alle døgnets tider, smiler til alt og alle og har alltid noen ord(lyder) å komme med. Han er fortsatt en snill som bare det og nå kan det faktisk gå opp til 7-8 timer der han sover i strekk av og til. Når han våkner så er det bare for mat så sovner han igjen og sover videre noen timer til og hvis da jeg føler for enda mer søvn så sover han lett og ligger bare å koser så lenge jeg tar han over i min seng. Ja han sover faktisk i egen seng nå på vårt rom selvfølgelig men ja i egen seng heeelt i andre enden av sengen vår... Frem til nå har han sovet i bedside criben så han har aldri sovet i vår seng utenom når jeg legger han over til meg for mat og eventuelt for å klare å få noen timer ekstra på morgenene men nå sover han i den nydelige sengen sin borte fra mamma sin side og jeg fikk ikke sove de første nettene omtrent Vi har hatt vår første omgang med feber og jeg fikk kjenne godt på kroppen hvor livredd jeg er for denne lille bylten på bare 5kilo. Endte opp med at jeg la han i bilen og kjørte bort til mamma(2min i bil) kl 4 på natten. Etten mye overtalelse så la jeg meg til å sove mens mamma våket over Tobias og heldigvis forsvant feberen dagen etter men et døgn etter det igjen fikk han masse prikker så lurer på om han rett og slett også har hatt en av disse barnesykdommene dere snakket om noen sider bakover. Legen ville ikke konkludere med noe siden han er så lite var det egentlig for tidlig men samtidig minnet det veldig om den 4. barnesykdommen sa han. se på disse da Ivo som var så god med lille Tobias bare "litt" forelska i denne her jeg
 2. 10 points
  Dere, dette funker! Det funker faktisk for meg! Jeg har gått ned to cm i midjemål, fått synlig flatere mage, ooog det kjennes ut som om kroppen min faktisk virker til det den skal, rent fysisk. I tillegg har jeg akkurat fått nytt treningstøy, inkludert en sports-bh som er lett å ta på og som har maksimal støtte, og det er virkelig god motivasjon, altså. Prosjekt "Fornøyd i egen kropp" er godt i gang!
 3. 9 points
  Da er hunden din i puberteten, og jeg ser faktisk ingen grunn til å ikke jobbe seg gjennom det. Ja, han har forandret seg, men det går over. Med at han er dominant, mener du at han prøver å ri på alt og alle? Det er ikke dominanse, det er stress eller seksuell frustrasjon. Om han fortsatt er sånn når han tipper to år kan man vurdere om han har et hormonelt problem, det du beskriver er en helt vanlig pubertet.
 4. 9 points
  Jeg tenker automatisk at disse pengene kunne vel heller vært brukt på flere stillinger innen mattilsynet, med samme misjon ? I steden for å opprette enda en administrasjon og sløse penger der?
 5. 7 points
  :lol: Hun er ekstremt matvrak ja, og ja.. slagside... Min far passet henne noen uker sist sommer, og jeg tror hun fremdeles drømmer om den tiden. Han hadde servert henne indrefilet av hjort og annet snacks daglig. En dag fikk jeg bekymret telefon fordi hun ikke spiste. Han hadde til og med smørstekt kyllingfilet til henne for å få henne til å spise opp. Jeg ble jo bekymret, en hund som ikke takker nei til tabascosaus en gang. Viste seg at han trodde jeg hadde sakt hun skulle ha 1500 gram kjøtt om dagen og ikke 500 gram, da selvsagt i tillegg til annet snacks. Hun var seriøst deperimert i 2 uker etter vi hentet henne, aldri sett en så miserabel hund før noen gang
 6. 6 points
  Vi fikk to fine paringer mellom Ajax og Lumi! Lumi likte virkelig Ajax, helt fra hun så han på flyplassen, til vi dro i dag tidlig ❤️ Full klaff! Så nå venter vi småttiser i uke 28 Sent from my iPhone using Tapatalk
 7. 6 points
  @yurij - hvorfor ta sorgene på forskudd hvis du ikke vet noe om det? Hvorfor automatisk gå ut i fra at det er sløs med penger, at det ikke er godt nok? At det kunne vært utført på en annen "bedre" måte? Hvis man ikke vet, hvorfor må det absolutt være den negative siden av det man skal fokusere på? ------ Siden det irriterer meg at folk er så negative, så kan vi jo belyse det som er informert om: "Målet er at blant annet hunder og katter skal få bedre rettsvern." "Tre personer skal arbeide i denne enheten, blant dem en påtalejurist." "Mattilsynet skal fremdeles ha ansvaret for å føre tilsyn med dyr som i dag. Mattilsynet region Midt skal opprette et krimteam som har ansvar for samarbeid med dyrekrimgruppa i Sør-Trøndelag i de mest alvorlige sakene." Dette viser at mattilsynet vil fungere som før, men at man oppretter et RETTSLIG apparat som kan etterforske sakene på en mer ryddig måte enn mattilsynet. Det er jo *presis* dette vi har savnet i Norge: bevisbyrden ved dyreplageri. Som det har blitt nevnt omatt og omatt igjen på dette forum, skal man ta noen for dyreplageri må du helst ha det på liveoverføring via kamera og opptak. Ved å da ha et krimteam som kan etterforske og føre en sak på vegne av dyrene vil man kunne nå bredere og "fakke flere kriminelle". Men i jantelandet Norge kan man visst sjeldent glede seg over slike tiltak..
 8. 5 points
  Da må jeg innrømme at jeg synes det er helt vilt at en veterinær er villig til å sette en hormonchip på han, da han er enda er en valp. Hvorfor kan du ikke finne ut av hva slags hannhund han kommer til å bli, og ta en vurdering etter det dersom han ikke roer seg ned? Det er bare å forvente at de har masse følelser om ting når det begynner å boble i toppen og kile deilig i kroppen, men sånn er det faktisk å ha hannhund i tenåra.
 9. 5 points
  Jevnt over? Det var da voldsomt til skepsis!
 10. 5 points
  Ja, det gjorde jeg jo også, med stålkontroll inne og begrensa liv for begge hundene. Den ene kunne ikke være sitt sedvanlige lykkelige, dansende seg uten at den andre spratt opp for å legge den første i bakken, så det endte med at den glade ikke fikk være glad, sånn at den hormonelle slapp å bli kontrollerende. Drithyggelig å ha to bikkjer som bare fikk ligge og trykke i sengene sine eller vandre rooolig rundt. Jeg hadde kanskje opplevd situasjonen annerledes om jeg hadde håndheva strikt kontroll innendørs i utgangspunktet, men jeg er vant med og ønsker et hundehold hvor det er litt fritt fram for at hundene sjøl kan få vurdere om de skal leke, be om kos, hvor de skal ligge, når de skal drikke osv, så det føltes ikke spesielt ålreit å innføre militærdisiplin, spesielt ikke når det var så åpenbart hvordan det tæra på begge hundene, og spesielt den som ikke forsto hvorfor hun plutselig hadde slik trang til å være ei ku. Aiko var jo helt utmatta av seg sjøl, stakkars.
 11. 4 points
  Hvis det spruter ut væske, så tenker jeg definitivt analsekret, med mindre Melvin har konstant diaré, da. At han tømmer kjertlene på den måten er ganske naturlig, for alt strammer seg jo og stumpen er alt stilt kjekt i været. Fargen pleier å være ganske brunaktig, og lukter i varierende grad råtten, metallisk fiskeslo og ekle rompeting.
 12. 4 points
  Jeg leter etter et nytt hjem for Yoyo. Han er en søt fyr som har bodd hos en eier som ble alvorlig syk. Det siste året har han bodd hos oss, og nå fortjener han et nytt, eget hjem. Jeg søker etter et hundevant hjem uten barn. Han er ikke vant til barn. Han er dessverre underbitt, men er en super kosehund. Han har ikke vært vant til å være løs. Han går godt sammen med sin mor, men vi har ikke prøvd han med andre hunder. Og moren han er ikke morsom å leke med, for hun samler bare sammen alle leker og legger seg på dem, mens Yoyo gjerne vil leke med dem. Penger er ikke et poeng, for det viktigste er å finne det riktige hjemmet. Jeg ønsker å stå som eier slik at jeg kan hente han tilbake hvis noe skulle skje. Prøvetid og returrett er en selvfølge. Jeg svarer gjerne på spørsmål på mobil 917 16 284. Yoyo har et album på min Facebookprofil Lisbeth Overgård Høyem KennelAk-inu'ba
 13. 4 points
  Denne bloggen ble vel skrevet som en reaksjon på årets NM, om jeg ikke misforsto? Jeg har ikke peiling på LP, men jeg leste en diskusjon på face i etterkant av årets NM. Som jeg forsto det var dømmingen under årets NM veldig mye strengere enn den har pleid å være, og flere av de som har vært på landslaget i en årrekke fortalte at de overhode ikke skjønte hva det ble trukket for. Øvelser som for dem så perfekte ut fikk plutselig ikke mer enn 8-8,5 eller deromkring. Det er vel det bloggeren lurer på om er en OK utvikling, når ikke en gang de som virkelig har peiling på hvordan en god øvelse skal se ut forstår hva dommeren trekker for? Ikke vet jeg, jeg har som sagt ikke peiling. Har som sagt bare lest en diskusjon.
 14. 4 points
  Nesten junior Ikke så ofte den står helt stille (sekundet før Linerlejakt )
 15. 4 points
  Jeg skrev relativt dresserbar det skal sies at vi har områder å jobbe med ja.. Å få den tjukke pinnen ut av barnerommet er vesentlig vanskeligere enn å få henne til å la være å stjele eller bare å få innprenta den respekten at når jeg sitter med et teppe, så betyr det ikke at det er hennes teppe og det er greit å stå og grave på meg til jeg tilslutt gir opp.. Linni derimot er veldig enkel.. Hun bare virrer rundt hun gi henne en sokk, og hun er mer fornøyd enn husnissen i Harry Potter Sent from my iPhone using Tapatalk
 16. 4 points
  Ja, helt enig. Altså, det må jo ikke gå galt, men jeg syns det er en merkelig vurdering. Hunden var så atal/idiot/frustrerende i unghundperioden at man måtte medisinere den, MEN, er god nok til å avle på? Veldig spesielt.
 17. 3 points
  @Ingvild, jeg tror det er veldig smart å ha et konkret mål. Og jeg tror du er en sånn som når målene dine. Og det er faktisk veldig mye glede i en slankekur! Gleden over å ha gått ned et halvkilo, gleden over at bukselinningen har sluttet å stramme og gleden over å få bedre kondis. For ikke å snakke om gleden når du står foran speilet og oppdager at du er kjempefin i en type klesplagg du bare kunne drømme om å gå i før. Lykke til!
 18. 3 points
  Unnskyld meg, men jeg ler! Sikkert ikke noe gøy for deg, men for en tråd! Elsker beskrivelsene
 19. 3 points
  Er det noe historien har vist til gagns, er at det ikke kan opprettes offentlige organ uten at det koster haugevis av spenn. Jeg er helt enig i at det er et behov, men det hadde vært fullt mulig å gjøre innenfor MT. Dyrepoliti er ikke annet enn populisme, det er en grunn til at Frp er for, liksom..
 20. 3 points
  Jeg har funnet en flott side som tar for seg barneoppdragelse og -behandling på en fornuftig måte fra fødsel til tenåringer. Den heter Aha-parenting, og ligger her: http://www.ahaparenting.com/ På engelsk kalles tilnærmingen for Attachment parenting, og på norsk Tilknytningsomsorg, og den fremmer bæring, nærhet, å sette grenser uten trusler om konsekvenser, osv. Veldig behagelig for både barna og foreldrene Siden er så bra at jeg bare MÅ dele
 21. 3 points
  Har rett og slett bestilt time til UL neste mandag. Da er hun 32 dager på vei fra første parring.
 22. 3 points
  Jeg har startet LP noen ganger nå, for mange ulike dommere, og jeg kan ikke huske at jeg noen gang har fått trekk på tempoet til X'en på innkallingen - hun synes det er en morsom øvelse, så hun gir ALT når jeg kaller inn, og løper så fort hun kan selv om hun ikke har en Ferraris aksellerasjonshastighet. Men dommerne ser at hun beiner inn det hun kan, og det honoreres (også trekker de for den skjeve sitten hennes, men det er en annen sak). Til sammenligning så ble hun nummer 19 av 20 på helgas sprint, så hun ER ikke en kjapp hund sånn i snitt, men hun gir ALT Vi får derimot trekk for trege neddekker, og det synes jeg er fair på en hund som siger ned på tre-fire bevegelser. Hun kan legge seg i en flytende bevegelse ellers, men på LP-banen er det en slags motvillighet, og da er det korrekt å trekke for det, mener jeg.
 23. 3 points
  Den enorme produksjonen av verstingene soya og mais skyldes EN ting: Kjøttproduksjon. Hadde mennesker spist vegetabilia direkte i stedet for å kjøre det gjennom en okse først så hadde kun en tiendedel av dagens soya og maisproduksjon vært nødvendig. Ti kilo mais eller soya må til for å produsere ett kilo kjøtt. Det er den vestlige verdens grådige appetitt på kjøtt (og dessverre følger land som Kina etter) som gjør at landbruket sliter med å brødfø alle verdens milliarder av mennesker. All fornuft tilsier at kjøttkonsumet må kraftig ned dersom verden og menneskene skal ha en bærekraftig framtid. Alle trenger ikke å bli 100% vegetarianere/veganere, men konsumet må kraftig ned. Man TRENGER ikke kjøtt hver dag i kostholdet sitt.
 24. 3 points
  Hun er så flink med dem! Denne gangen visste hun nøyaktig hva å forvente seg, og jeg blir helt rørt over omsorgen hennes med dem http://ustre.am/1eGKw Live hvis noen vil se Litt bilder!
 25. 2 points
  Generell skravletråd om trening, stevner, dommere, baner, utvikling. Ja sånn ca alt agility relatert Edit, kom postet litt raskt. Førstkommende torsdag er det sesongdebut for Harly i h2 og ag 2. Om værgudene er med oss går stevnet på gress noe som er rene luksus tilstanden på denne kanten av landet. *Gleder meg* Mengdetrening på slalom og hjul fremover nå så kanskje Lykke får starte i h1 i midten av juni. Kanskje!
 26. 2 points
  Han har blitt veldig fin i kroppen nå mens han går på rimadyl! Nå traver han så pent uten stivhet. Blir spennende å se når kuren er ferdig rehabilitering blir det uansett
 27. 2 points
  Takk! Det har vært en lang, men lærerik og morsom vei! Vi har fortsatt mye å lære Vi koser oss med mye turgåing for tiden. Toppen av Skaugumsåsen: Kosestaff Gamla er i god form om dagen! Litt fri ved fot Her har jeg kastet ballen og lagt stå kommando på henne, venter på værsågod
 28. 2 points
  Er du helt sikker på at det er aldeles innbilt?
 29. 2 points
  Jeg kommer til å drepe hunden selv - Hun er innbilt - med melk..... MØKKAHUND som ikke følger boken
 30. 2 points
  Dette er jo HELT NORMAL HANNHUNDATFERD hos en hund i kjønnsmodning. Ja, de kan være skikkelig drittale og helt umulige og man har mest lyst til å slippe å gjøre noe med hunden, men det må man jobbe seg gjennom, det er ingen grunn til å chip-kastrere.
 31. 2 points
  Hva med å samarbeide med allerede eksisterende: https://www.facebook.com/StreetAnimalsAlanya http://animal.rescueme.org/tr Her står det også en haug om den damen dere har vært i kontakt med: http://www.turkishliving.com/forums/alanya-forum/71578-animal-shelter-charity-group.html Så ja. Engasjement er bra, men er enig i at det mest konstruktive for ettertiden vil være å samarbeide med noen som er der og alltid vil være der
 32. 2 points
  Kan ikke høyreslalom nei. Har/hadde en plan om å lære han det, men slalom har vært et irritasjonsmoment lenge, og først i fjor en gang bikkja begynte å bli litt trygg i den, så har ikke prioritert det. Så langt duger det med bytte før og etter, men merker jeg gjerne skulle hatt høyreslalom på han også. Han er ikke enkel å trene til slike ting han der, så får se om vi får gjort noe med det eller ikke Ja, det begynner å bli nå
 33. 2 points
  Da må jeg Gjøre noe med det! Snart
 34. 2 points
  Ja, og jeg tok min hund som et eksempel på at jeg ikke har opplevd "rasediskriminering" i lavere klasser - jeg formoder at dommeren ikke blir strengere om jeg kom inn med en storpuddel eller leonberger eller lagotto romagnolo. Derimot har jeg opplevd ubehagelig og åpenbar rasediskriminering på ferdselsprøve, så jeg sier ikke at det ikke skjer. Men jeg personlig har enda ikke følt at det i LP-ringen stilles urimelige krav til mine hunder.
 35. 2 points
  Jeg har en sånn, ja. Har også kontakt med valpekjøperne til kullet til Pippa. Veldig fin rase, og brukendes til mye, men jeg kommer ikke til å skaffe meg en til i fremtiden. Det er alt for lite som blir testa på mtp helse, og mye rart som blir avla på.
 36. 2 points
  Settervimsen har hatt fem stevnedager så langt i år, men det blir flere. Skal gå alle de lokale, samt at vi skal til NO, agilityuken og en helg i Sverige. Terven har ikke startet enda, men vi skal jobbe litt mer med slalom og handling, så tipper jeg det blir start ila sommeren. Hun får kun gå de lokale stevnene til å starte med, da jeg prioriterer setteren på bortestevner i år mtp at vi kanskje ikke kan drive med det i så fryktelig mange år til, og fordi jeg og terven forhåpentligvis har sjanse til å reise bort i mange år fremover
 37. 2 points
  Dere fikk han 8 mnd gammel, men dere bør behandle han som han er 8 uker, fordi det er sånn han forholder seg til verden og dere akkurat nå. Jeg må ærlig innrømme at jeg synes dere fortjener at han dreit på gulvet og gjorde seg bemerka i huset, for problemet er ikke at han ikke "holder seg" en hel arbeidsdag, men at han ikke er mentalt klar for å være aleine, noe han viser med all tydelighet. Ta det på alvor, vær så snill. Makan.
 38. 2 points
  Lyve for seg selv er nå en sak, men de viderefører jo bare et eventuelt problem til uvitende valpekjøpere.
 39. 2 points
  Ja Mamma hadde kommet inn på stua før tidligvakt til Juba liggende i det der, blid som en sol. Hu sa bare "flink" og gikk
 40. 2 points
  Ho min er bare snart 3 år hun også men hun er en litt annerledes whippet.. Hun tror vel egentlig at hun er rottis, og overraskende dresserbar for å være whippet også. Null stress å lære henne ting, hvis eiern hadde orket.. Den andre derimot aner jo ikke at hun har rumpe engang Som sagt: så er mi relativt dresserbar. Så det har funka.. Men så klart, jeg har ei som det ikke har funka noe særlig på. Men hun dessverre er såpass nedsnødd innimellom at hun leter på feil kjøkkenbenk osv Sent from my iPhone using Tapatalk
 41. 2 points
  Hvor lenge har du hatt hunden? Jeg tror ikke den er klar for å være alene hjemme en hel arbeidsdag. Dvs det har den jo ganske klart fortalt selv.. fortsetter du slik får du en husky med separasjonsangst. Malamuten kommer med mange gode tips. Denne hunden må trenes på å være alene akkurat som en valp!
 42. 2 points
  I dag er Ico 3 år gammel! Jeg syns kastreringschippen virker positivt på han. Det har ikke vært en vidunderkur for alle problemene, men det forventet jeg heller ikke. Men han ér lavere i stress, og han er mye lettere å nå gjennom til. I tillegg har han blitt veldig lydig, og det er morsomt. Alt vi har jobbet med de siste årene har plutselig festet seg, uten at vi egentlig har jobbet noe særlig i det siste. Vi kunne nok kommet ganske mye lengre med han nå, det er egentlig ikke han det står på nå. Han er kjempelett å motivere, og veldig villig til å gjøre hva enn jeg ber om. Han syns det er skikkelig gøy, rett og slett! Men hverdagen har plutselig blitt så smekkfull, så det blir ikke tid til så mye annet enn nettopp det - hverdag. Men men. Vi kommer tilbake til det, og i mellomtiden tuller og leker vi oss bare gjennom dagene, og ignorerer at han fremdeles til tider er en dust i passeringer
 43. 2 points
  Egendesignet sveis, han synes det er kult med en slags vest av valpepels Blir gøy å vise han på myndespesialen Han er ordentlig fin! Og veldig flink, se som han ordna stua hos mamma i går:
 44. 2 points
  Ico er så god med minien. Det er så godt å se. Han er så forsiktig, og legger seg så veldig gjerne ved siden av B, helt flat. De er så søte sammen. Og B er veldig fascinert av Ico, så de oppsøker hverandre til stadighet Jeg syns blikket til Ico lyser godhet her
 45. 1 point
  Viper tok i dag vippe for første gang uten at noen holdt! Hun stelte seg til og med i 2o2o selv! En smule stolt av både meg selv og hunden da hun for tre måneder siden ikke turte å være i nærheten av lyden en gang Elvis er bedre igjen og trente litt agility for første gang på en måneds tid. Hinder med pinne fikk han kun hoppe to ganger, resten lå de på bakken, og vi trente kun på handling. Hadde en agilityinstruktør som sa en gang at hun sjeldent trente med pinner når hundene først har lært å hoppe. Da er det såpass mange andre ting å trene på, og hopping er da den minst viktige tingen ifølge instruktøren. I tillegg så er hopping er unødvendig belastning som man ikke trenger hver gang, så lær inn tingene som inkluderer hopppinner på høyde, og så bare sett de opp innimellom Det kjipe med agilityfri er at ting endelig hadde begynt å gå riktig vei... Men jaja, vi kan trene med pinner på bakken også vi. Så lenge han er fornøyd er jeg fornøyd
 46. 1 point
  Vi trener forresten med en labrador, hannhund, som man kan se ribbeina på når den beveger seg. Den er ikke undervektig eller tynn, har et fint fettlag. Hunden er fra normale linjer, altså verken jakttypen eller groveste utstillingslinjene. God pelskvalitet, sunn bygning. Han er riktig så fin og flott
 47. 1 point
  Nja, jeg syntes ikke det er samme greia. Det er ikke enkeltøvelsene, som jeg tror jeg har skrevet over, som jeg syntes gjør noe, men fellesøvelsene. I kl 1 kan man ødelegge for andre hvis man ikke har en hund som er vant til fellesdekk. Har sett flere hunder som spretter opp og løper i ringen eller går bort på de andre når det er fellesdekk. Og som nybegynnerhunder kan dette være nok til at de bryter dekken. Syntes det er helt feil å trene på fellesdekk i en konkurranse. Utover det så har det ikke noe å si i enkeltøvelsene.
 48. 1 point
 49. 1 point
  Idag fikk jeg bekreftet at en av hannvalpene fra kullet blir vår Her er link til oppdrettersiden og bilde av småkrøllene. Tenk at en av de blir min http://www.123hjemmeside.no/Kennel-Tixobambixo/38971497
 50. 1 point
  De er hobbytestet, og selv om det ikke er godt nok for deg og en rekke andre her på berget så bryr ikke jeg meg så mye om det. Mange av de beste trekkhundene faller langt utenfor standard i eksteriør og blir avlet med. Mange av kullene i rasen er hverken testet i selen (ikke engang på hobbybasis) eller i utstillingsringen, og ofte har ikke eier/oppdretter særlig med kunnskaper om rasen heller. Men jeg er litt lei hele denne diskusjonen som går sin runddans ørten ganger pr år, på forumer, i raseklubben, på facebook. Så jeg har ikke tenkt å ha en slik en i denne tråden. Jeg har fortsatt det samme synet jeg alltid har hatt, og det har nok også du. Vi får bare være enige om å være til dels uenige om noen punkter angående hva som gjør en hund av avlskvalitet.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×