Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 05/26/2014 i alle kategorier

 1. 5 points
  Her er film av hunden min Mike som viser frem noen av triksene han kan https://www.youtube.com/watch?v=CwfmXB5U3_M
 2. 5 points
 3. 4 points
  Da var vi hjemme, og jeg er litt Inya dro til med Excellent, CK, BIR Junior, 2.btk og reserve cert, og gjorde virkelig dagen min. Og så slår Ganzie til med Excellent, CK, Cert, 1.btk, BIR og BIR Veteran. Og for å toppe det hele så går hun hen og blir 4.BIG! Her er vi sammen med dommer Maria Dekarisou. Som man kan se er eieren "bittelitt" lykkelig og himmelfallen Og kritikken bør vel nesten rammes inn, dommeren likte henne tydeligvis veldig godt "Ex blunt wedge head. Ex muzzle, earset and eyes. Nice neck and topline. Ex ribs and angulation. Coat in super condition. Super mover. A dog that it is impossible to believe is a veteran and not a champion. Congratulations to the owner for the condition of the dog" Blir helt rørt, jeg Hun sa til meg at hun nektet å tro hun var 11 år, hun beveget seg som en ettåring
 4. 3 points
  Husk å puste! Jeg sto på første forsøk, og stort sett alle feilene mine ble begrenset til første 15 min, da jeg var så stressa at jeg gjorde alt av nybegynnerfeil på rams (hadde mest lyst til å spørre om vi kunne snu), men kjørte meg inn igjen. (ENIG! Og som skryter av at de klarte det med så lite i tillegg!?? Møkkafolk, det er andres liv de potensielt leker med ved å ikke ha tilstrekkelig kunnskap om teorien, den er faktisk viktig den og. Det er viktig å ha grunnleggende forståelse på plass, ikke bare pugget testsvar. Syns nettprøvene er en uting jeg, men er nok vanskelig å unngå..)
 5. 3 points
  Stakkars! Etter å ha gått gravid selv så har jeg en fornyet respekt for drektige dyr også.
 6. 3 points
  Jeg har hatt en problemhund med kraftig fryktagressjon mot mennesker, og etter 8 år med en sånn hund så hadde noe endret seg i meg. Da jeg fikk ny hund så måtte jeg jobbe med meg selv, og det tok mange uker før jeg hadde klart å senke skuldrene med min nye valp. Nå er valpen blitt unghund, men jeg jeg kan fremdeles få hjertebank og begynne en intens planlegging når det ringer på døra. Noen dager forbereder jeg meg på et utfall når vi passerer rare folk på veien, mens unghunden bare spaserer lykkelig forbi. Jeg synes ikke det er rart at noen som jobber med problemhunder er veldig oppmerksomme på potensielt problematisk adferd. Ingen hunder er så veltilpasset at det ikke finnes en eneste "feil," akkurat som oss mennesker. Så hvis man leter etter adferd som kan utvikle seg til å bli et problem, så finner man det. Uansett hvor mentalt sterk og trygg hunden er. Heldigvis går det stortsett bra med hundene våre, men for en som jobber med de tilfellene hvor det ikke går bra, så er det naturlig at de har "føre var" innprentet langt inn i sjelen, da de har sett hvor galt det kan gå.
 7. 2 points
  Brystene blir aldri helt tomme, for det produseres hele tiden. Men pass på å drikke masse, og pass på at babyen suger nogenlunde like mye på begge sider.. Så slipper du skjeve pupper Sent from my iPhone using Tapatalk
 8. 2 points
  Jeg har aldri hatt noe problem med å bare putte en hund i bur, og vips så er de "burtilvendt" Om det er i bilen, eller i huset for noen timer en gang i mellom - av nødvendige årsaker.... Kan ikke egentlig huske at noen har protestert på det, eller hatt problemer med å roe seg når døra lukker bak dem. Det enkle er ofte det greieste??
 9. 2 points
 10. 2 points
  I dag har vi vært på tur på Hellestøstranden. Aldri vært der før, så ble med @Sprettballen, @Orca og flere andre i kveld. Var ute i nesten to timer, og det var godt og se hvordan Ozu koste seg og hvor godt overens han gikk med de andre hundene. Slike gode sosialiseringer trenger han - og jeg. Er litt hønemor. Et lite bildedryss fra turen:
 11. 2 points
  Bare 4 små dager igjen ( 3 om noen timer) til vesle rabiate krabat kommer i hus. I følge oppdretter er hun fryktløs og i kronisk lykkerus. Og aktiv. Gleder oss mer og mer, selv om hodet går litt i spinn om dagen Bildet er tatt av oppdretter
 12. 2 points
  Bare hyggelig Mange synes reserve-certet er noe stort tull, men jeg må si jeg setter pris på de to som Foenix vant fra unghund i fjor - det var store utstillinger med rundt 40 tisper, og da betyr det noe at dommer valgte henne som "andre beste ikke-champion", at hun ikke "bare" fikk CK, men kunne hevde seg helt i toppen. På raser med mange påmeldte gir det jo litt mer feedback, enn om det er få påmeldte og alle blir plassert.
 13. 2 points
  Grattis, jeg skal bli tante for sjette gang i midten av desember Det kommer jo veldig an på. Nå fikk jo Tuva mest morsmelkerstatning fra hun var tre mnd, men hun kom til et punkt der det IKKE var nok. Hun drakk og drakk og drakk, melk mettet ikke magen nok. Utover det har vel de andre svart godt på dette. Helsesøster her fikk helt panikk når en venninne av meg fortalte henne at babyen på 7 mnd fikk VANLIG smør på brødskiva, ikke smør uten melk. Ellers har jeg kost med en 3 mnd gammel baby i dag og blir veldig Også må jeg skryte av Tuva. Barn er jo litt opp og ned på hvor tøffe de er i vannet, men i dag var hun glimrende. Stuper fra kanten (sittende på kne), kommer seg bort til armen min, snur seg på rygg selv (for å orientere seg om hvor land er, etterhvert). Vi snur henne og hun klarer svømme inn igjen til kanten og dra seg opp. Det er jo ikke langt da, kanskje 30-40 cm, men hun kommer seg fremover. Livberging er gøy!
 14. 2 points
  Da er valpekassen i hus, her må forverten jobbe for bikkja I morgen skal jeg skrelle av henne så mye pels jeg klarer, sånn at det ikke blir så varmt til henne etterhvert. Onsdag har vi time hos vet for røntgen.
 15. 2 points
  Det er vel kanskje en yrkesskade som hos så mange andre? Når de har sett hva stress og en del atferder kan føre til, så blir de litt føre var. Mange som jobber med HMS i min bransje er kanskje ekstra obs på slikt hjemme, har brannøvelser med barna osv. Jeg vet en som er kjørelærer for oljebransjen (som er mer enn gjennomsnittelig opptatt av sikkerhet) og han nekter og i det hele tatt sette seg i en "Buddy" pga manglende sikkerhet. Det er en vanskelig balansegang og vite hvilke atferder man skal ta på alvor og hvilke man ikke trenger og bry seg så mye med. Også er det kanskje også individuelt hos de ulike hundene hva som går over av seg selv og hva som evt. utvikler seg til et større problem. Har man da sett en del stygge ting hos problemhunder, så har jeg forståelse for at man blir litt føre var egentlig.
 16. 2 points
  Personlig tror jeg at et liv i kennel og mindre sosial omgang med mennesker vil føre til flere ulykker
 17. 2 points
  Jeg må si at hvis en politihunds liv skal bestå av og tilbringe all tid, bortsett fra trening og jobb, i kennel, samt at all tid utenom faktisk bitearbeid skal tilbringes med munnkurv - da synes jeg man må begynne og diskutere hundens livskvalitet og om dette kan regnes som god dyrevelferd.
 18. 2 points
  Så søt liten rakker! Nå er det 6 dager igjen til henting. Wee!! Bilde tatt av oppdretter.
 19. 2 points
  Vi er i Trondheim! Og jeg er glad det finnes hundeparker.. Fine Cera! To fremmede hunder, men så herlige Staselig kar ja haha BALLEN
 20. 1 point
  Den siste tidens bilder av min lille-Cu: @Alvira sin Arthur tar seg til rette og bruker Cujo sitt hode som sittepute. Nye venner å finne overalt. Cujo fikk storcertet, 2bhk og reservecacib på NKK Bergen i april. Lillegutt og schæferkjerringen. Én av mange gode kompiser, schæferhunden, Eddie. Arthur og Cujo i sin nye, helt egne hage. Cujo og ambullen, Bonnie. Siste oppstillingsbilde. Bestehundene.
 21. 1 point
  Flere mynder på blodspor, og Hermes var riktig så flink etter hva jeg har blitt fortalt (min samboer som går på kurs med han):
 22. 1 point
  Mye har skjedd den siste måneden! Han har deltatt på to blodsporkonkurranser; den første i regi av Norsk Retrieverklubb avd. Bergen og Omegn. Der fikk han en fin 2 premie etter å ha jobbet som en helt i sommervarmen. Den neste var uken etter hos Norsk Spanielklubb avd. Hordaland; der overrasket han meg stort ved å få 1 premie og bli prøvens 3 beste hund av 19 deltakere ... og i dag har han debutert på ettersøk - en råbukk var påkjørt og ble sett haltende vekk fra E39 og inn i skogen. Slike trafikkettersøk er ikke det kjekkeste å debutere på for de kan være veldig vanskelige å finne ut av. Men en eller gang må man jo hoppe i det så gamlingen fikk være hjemme mens vi dro avgårde. Storm gjorde en fin jobb og vi fant råbukken død etter rundt 80 meter. Da lå det inne i skogen på andre siden av veien. Flinkeste gutten sin det
 23. 1 point
  Jeg fikk et hyggelig brev i posten i dag Bevis på at Storm nå er offentlig godkjent ettersøkshund på skadet hjortevilt. Det er en god følelse å vite at jeg har en arvtager etter pappa Amigo som begynner å dra på årene. Forhåpentligvis får vi kommet oss ut på ettersøk om ikke så lenge slik at han kan få opparbeide seg erfaring. Amigo vil være backup dersom det skulle by på for store utfordringer. Her er også et bilde av far og sønn tatt i dag
 24. 1 point
  Da har jeg filmet treningsøkten vår i dag, trente triks, helhetstrening og en grunnferdighet. Har klippet, tekstet, kommentert og lagt på musikk. Er kjempefornøyd med økten - Ozu var superflink, jobbet som en helt og, ikke minst, lekte kjempegodt selv om vi var ute. Kjempetrening.
 25. 1 point
  Takk,Mini er en god trøst:) (Dårlig mobilbilde)
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×