Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 05/26/2014 i alle kategorier

 1. 7 points
  Den 24 mai var det spesial utstilling for Australske gjeterhunder, med lydighetsstevne og valpeshow. @Nymeria og @Ingvild tilbragte hele dagen slik. Haha, latsabber @Whoopsis derimot var flink i lydighetsringen En søt red and tan valp @Shlush med Vegas, NJV Aussie Action's Black Quick-Step Geo, SJV Deepeyes Clash of Kings Vegas, NUCH SEUCH DUCK NORDUCK INTUCH AD BH NV-09-10 Chocolate Wrestler Opsis, Nakarras Opsis Lani, AUCH Sandsprite Southern Sky HT Dany, NUCH Deepeyes Dream Of Spring BIR og BIM NUCH Redqliff's Gaia Go Steady og NUCH SEUCH DUCK NORDUCK INTUCH AD BH NV-09-10 Chocolate Wrestler BIS Veteran CIB NORDUCK NBCH FIUCH CHUCH WW08 NV-05-06-10-11-13 DKV10 NORD10 NVV10-12-13 EUWV13 Glimmergruvans ö-Blaze Oppdretterklasse Kennel Deepeyes Fra venstre: Ivy, Dany, Geo og Talli.
 2. 6 points
  I dag har vi vært på røntgen! veterinær kunne telle 7-8 hodeskaller, muligens noen flere ryggrader. Dette blir et stort kull! Nå er det bare å krysse fingre for at alt går bra fremover. Matmor er fortsatt ganske bekymret... (selv om alt hittil har gått etter boka)
 3. 6 points
  Høres ut som en helt vanlig unghund. Ta hunden i bånd, det er båndtvang nå.
 4. 6 points
 5. 5 points
  Her er film av hunden min Mike som viser frem noen av triksene han kan https://www.youtube.com/watch?v=CwfmXB5U3_M
 6. 4 points
  BIS hunden Willacarras Catherine Zeta-Jones Vegas til Slush MegaMarie Tidi Blaze Lani Beste tispe klasse
 7. 4 points
  Da var vi hjemme, og jeg er litt Inya dro til med Excellent, CK, BIR Junior, 2.btk og reserve cert, og gjorde virkelig dagen min. Og så slår Ganzie til med Excellent, CK, Cert, 1.btk, BIR og BIR Veteran. Og for å toppe det hele så går hun hen og blir 4.BIG! Her er vi sammen med dommer Maria Dekarisou. Som man kan se er eieren "bittelitt" lykkelig og himmelfallen Og kritikken bør vel nesten rammes inn, dommeren likte henne tydeligvis veldig godt "Ex blunt wedge head. Ex muzzle, earset and eyes. Nice neck and topline. Ex ribs and angulation. Coat in super condition. Super mover. A dog that it is impossible to believe is a veteran and not a champion. Congratulations to the owner for the condition of the dog" Blir helt rørt, jeg Hun sa til meg at hun nektet å tro hun var 11 år, hun beveget seg som en ettåring
 8. 3 points
  Takk til moderator som fikset overskriften! 19. juni henter jeg hjem Pax, sønnen til Frost. Han er en av fem brødre og er mer enn litt søt:
 9. 3 points
  Litt usikker på hvor fordelaktig det var for Opsis å bli plassert midt mellom de to der i bildeserien.. Lille reka. Tusen takk for fine bilder og fin helg!
 10. 3 points
  Hun har blitt litt større, men hun har sluppet ned magen og endret fasong ja. For en uke siden var tverrsnittet rundt, mens nå er det pæreformet
 11. 3 points
  Husk å puste! Jeg sto på første forsøk, og stort sett alle feilene mine ble begrenset til første 15 min, da jeg var så stressa at jeg gjorde alt av nybegynnerfeil på rams (hadde mest lyst til å spørre om vi kunne snu), men kjørte meg inn igjen. (ENIG! Og som skryter av at de klarte det med så lite i tillegg!?? Møkkafolk, det er andres liv de potensielt leker med ved å ikke ha tilstrekkelig kunnskap om teorien, den er faktisk viktig den og. Det er viktig å ha grunnleggende forståelse på plass, ikke bare pugget testsvar. Syns nettprøvene er en uting jeg, men er nok vanskelig å unngå..)
 12. 3 points
  Stakkars! Etter å ha gått gravid selv så har jeg en fornyet respekt for drektige dyr også.
 13. 3 points
  Jeg har hatt en problemhund med kraftig fryktagressjon mot mennesker, og etter 8 år med en sånn hund så hadde noe endret seg i meg. Da jeg fikk ny hund så måtte jeg jobbe med meg selv, og det tok mange uker før jeg hadde klart å senke skuldrene med min nye valp. Nå er valpen blitt unghund, men jeg jeg kan fremdeles få hjertebank og begynne en intens planlegging når det ringer på døra. Noen dager forbereder jeg meg på et utfall når vi passerer rare folk på veien, mens unghunden bare spaserer lykkelig forbi. Jeg synes ikke det er rart at noen som jobber med problemhunder er veldig oppmerksomme på potensielt problematisk adferd. Ingen hunder er så veltilpasset at det ikke finnes en eneste "feil," akkurat som oss mennesker. Så hvis man leter etter adferd som kan utvikle seg til å bli et problem, så finner man det. Uansett hvor mentalt sterk og trygg hunden er. Heldigvis går det stortsett bra med hundene våre, men for en som jobber med de tilfellene hvor det ikke går bra, så er det naturlig at de har "føre var" innprentet langt inn i sjelen, da de har sett hvor galt det kan gå.
 14. 2 points
  De eneste gangene jeg har en liten gutt for tiden er når han krøller seg inn til meg om kvelden og hvisker 'jeg vil kose håret ditt, mamma, du er så fin'. Ellers er han stort sett en liten mann, som fikser og ordner og gjør stemmen sin ekstra dyp. Han er en flott liten mann, men hvorfor så hastverk med å bli stor!? Jeg får ikke dele opp maten hans lengre enn gang. Og i sommer skal han og Nico flytte inn på barnerommet. Gruer meg litt, sånn innerst inne.
 15. 2 points
  Åh, hun er så fin den lille, glade gullklumpen min :wub: https://www.youtube.com/watch?v=2Qki3_CyfOk#t=14
 16. 2 points
 17. 2 points
  Har variasjon opp til to kg på to timer. Utrolig hvor raskt man kan miste litt kroppsvekt (les: vann) hvis man stikker ut for å løpe litt uten å ha med drikke. Ville ikke stresset med vekt. Tenk langsiktig. Spis sunt og variert, næringsrik mat, litt mindre enn før, så kommer resultatene
 18. 2 points
  Det var godt å lese Hadde endel mensensmerter rundt uke 28 og trodde egentlig det var normalt, men nevnte det i forbifarten på jordmorkontroll og fikk streng beskjed om å reduserer jobbingen med minst 50% (og jeg jobbet to timer til dagen fra før av) jeg ville veldig veldig gjerne fortsette å jobbe, men i ettertid ser jeg jo at det var fullstendig idiotisk. Håper det roer seg, og at du klarer å slappe av og se at jobben kan seile sin egen sjø en stund, er din kropp og babyen som er viktigst.
 19. 2 points
  19. juni er dagen! Da henter vi hjem Pax. Valpekurs er bestilt, utstyr etc fikset, alt er klart Hvor heldige er ikke alle vi, som snart får hjem valp?!
 20. 2 points
  Så kjedelig, Kanger. Ville egentlig bare nevne at vi hadde en periode her for ca. to år siden hvor vi virkelig lurte på om vi kom til å ha eldstemann særlig mye lengre. Han har jo alvorlig grad hofteleddsdysplasi, og da var han i tillegg halt på det ene forbenet. Dvs. halt på tre av fire ben. Ikke særlig oppløftende... Han er frirønget for AD, og smertene i forbenet var lokalisert til skulder, så vi regner med at han har forkalkninger der(kan godt hende at det er pga. feilbelastning) og har ikke utredet dette videre. I alle fall: Han ble kastrert pga. prostataproblemer for litt over to år siden, og etter dette begynte han å legge på seg. (Han var helt klart overvektig, men han var jo en slank fuglehund i utgangspunktet, så en del ikke-hundefolk hadde nok ikke tenkt at han var særlig tykk.) Uansett. Vi slanket ham, og forsøker nå å holde ham i perfekt hold, og heller i grenseland mot å være litt tynn enn litt tykk(lettere sagt enn gjort, men, hehe). Dette har virkelig gjort underverker for både skulder og hofter. Problemene er jo der fremdeles, men skulderen har ikke plaget ham på evigheter, og han går i skrivende stund ikke på smertestillende. Moralen i historien? Ikke mal fanden på veggen, sett Luna tilbake på smertestillende og ta de hensyn dere kan i hverdagen, så skal du se at du gjerne har henne mye lengre enn du frykter akkurat nå.
 21. 2 points
  ....og @MegaMarie tilbragte dagen med rumpa foran videokamera til @JeanetteH Flotte bilder!
 22. 2 points
  @Pim , enig med de andre. De har lav terskel for å ta deg inn til undersøkelser på legevakt eller fødeavdeling, feks og de vil helt sikkert heller sjekke en gang for mye enn en gang for lite.
 23. 2 points
  @Pim Synes du skal ringe sykehuset som flere har sagt. De er flinke på sånne ting og kan få sjekka deg bedre hvis det er behov for det hør på kroppen din, jeg brukte litt for stor del av graviditeten på å trasse på at jeg sikkert ville bli bedre og det funker ikke. Disponer de kreftene du har på en god måte. Det vil gavne deg, baby og samfunnet best på kort og lang sikt. Jeg vet det er lettere å si enn å praktisere også
 24. 2 points
  Fine, fine hunder Jeg har fått litt sånn crush på kelpier siden jeg kom hit til sonen
 25. 2 points
  Dropp vekta! Bruk evt speil. Ta på "tusenmeterblikket" og stå på og kos deg med den trimtypen du har valgt deg - da kommer resultatene etterhvert. Tålmodighet og ståpåvilje.
 26. 2 points
  Ring sykehuset? De pleier å ta sånt alvorlig, og det er bedre med en samtale eller eventuelt en sjekk hos noen som faktisk kan dette.
 27. 2 points
  Brystene blir aldri helt tomme, for det produseres hele tiden. Men pass på å drikke masse, og pass på at babyen suger nogenlunde like mye på begge sider.. Så slipper du skjeve pupper Sent from my iPhone using Tapatalk
 28. 2 points
  Jeg har aldri hatt noe problem med å bare putte en hund i bur, og vips så er de "burtilvendt" Om det er i bilen, eller i huset for noen timer en gang i mellom - av nødvendige årsaker.... Kan ikke egentlig huske at noen har protestert på det, eller hatt problemer med å roe seg når døra lukker bak dem. Det enkle er ofte det greieste??
 29. 2 points
 30. 2 points
  I dag har vi vært på tur på Hellestøstranden. Aldri vært der før, så ble med @Sprettballen, @Orca og flere andre i kveld. Var ute i nesten to timer, og det var godt og se hvordan Ozu koste seg og hvor godt overens han gikk med de andre hundene. Slike gode sosialiseringer trenger han - og jeg. Er litt hønemor. Et lite bildedryss fra turen:
 31. 2 points
  Bare 4 små dager igjen ( 3 om noen timer) til vesle rabiate krabat kommer i hus. I følge oppdretter er hun fryktløs og i kronisk lykkerus. Og aktiv. Gleder oss mer og mer, selv om hodet går litt i spinn om dagen Bildet er tatt av oppdretter
 32. 2 points
  Bare hyggelig Mange synes reserve-certet er noe stort tull, men jeg må si jeg setter pris på de to som Foenix vant fra unghund i fjor - det var store utstillinger med rundt 40 tisper, og da betyr det noe at dommer valgte henne som "andre beste ikke-champion", at hun ikke "bare" fikk CK, men kunne hevde seg helt i toppen. På raser med mange påmeldte gir det jo litt mer feedback, enn om det er få påmeldte og alle blir plassert.
 33. 2 points
  Grattis, jeg skal bli tante for sjette gang i midten av desember Det kommer jo veldig an på. Nå fikk jo Tuva mest morsmelkerstatning fra hun var tre mnd, men hun kom til et punkt der det IKKE var nok. Hun drakk og drakk og drakk, melk mettet ikke magen nok. Utover det har vel de andre svart godt på dette. Helsesøster her fikk helt panikk når en venninne av meg fortalte henne at babyen på 7 mnd fikk VANLIG smør på brødskiva, ikke smør uten melk. Ellers har jeg kost med en 3 mnd gammel baby i dag og blir veldig Også må jeg skryte av Tuva. Barn er jo litt opp og ned på hvor tøffe de er i vannet, men i dag var hun glimrende. Stuper fra kanten (sittende på kne), kommer seg bort til armen min, snur seg på rygg selv (for å orientere seg om hvor land er, etterhvert). Vi snur henne og hun klarer svømme inn igjen til kanten og dra seg opp. Det er jo ikke langt da, kanskje 30-40 cm, men hun kommer seg fremover. Livberging er gøy!
 34. 2 points
  Da er valpekassen i hus, her må forverten jobbe for bikkja I morgen skal jeg skrelle av henne så mye pels jeg klarer, sånn at det ikke blir så varmt til henne etterhvert. Onsdag har vi time hos vet for røntgen.
 35. 2 points
  Det er vel kanskje en yrkesskade som hos så mange andre? Når de har sett hva stress og en del atferder kan føre til, så blir de litt føre var. Mange som jobber med HMS i min bransje er kanskje ekstra obs på slikt hjemme, har brannøvelser med barna osv. Jeg vet en som er kjørelærer for oljebransjen (som er mer enn gjennomsnittelig opptatt av sikkerhet) og han nekter og i det hele tatt sette seg i en "Buddy" pga manglende sikkerhet. Det er en vanskelig balansegang og vite hvilke atferder man skal ta på alvor og hvilke man ikke trenger og bry seg så mye med. Også er det kanskje også individuelt hos de ulike hundene hva som går over av seg selv og hva som evt. utvikler seg til et større problem. Har man da sett en del stygge ting hos problemhunder, så har jeg forståelse for at man blir litt føre var egentlig.
 36. 2 points
  Personlig tror jeg at et liv i kennel og mindre sosial omgang med mennesker vil føre til flere ulykker
 37. 2 points
  Jeg må si at hvis en politihunds liv skal bestå av og tilbringe all tid, bortsett fra trening og jobb, i kennel, samt at all tid utenom faktisk bitearbeid skal tilbringes med munnkurv - da synes jeg man må begynne og diskutere hundens livskvalitet og om dette kan regnes som god dyrevelferd.
 38. 2 points
  Så søt liten rakker! Nå er det 6 dager igjen til henting. Wee!! Bilde tatt av oppdretter.
 39. 2 points
  Vi er i Trondheim! Og jeg er glad det finnes hundeparker.. Fine Cera! To fremmede hunder, men så herlige Staselig kar ja haha BALLEN
 40. 1 point
  To debattinnlegg: We Don't Need More Purebred Dogs With So Many Dogs in Need (Marc Bekoff) A Proposal To Stop Breeding Dogs (Mark Derr)
 41. 1 point
  Jeg bruker shapeup appen til å føre inn alt jeg spiser og drikker. Dobbelsjekker at antall kcal stemmer overens med matvaren, så det føler jeg at jeg har kontroll på Må dog bli flinkere å trene.. tenker jeg veier meg igjen på torsdag, så blir det min nye veiedag
 42. 1 point
  Flotte bilder! Takk for en trivelig dag.
 43. 1 point
  25 stk oppmøte kl 9 på søndag.
 44. 1 point
 45. 1 point
  Trener stadig vekk "noe", så det må kunne gå fint Denne uken er fullstappet, men neste uke har vi nok et par ledige dager.
 46. 1 point
 47. 1 point
  Jeg lurer litt på hvilken "trening" politiet bedriver med disse bikkjene som biter unger og lovlydige sivile? Eller er det kanskje fordi det er in å ha så innmari heite hunder i tjeneste? En god hund er ikke så ukontrollert høy at den biter uten kommando.
 48. 1 point
  Mini ble 10 år i går
 49. 1 point
  Ok da er jeg klar for å komme med litt info. Om 9 dager skal jeg hente lille Vips hos kennel petit norvegien (pyrris her inne). Hun er en pyreneisk gjeterhund med korthåret hode. Bildene er tatt av oppdretter. Sånn da er det ute i den store verden hihi
 50. 1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×