Gå til innhold
Hundesonen.no

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Blondie & Tidi

  Blondie fikk bli med på treningskonkurransen til klubben i går. Det var så gøy å gå med henne igjen 😁 Hun så kjempe glad ut for at hun fikk gå agility. Vi løp av banen da vi var ferdig med agilityløpet og utenfor banen stod det en vippe. Jeg tror Blondie trodde vi enda holdt på med løpet, for hun løp bort og tok vippen 😂 I agilityløpet fikk vi en feil i slalåm, og vi fikk et par feil i slalåm i hoppeløpet også. Så da vet vi hva vi skal trene på før hun skal få starte i seniorklassen på neste konkurranse. Tidi disket begge løp. I agilityløpet disket hun fordi jeg ville trene henne på at hun skulle hoppe hinder selv om jeg tok blindbytte ved hinderet. Jeg husker ikke helt hva mer som gikk galt. Slalåmen gikk sikkert galt, hun hadde feltfeil på stigen, men mønet og vippen var veldig bra! I hoppløpet tok hun en tunell istedenfor slalåmen 😂 Ellers mye bra i hoppløpet syns jeg 😊
 3. I går
 4. Hund på MC-tur - meninger?

  Ser for meg at dette er noe man må jobbe med og prøve seg frem på, som alt annet. Hvis dere har mulighet til å verne for bråk, vind, og farer på en forsvarlig måte, og samtidig kan vende hunden til det gradvis og kan holde øye med hvordan det har det er det vel ingen ting som står i veien. Det siste er kanskje et nøkkelpunkt, da - jeg har ikke peiling på MC, men de hjelmene jeg har lånt når jeg sitter bakpå er ganske skjermende, men det vet dere tusen ganger bedre enn meg! Prøv - lytt til hunden og fornuften - mange gjør det jo med stort hell
 5. AD Ringlets Forest "Eine"

  Finingen trist å høre at han har hatt litt tilbakefall
 6. Student 2017-2018

  Nå er jeg også blitt student! Det er mange år siden jeg studerte sist, så jeg er veldig spent på hvordan det blir å komme inn i det å lære, lese faglitteratur på engelsk og alt det der. Jeg tar biologisk psykologi i høst, første steg på veien for å få fullført bachelorgraden min i psykologi. Om dere har noen tips til studieteknikk, tanker om å være voksen student og andre tips, så tar jeg hjertelig i mot dem! Jeg vet jo ikke hvordan jeg lærer nå som voksen. Det jeg kjenner foreløpig er at motivasjonen er en annen og roen rundt hvilket fag/studie jeg skal ta er også en annen. Jeg føler meg ikke like mye som en hodløs høns som jeg gjorde da jeg startet på Universitetet første gang. Konsentrasjonsevnen min er heller ikke som den var en gang, men jeg håper den kan trenes opp. Spent og glad!
 7. Ymselyms! Vorsteh- oppdatering s.12

  Ja, bor ca midt mellom Bergen og Voss, så en times tid fra Voss. Min mors side stammer fra området i nærheten av Hanguren 😊
 8. Ymselyms! Vorsteh- oppdatering s.12

  Ahh! Bor du i området? Jeg vet det er fint å gå på Bømoen, tenkte å prøve der i morgen!
 9. Påmelding hundesonens snap

  Her var det dødt! Jeg tar i morra, 21/8. Får ikke quota lista
 10. Valpegjengen 2018

  Bare 16 dager igjen til henting
 11. Ymselyms! Vorsteh- oppdatering s.12

  Nice der har jeg ikke vært. Går vanligvis på Bømoen når jeg går der oppe.
 12. Valpegjengen 2018

  Ups, melder meg inn her jeg Satse på at det ikke tørner for gamla når valpen kommer i hus
 13. Den dama som har laget den og bloggen er fantastisk. Hun gjør en så viktig jobb.
 14. Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Vi har stort sett voksen og etablert familie rundt oss, og bestemte derfor for å slutte med julegaver, og heller gi pengene til noen som trenger det. Noe av grunnen til at vi opplyser om hvem vi har gitt penger til (uten at jeg føler det på noen måte presenteres som en gave til julekort-mottakeren) er litt samme grunn som jeg selv setter pris på å få ulike veldedighetsgaver, det setter fokus på hva som finnes der ute, og og jeg vet at ihvertfall familien min setter pris på å vite hva vår julegave i år går til. Det første året vi begynte med det ga vi også til et da relativt ukjent prosjekt som det var morsomt å presentere for folk. I tillegg har vi gitt donasjoner til organisasjoner som betyr noe for de vi har relasjoner til, Kreftforeningen det året en fikk kreft, Nasjonalforeningen da bestemor (som har vært frivillig der "hele livet") hadde rundt år, Luftambulansen fordi de gjorde mye da farfar ble syk i utlandet og døde like etterpå, osv. Vi har bare fått positiv tilbakemeldinger på dette fra både familie og venner, om noen egentlig synes det er kjipt og ikke sier noe så får det være deres problem.
 15. Ymselyms! Vorsteh- oppdatering s.12

  Skogsveien du tenker på? Den går ut fra Bavallen skisenter motsatt vei av Lønahorgi. Husker ikke hva det heter opp der
 16. Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Jeg forholder meg til det som sto skrevet i det opprinnelige innlegget, og der fremsto det som at dere gav donasjoner i gave, spesielt tatt i betraktning innleggene over. Donere i noens navn eller gi bort donasjon til veldedighet i "gave" blir samme greie. Hva er i det hele tatt poenget med å skrive at dere har donert i julekortet? Hvorfor ikke bare sende et hyggelig julekort uten opplyse om deres personlige donasjoner? Det fremstår rett og slett komisk for min del... l Ja, jeg kan se at det å opplyse om egne donasjoner kan ha en viss smitteeffekt og derfor ikke er helt uten verdi, men å kamuflere det som en gave til andre er en uting.
 17. Dalmatiner Alisha

  Koselig å se Alisha og co igjen
 18. Kanintråden

  Dverghareunger ❤️ Stort kull (6 stk, 5 overlevende!) 2 russertegnede, 2 brun zobel white og en brun zobel (desverre med hvit labb). 3 hunner og 2 hanner 😇 Herlig!
 19. Ymselyms! Vorsteh- oppdatering s.12

  Flott gutt
 20. Akkurat nå august 2018

  Starta på andre uke i ny jobb Trives, og har det moro (og pga lavere stillingsprosent, så har jeg kortere dager, og mer tid til HUND! ) Har gått fint for Naya å være "alene" hjemme, med Shiri og gutta mine (en av dem har flytta hjemmefra nå noe som er både rart og fint. Han har starta videreutdanninga si). Første dagen jeg dro på jobb, kom jeg hjem til kjeftende frøken. Dag to sang hun til meg og logra, så antar jeg ble tilgitt. Shiri brummer og synger bare. De er fine Har vært på Biltema og kjøpt to typer svivel, fordi hurtigutløseren åpna seg mens vi gikk (hundene i trekk, som vanlig). Fikk dunderpanikk siden jeg ikke akkurat vet så mye om hvor stor sjanse det er for at denne hittehunden min skal finne på å stikke... Hun kom for å få godis, heldigvis (og heldigvis holdt både rådyr og ekorn seg unna i øyeblikket). Bedre med båtutstyr! Bør holde!!!
 21. Hund på MC-tur - meninger?

  Jeg har ikke mye peiling på mc, men hvor er det hunden skal sitte? Den må jo festes på noe vis? Den bør også ha hørselvern av noe slag, motorsykler bråker! Hvis det ikke er mulig å gjennomføre hadde jeg latt det være.
 22. Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Nå har ikke jeg problemer med donasjoner gjort for meg, men for vår del donerer vi ikke i noens navn, vi skriver i årets julekort at i år gir vi penger til Redd Barna (i stedet for julegaver som vi sluttet med for mange år siden). Når folk spør om ønsker ber vi også om penger til veldedighet heller enn gaver til oss. Kanskje er det ikke alltid noe som er viktig for meg, samtidig er det sannsynligvis noen som trenger det mer enn oss, og vi har fått noen spennende gaver til organisasjoner vi knapt visste om. Det er mye interessant og spennende der ute, og jeg tenker at vi får litt mer innsikt i det på denne måten. Men min anbefaling var da heller ikke å donere heller enn å kjøpe noe, men å se på de oversiktene jeg foreslo. For meg er det like unyttig å få noe jeg ikke trenger enten pengene har gått til veldedighet eller ikke. Men det må man jo se an folk på.
 23. Ymselyms! Vorsteh- oppdatering s.12

  Vet du hvor på Voss?
 24. Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Det var ment som tilsvar på @Miskyog @simira sine anbefalinger om å donere vekk gavene til veldedig formål. Beklager, jeg skulle lest ditt innlegg nøyere da det jeg siterte fra deg faller utenfor det jeg snakker om. Jeg syns det er fint å kjøpe produkter man tror mottaker kunne tenkt seg der overskuddet går til et godt formål.
 25. Ymselyms! Vorsteh- oppdatering s.12

  Takk! Fra Haugesund, Halvorshaugen og Voss
 26. Lagottoen Ceres

  Hurra! I morgen blir Ceres fire måneder. Og vi har feira på forskudd med vår første skogstur uten båndtvang. Jeg har jo ikke helt kontroll på henne ennå, men tenkte det var lurt å trene når hun var løs. Hun var superflink til å søke kontakt og hun eeelsket å løpe fritt rundt og snuse på ting og tang. I tillegg øvde vi på at hun skulle sitte og holde kontakt hver gang det gikk folk forbi - noe hun klarte kjempebra! Men når det kom en hund klarte hun ikke dy seg 😅 Men men, vi får øve mer. Ceres har også mistet sine første to tenner! De to midterste fortennene nede. Så nå er det fullt kjør med kløe og biting. Hun har også fått opplevd å bli skamlklipt for første gang 😂 Sånn blir det med en lurvete valp som ikke kan stå i ro. Så nå har hun superkort pels på ryggen, og lang pels på beina.. haha. Øvelse gjør mester, og vi har innsett at vi skal kjøpe klippemaskin. Vi har hatt første arbeidsuke, og er i full gang med logistikken for å unngå at Ceres får alt for mange alenetimer. Forrige uke hadde vi besøk fra familie, og denne uka er det venner som stepper inn. Hun er nå hjemme omtrent 4 timer hver dag, fra rundt kl 8 til 12, og blir så hentet av noen. Fra neste uke av må hun være hjemme ennå litt lengre, men da har vi fått ordna det slik at vi har en time fri midt på dagen og kan gå hjem for å lufte henne. Planen er å holde på med dette frem til høstferien, når Ceres er 5,5 mnd.
 27. AD Ringlets Forest "Eine"

  Her var det lenge siden jeg hadde oppdatert! Eine er blitt 8 år siden sist og er fortsatt en skikkelig goding Smertemessig har han hatt en lang, lang god periode, med litt tilbakefall nå på sensommeren. Ellers er det bare han og meg nå. Siden påske er jeg separert og nå for et par uker siden måtte jeg si farvel til Max. Familien min er halvert og det er tøft. Skal komme med flere bilder senere, legger ved et jeg tok av pelsklingen i dag:
 1. Load more activity
×