Gå til innhold
Hundesonen.no

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Forrige Time
 2. Moxie Polsk Owczarek Nizinny og gjengen.

  Hvordan er en PON vs. Schnauzer, schapendoes,tibetansk terrier osv.? Bare lurte fordi er interessert selv. Veldig søt hund du har.
 3. Påmelding hundesonens snap

  Om ingen vil ha snappen i morgen og ikke har noe i mot at jeg har den to dager denne uka, kan jeg sikkert ta den i morgen også?
 4. Påmelding hundesonens snap

  Lager liste for uke 25: Tirsdag 19. juni: Onsdag 20. juni: Torsdag 21. juni: Fredag 22. juni: Poter Lørdag 23. juni: Søndag 24. juni:
 5. Aktiv hund til turbruk i Nord-Norge

  Helt greit. Han er ikke med på de bratteste turene (da jeg ikke vil han skal løse ut skred over oss, eller over seg selv). Han har null problem med å henge med om det er hard snø, er det mye pudder løper han i sporene. Ikke sjelden han løper forbi heller i skogen osv. Sikkert ikke så bra for de å beinfly nedover. Men han virkelig elsker det, så jeg tenker ikke så mye på slitasjeskader. Han er 5 nå og i knallform. Her er fra en veldig enkel tur vi gikk (førsteturen til ei venninne). Eneste filmen jeg har fra topptur. https://youtu.be/eSXkGs7DqGs
 6. Aktiv hund til turbruk i Nord-Norge

  Hvordan henger din med nedover fra toppturer på vinteren? En ting er jo at de fleste hunder fint kommer seg opp, men så skal de jo holde følge nedover. Det er noe for TS å tenke på også, hvor viktig det er å kjøre fort nedover, man må jo vente på hunden uansett hvilken rase det er.
 7. Aktiv hund til turbruk i Nord-Norge

  Jeg har vorsteh. Hans favoritting å gjøre er definitivt å gå topptur! Jeg er nok i overkant heldig, men min kan gå løs overalt og skiller på jakt og tur Han brukes til jakt, kløv, topptur, stisykling, trekk og sofapotet. Syns også lysighet og agility er gøy. Sover gjerne ute sommerstid men ikke superhappy for vintercamping.
 8. Today
 9. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  e vitamin og eller selen mangel? E-vitaminmangel kjennetegnes ofte ved en eller flere av disse symptomene : Ustø gange. Nakke- og hodekrampe ( hodet tvinges rundt på grunn av kramper , hodet holdes lavt mot bakken ) Skjevhet i hodestilling . Abnorme benstillinger og avmagring. Stor dødelighet blant kyllingene.
 10. Dagens agilityøkt

  Knallbra utvikling! moro å se! Tror det er den første hunden man lærer aller aller mest av! Bonzo er min første agilityhund og hei hvor mye jeg har prøvd og feilet, og lært! Men såå utrolig moro! Med Nemo, hund nr.2 har det grunnleggende gått en del fortere og bedre, hehe. Men han er en helt annen type enn Bonzo, så lærer utrolig mye av han også! Og ja! Agility er den beste sporten!!
 11. Aktiv hund til turbruk i Nord-Norge

  Synes ikke psyken på dalmis er blant de beste, ei heller når det kommer til samkjønnsaggresjon.
 12. Aktiv hund til turbruk i Nord-Norge

  jeg ville nok gått for en vorsteh, spm er vell bare om den går under kategorien "er lett å få kontakt med". Dalmatiner kan jo være et godt alternativ også, og evt flat. Det spørs jo liksom i hvilken grad du tenker at drive er viktig. De aller aller fleste hunder vil jo greie å henge med på slikt, men noen gir jo mer av seg selv enn andre. En bordercollie hadde sikkert både trivdes og vært godt egnet. Da har man jo egentlig det man trenger. En aktiv allroundhund. Eller en schæfer. Litt mer å holde kontroll på ofte, men absolutt egnet. Langhårsbelger (tervueren/groendael), eller collie(korthpret/langhåret)
 13. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  De har ikke diare heller.. de bare står å vingler og virker ustø og utrolig slappe.. Takk! Skal prøve å melde meg inn i den gruppen
 14. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Han vi kjøpte dem av sier dem er 3uker, men de er kjempe små.. De står inne med spon og høy, det skal være varmt nok der. Vi har gått innom dem annenhver time og passet på att de drikker og eter, men nå er det bare den siste igjen.. men den begynner å skranter den å..
 15. Aktiv hund til turbruk i Nord-Norge

  Flat eller en av spanielrasene? Til agility vil det antakelig være greit med en mindre tispe, sånn at de ikke blir for store. Golden er jo også mulig eller en labrador fra lettere linjer.
 16. Aktiv hund til turbruk i Nord-Norge

  Ches har en del gemyttproblemer, og rasen er liten (genpool, avlsdyr, osv). så litt bingo å kjøpe den rasen. Vorsteh må man jobbe ganske mye med for å "opprettholde kontakt" på trening, så om du ikke skal jakte selv, og ønsker en hund som er lett å få inn på innkalling, hadde jeg droppa vorsteh. Dalmatiner kan nok passe en del av kriteriene dine, jeg vet ikke om hundeaggresjon/samkjønnsaggresjon er utbredt i rasen.
 17. Norges "bærekraftige" rovdyrjakt

  Det er til å grine av. Og jeg blir så sint at jeg griner, og. Dessverre så tror jeg de med skylapper og gevær over skuldra driter en lang en i at du sier I told you so, for dette er gode nyheter for dem. Så kraft innavl betyr en snarlig utryddelse av denne flua i suppa for de som "forvalter"
 18. vurderer og kjøpe Elghund

  Har ikke all verdens erfaring med elghunder, men en av min hunds beste venner er en elghund/jämthund-blanding. Altså, to raser som er ganske like av type, med stor jaktlyst. Han eies av en ung gutt, som ikke bruker hunden i jakt. Eieren må stadig ut på jakt likevel, dog etter voffen, for han er en ekte Houdini. En gang brøt han sågar opp veggen for å komme seg ut. Han kan aldri gå løs, til tross for iherdige og naive forsøk fra eierens side. Går bra en del av gangene, men værer han noe, så bærer det rett åt skogen. Og da er han borte i flere timer. Snill som dagen er lang, full av respekt for min lille voffert, så sånn sett er det ikke noe galt med han. Men siden du nevner familie, så må du spørre deg selv: Kan du garantere at unger ikke vil la døra stå ulåst, langt mindre glippe når de åpner døra for å gå ut eller inn? Så streng må man være med denne typen hund, de tar ikke et nei for et nei, og drar ut på jakt ved den minste mulighet. Det er snakk om en livsstil, ikke et vanlig hundehold, å ha hunder med sterk jaktdrift. Dyre kan de være også, forresten. Eieren til førenevnte blanding har måtte investere i stålvaier som løpestreng, og seler og lenker er forbruksvare. Han sier selv at han ikke ante hva han gikk til da han overtok bikkja, og at om han hadde visst det han vet nå, så hadde han aldri gjort det. Bikkja fungerer dog godt som prevensjon, ingen i bygda vil drømme om å skaffe seg elghund eller elghundblanding
 19. Akkurat nå juni 2018

  Likte innlegget som en "gratulerer med en kjempesøt valp ". Veldig trist med pusen
 20. Lagottoen Ceres

  Gratulerer med søt liten krølle
 21. Smula- en reise.

  Så søt
 22. Akkurat nå juni 2018

  Forsikringsselskapet mitt har en sum for veterinærdekning fastsatt. Hvis man skal doble den summen må man sende inn veterinærattest på at hunden er frisk
 23. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Hvor gamle er de? Og hvordan har du de? Har de nok varme? Får de i seg mat og vann?
 24. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Har de diare? Hvor gamle er de? Jeg ville spurt på facebookgruppa "høner i hagen" for der er det mange som sitter på mye kunnskap. Lykke til, håper det går bra med de du har igjen.
 25. vurderer og kjøpe Elghund

  Alle jakthundraser fungerer som vanlige familiehunder, - det er det de fleste er det meste av tiden. Hunden dør ikke av å ikke få jakte liksom. Men det er mye greiere, både for folk og hund, å ha en hund med ønskede egenskaper og som man slipper å ta så mange forholdsregler med. Ikke minst bidrar man ikke til at det blir et marked for ubrukelige jakthunder. Fuglehunder har mye samarbeid da sett i forhold til andre jaktraser, man styrer dem mye mer enn en band- eller drivende hund. Og så kommer det jo individer innen alle jaktraser som er skikkelig dårlige jakthunder. Greia er at man 1. ikke alltid vet hvilke når de står i valpekassa, og 2. oppdrettere som avler jevnt over dårlige hunder ødelegger for rasen.
 26. Running contacts

  Da er vi i gang Jeg startet med å minne henne på targeten igjen. Hun har ikke sett den siden i fjor sommer, men hun husket Deretter tok jeg henne såvidt oppå feltet og belønnet, så kjørte jeg lenger og lenger bak. Hun glemte seg noen ganger når farten gikk opp, men på forsøk nummer 2 konsentrerte hun alltid seg. Jeg er strålende fornøyd med dagens økt Men jeg må nok ha TT enda lenger unna! Har glemt hvor lang unna den pleide å være på trening. Jeg ser hun bremser litt for å "treffe" den.
 1. Load more activity
×