Gå til innhold
Hundesonen.no

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Forrige Time
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=127293653&fks=127293653 Jeg kan sende mot at kjøper betaler frakt.
 3. Akkurat nå august 2018

  Endelig! SÅ klar for 8 mnd uten bånd (og hei forresten)
 4. http://www.stord24.no/jente-9-fra-stord-skambitt-av-rottweiler/ Ei ni år gammal jente frå Stort vart innlagt på Haugesund sjukehus etter at naboen sin rottweiler gjekk laus på ho. Jenta blei bitt i ansiktet og måtte sy 23 sting.
 5. Today
 6. Hund på MC-tur - meninger?

  Jeg nevner også at dette ikke er noe som kommer til å forekomme, jeg vil bare vite hva deres meninger er, da jeg ikke klarer å lese så mye på det. Er derfor bare noe jeg lurer på. Takk.
 7. Hund på MC-tur - meninger?

  Som jeg nevnte i innlegget mitt er tanken at den skal sitte i spesialtilpasset tankveske på tanken på motorsykkelen. Bilde er for illustrasjon. Finnes andre typer tankvesker som er bedre enn den på bilde (er hentet fra google). Det finnes vernebriller, men har ikke sett noen form for hørselvern. Men det har jeg ikke sett etter heller. Jeg vil bare finne ut hva som er deres meninger om saken. Jeg bryr meg om hunden er trygg og har det godt, det er derfor jeg spør hundefolk med langt mer erfaring enn jeg, da jeg er hundeløs.
 8. Akkurat nå august 2018

  To timer tur med løse hunder i skog, langs vann og gjennom jorder. Kan det bli bedre? Endelig slutt på båndtvangen her!
 9. Om det plager han så får dere selvsagt hjelp til å behandle det, det inkluderer nok også kastrering der det er nødvendig.
 10. Akkurat nå august 2018

  70%-60% salg på Norrøna er en veldig bra deal da, så det burde du ikke ha dårlig samvittighet for. Hadde jeg hatt penger til overs skulle jeg kasta meg på selv. Etter dagens leseøkt har jeg funnet ut at jeg har konsentrasjonsevnen til en treåring. Holder fokus i kanskje 20 minutter, så begynner tankene å vandre av gårde. Kommer på ting jeg må gjøre og burde gjøre, og det synes mitt prokrastinerende-jeg er en kjempe idè å få unna med en gang. Kan alltid lese senere...
 11. Valpegjengen 2018

  Jaa :wub: Det får du gjerne 😄
 12. Student 2017-2018

  Klar for et nytt semester I og med at jeg tok et ekstra fag forrige semester, så kan jeg ta et mindre fag dette semesteret! Deilig! Men jeg har tenkt til å fylle opp den tiden med å ta spansk! Så foreløpig har jeg å spansk undervisning hver mandag og tirsdag, onsdag har jeg et fordypningsemne og torsdag det andre fordypningsemnet mitt. Jeg har undervisningsfri hver fredag, så det blir deilig Langhelg! Haha, neida, det blir fort litt jobbing da, men jeg kan reise bort noen langhelger uten bekymringer for at jeg misser undervisning. Dette blir mitt siste år på studiene! Jeg ser frem til et år med en del oppgaveskriving i form av prosjektoppgave og masteroppgave og ikke bare fag. Så begynner jeg å søke fastjobb rundt jul!
 13. AD Ringlets Forest "Eine"

  Så trist med Max
 14. Akkurat nå august 2018

  Antar du ikke drog på trening med bruksfolket i går, det høljet jo ned Jeg har hatt tidligvakt på jobb i dag, var ferdig veldig tidlig og, klokken 10. Drog hjem og skulle sove litt, type 2 timer. Det ble fort 3,5 time Jeg har uansett ingen planer før agilitytrening klokken 18, så det var sikkert like greit jeg sov.
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg tenkte det samme
 16. Akkurat nå august 2018

  Er det noen Mjøsinger som kan hjelpe meg. Hva heter dette stedet?
 17. Sunlily's Kull II

  Så gøy å få lese om de små Føler du at det du så i de forrige valpene stemmer med de hundene de er i dag?
 18. Valpegjengen 2018

  Så spennende! Hva blir det denne gangen? Så søt Håper jeg kan få hilse på henne en dag!
 19. Holde varmen i vannet

  Hørt denne skal funke litt i vann også, men aldri testa sjæl. https://dogmania.se/sv/artiklar/hurtta-worker-vest-gron-camo.html
 20. Den store baby- og barntråden 2018

  Hvordan er dette fysisk mulig https://www.vg.no/forbruker/livsstil/i/rLj168/faiso-34-har-ett-barn-paa-alle-klassetrinnene
 21. Kleinspitzen Miro

  Hei alle sammen! Dette er min vakre lille Miro! Han har bodd hos meg i 5 uker nå og han er 11 måneder gammel. Han har fått patellaluksasjon i bakbenet sitt stakkar, og han må ha operasjon. Matmor Synne er syk med ME, fibromyalgi og en alvorlig hudsykdom, så jeg går på arbeidsavklaringspenger og har ikke råd til operasjonen. Og får dessverre ikke lån heller. Så jeg har startet en spleis!! For å kunne få operert lille engelen min så han slipper smerter! Og den har gått over stokk og stein! Er helt utrolig rørende hvor mange venner og ikke minst fremmede som gjerne vil hjelpe Miro! Hurra! Det varmer hjertet til en fattig matmor <3 Her er linken til spleisen dersom du også har lyst til å hjepe https://www.spleis.no/project/44788
 22. Pedigree dogs exposed -10 år etter

  Jepp! Hun påpeker det selv også: " Progress has been made in raising awareness of the health deficits associated with particular breeds, but the popularity of some of our most deformed and disabled breeds - Bulldogs, Pugs, French Bulldogs - has soared. The Frenchie is now the UK's most popular KC-registered dog - knocking the far more sensible (and more sound) Labrador off the top-spot it has held for decades."
 23. Hund på MC-tur - meninger?

  Pappa har kjørt noen turer med yorkien sin på innsiden av jakka. Fester båndet i klærne sine. Hunden hans elsker det, i følge han, iallfall
 24. jeg har mistet troen jeg. Folk jeg anser som relativt oppegående skjønner ikke at det de har i andre enden av båndet faktisk sliter med å puste, klarer ikke gå ordentlig eller har konstant hodepine. De ser bare en søt hund. Er ikke fransk bulldog den mest populære hunderasen i UK?
 25. Den store baby- og barntråden 2018

  Vi blir å teste bergans snøtind i år, fant den på salg i vår ellers var jeg spent på barnehage igjen etter 4 uker ferie og 7-8 uker uten de voksne han kjente best, men det har de to dagene i dag vært null stress, gjensynsgleden med kompisen i går var rett og slett nydelig Også så stor lille gutten min ble når avdelinga plutselig var full av søte ettåringer som stabbet rundt
 26. Hvor sitter testikkelen? I buken eller lysken? Jeg ville uansett ikke kastrert en så ung hund, han er ikke ferdig utviklet hverken i hodet eller kroppen. La ham bli to år, minst. Men i utgangspunktet er det unødvendig å kastrere en krypt hannhund. Litt forskjell på testikkel i buken eller lysken, men for de fleste går det jo fint. jeg har en fire år gammel krypt hannhund (en testikkel i lysken), han oppfører seg helt normalt og jeg har ikke tenkt å kastrere ham.
 27. Pedigree dogs exposed -10 år etter

  Kan ikke si det var videre oppmuntrende lesing... Denne loven vil sikkert fungere like "godt" som den vi har her i Norge, dessverre. Slike lover fungerer ikke når myndigheten som liksom skal håndheve denne nekter å kalle en spade for en spade.
 1. Load more activity
×