Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comment
    1
  • views
    96

Bruk en privat hundepasser når du skal på sommerferie

Sign in to follow this  

207 views

Det er sommerferie, og det betyr for fleste av oss at man enten har vært ute å reist eller skal ut og reise. Det er en fantastisk ting, men det kommer vanligvis med en utfordring, i hvertfall for oss hundeeiere. Nemlig hvor hunden skal passes i uken/ukene man er borte.
De færreste av oss har muligheten til å få hunden passet på i flere uker av noen i vennekretsen. 

Jeg har blitt gjort oppmerksom på en ny type hundepassing som jeg gjerne vil dele med dere. Det er privat hundepassing, som bl.a. nettstedet Dogley tilbyr. Konseptet er å koble hundeeiere med private hundepassere som inngår avtaler om privat hundepassing. På denne måten kan det tas høyde for alle de forholdene som gjelder. 

Fordelene med privat hundepassing er mange, men først og fremst er det bra for hunden din. Spesielt hvis hunden din har spesielle behov eller preferanser. Det kan f.eks. være at hunden din føler seg best på et sted med et stort lufteareal eller foretrekker å bli tatt vare på i sitt eget hus. Kravene kan være mange, men poenget er at disse kravene kan oppfylles hos Dogley, som har private hundesittere i alle aldre og er spredt over hele landet. Med privat hundepassing tilbys ulike tjenester eller ydelser. For eksempel kan man velge en hund-og-hus-løsningen, hvor en hundepasser flytter inn og passer på huset og hunden. Da kan du også være sikker på at det ikke blir noe innbrudd mens du er borte.

Du kan nesten kalle det dagens svar på et hundepensjonat, som Dogley også liker å kalle seg selv. 

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Har du betalt for å reklamere for Dogley?

Det finnes mange aktører, og av de jeg har vært borti har Dogley vært de jeg har slettet først. Pawshake, Rover og Dogbuddy er andre jeg har prøvd. Felles for de alle er at det er vanskelig å finne pålitelige hundepassere som faktisk kan noe særlig om hund. Det verste jeg har opplevd var en som bandt hunden min og gikk fra den inn på trafikanten foran Oslo S! Det falt meg ikke inn at noen kunne finne på å gjøre det, heldigvis var det en som ringte meg og sa fra.

Det er veldig mange tenåringer som vil tjene altfor mye penger på noe de ikke kan så mye om annet enn erfaringen av familiehunden, som gjerne var ferdig oppdratt innen de var gammel nok til å passe den. En grov generalisering såklart, men dessverre svært få jeg vil overlate hunden til over tid. Jeg har funnet noen hundeluftere der som jeg har brukt/bruker, men de byttes gjerne ut minst en gang i året, om de varer så lenge (pga. flytting, ghosting, for travelt, mistet interessen, fikk egen hund...).

Om ikke familie eller hundevenner kan passe ville jeg nok vurdert et hundepensjonat tross alt, der er det folk med mye erfaring, og ikke minst forsikringsordninger og kompetanse hvis det skjer noe. Fordelen med privat hundepass er definitivt flere, men da skal det være noen jeg kjenner og ikke har funnet på en tilfeldig nettside.

  • Like 1

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×